forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tuzna srca javljam rodbini, prijateljima i ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 26/12/2004 : 08:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
ja san isto odusta od vrecica, jednostavno ih drzim na ladicama koje su prethodno omotane folijom....

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 26/12/2004 : 09:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
lako cemo za romane
al ona želja za opcom simetrijom u životu
to me plaši
to je gadno
to ne ide
odustani
poludit ceš
to je ka ono kad želiš znat sve o svemu
nema savršenstva
jebate citaš romane to ti je najbolji dokaz
to mora bit užitak a ne opsesija
ispada da si u braku koji odavno ne funkcionira a ona želi stalan seks a tebi se neda a toliko si slab da ne možeš odolit i onda se cudiš kako ti se opet diže
to se dogada jel te drži strah od promjene

davno je bilo kad sam ja htio imat SVE
brat me spasio
špija me starcima da im dižem lovu

dovest cu ga na sljedeci sastanak
pa da ga ritualno spalimo
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/12/2004 : 09:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

crni gastone!!! pa, zar ni meso u dubokom?

Ajde, necemo sad baš u krajnosti.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 26/12/2004 : 09:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
glupiram se.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16751 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/12/2004 : 10:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
mene ide na živce kad mi je strip u vrecici
kak da ga malo prelistam za uživanje
moji su složeni ko vojnici i svi su mi u svakom trenutku na dohvat ruke spremni da ih malo pogladim i pregledam - e to je užitak

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/12/2004 : 11:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
ja se vec dugo premisljam oko kesica, ali nisam to uradio. malo mi je suvise sterilno.

Double the powder and shorten the fuse!!!
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 26/12/2004 : 11:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Ajd Renky reci mi na cemu slušaš to blago koje posjeduješ? Kad se samo sjetim da sam i ja imao prije petnaestak godina nekoliko stotina LP (rock, hard rock, heavy metal, avantagrda...), i sve PRODAO kad je nastupila era CD-a koji je btw. goli k...c za pravi gramofon. Ja sam se recimo više bazirao (to mi je greška) na high-end opremu na cemu slušam a manje na software, tako da imam samo nekoliko stotina CD-a (naravno niti jedan prženi), a bilo bi bolje da sam ostavio gramofon (Kuzma Stabi + Stogi) i nastavio kupovati LP-e te više kupovati CD-e.

Sretan Božic i Novu Godinu Renky-u i svima na grupi od

Dalena
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2004 : 15:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

Ajd Renky reci mi na cemu slušaš to blago koje posjeduješ? Kad se samo sjetim da sam i ja imao prije petnaestak godina nekoliko stotina LP (rock, hard rock, heavy metal, avantagrda...), i sve PRODAO kad je nastupila era CD-a koji je btw. goli k...c za pravi gramofon. Ja sam se recimo više bazirao (to mi je greška) na high-end opremu na cemu slušam a manje na software, tako da imam samo nekoliko stotina CD-a (naravno niti jedan prženi), a bilo bi bolje da sam ostavio gramofon (Kuzma Stabi + Stogi) i nastavio kupovati LP-e te više kupovati CD-e.

Sretan Božic i Novu Godinu Renky-u i svima na grupi od

Dalena

Imam dva gramofona Technics MKII, to su oni koji su godinama najpopularniji medju DJ-ima. U stvari, kad bolje razmislim, nikad nisan vidija ni po diskotekama, ni po radijskim postajama da se koristi bilo šta drugo ( a proša san puno i diskoteka i radijskih postaja ). Ne znam zašto ali mi je veci gušt stavit plocu na gramofon i prislušati je uz ono nostalgicno pucketanje ( tu i tamo ) nego isti album slušati sa CD-a. Možda san umislija ali mi se cini da vinil ima mekši, topliji zvuk. Naravno mislim na originalne ploce jer su pojedina licencna izdanja uradjena tako ocajno da je to žalosno.
Ipak, vinil je definitivno prošlost. Dobre albume kupim na CD-u a buduci da se litnji program sveja na R'n'B i slicne žvake prista san vec par godina kupovati 12" izdanja. A i cijena im je poprilicno paprena s obzirom da je to samo par verzija jedne stvari sa rokom trajanja od maksimalno jedne sezone. Bljak!

I sad mi pada na pamet jedna anegdota od prije desetak godina. Ima san gažu u jednoj diskoteci koja je tu noc tek otvorena. Buduci da vlasnici nisu bili baš verzirani u posa ( mislim da im je znanje-imanje bila omiljena emisija ) nisu imali mikrofon i ja odlucim otici do lokalnog radija i posuditi jedan. Kažem gazdi da san pustija CD da svira jer su prvi gosti vec poceli ulaziti i da se vracam prije nego CD odsvira do kraja.
A on me pita:
"A ako završi prije nego se ti vratiš, hocu li ja okrenuti drugu stranu CD-a da svira?!!!!"

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2004 : 15:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message

"Come along, follow me as I lead through the darkness
As I provide just enough spark, that we need to proceed"
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2004 : 15:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2004 : 16:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da, gramofoni su baš ovakvi ali crni. Njeni ( gramofoni a ne baluni ) su metalik sivi.

P.S.
Kako si ovo izveja. Matrix??? Ni ti nemaš pojma, a??

www.gradac.hr
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2004 : 16:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Skinuo sam ovaj programcic na spanskom ,oko 1MB je :-))

http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Misc__Graphics_Tools/Multi_Ascii_Art_Download.html

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/12/2004 : 16:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Jos jedan :-))

Edited by - seinfeld on 26/12/2004 16:15:00
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 26/12/2004 : 17:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by Renky
Imam dva gramofona Technics MKII, to su oni koji su godinama najpopularniji medju DJ-ima.......

Vjerojatno si mislio na Technics 1210 MKII.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2004 : 20:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen

quote:
Imam dva gramofona Technics MKII, to su oni koji su godinama najpopularniji medju DJ-ima.......

Vjerojatno si mislio na Technics 1210 MKII.

Naravno, dvanest deset . Jedanaest kilogramska mrcina , definitivno moj favorit ali i godinama po mnogim svjetskim izborima najjaci "amaterski" gramofon. Cudno ali još uvik ga smatraju amaterskim uredjajem iako je u sasvim profesionalnoj upotrebi.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2004 : 22:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Renky, svi mogu priccat o tome sta ti se desava i sta ne valja, a od mene evo prijedlog: kad god ti padne na pamet nesto sto 'moras imat po peti put' uzmi i CRTAJ, majku mu! necu valjda ccekat dok ne budem tvojih godina da vidim tvoj prvi izdati strip, kamoli album!
ps. jesi pogledao scenario? hajde uhhvati se tih 12 stranica, pa ccemo slati macanu da izda u sljedecem Qu

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/12/2004 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Ne znam zašto ali mi je veci gušt stavit plocu na gramofon i prislušati je uz ono nostalgicno pucketanje ( tu i tamo ) nego isti album slušati sa CD-a. Možda san umislija ali mi se cini da vinil ima mekši, topliji zvuk. Naravno mislim na originalne ploce jer su pojedina licencna izdanja uradjena tako ocajno da je to žalosno.

svete rijecija sam reka ženi kad umrem da sve moje ploce rastopi i stavi do meneimama i ja oko 500 cd-ova(originali)ali lp je lp

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/12/2004 : 00:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Dajte ljudi ne budalite LP kvalitet je shit,CD je CD i to je muzika.
To je isto kao reci da VHS ima "meksu" sliku od DVDa.
Stari nostalgicari ne zajebajite raju ovdje ;-))).

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 27/12/2004 : 00:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/12/2004 : 01:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

fuck cd,long live lp

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2004 : 01:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Da 100% zbog toga proizvode playere od 1000 Eura i stavljaju im opcije imitacije efekata ploce. No chance! Ima vrhunski produciranih i napravljenih izdanja. I zvuce vrhunski. Za vrime kad je vinil radjen sasvim san zadovoljan. A što se tice CD-a puno savršeniji nosac zapisa je Mini Disc ali na žalost nije posta dostupan kao CD.

quote:

Za DVD neman primjedbe

quote:

Bar me ima za cim pucati nostalgija

www.gradac.hr
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16751 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/12/2004 : 12:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

fuck cd,long live lp

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 27/12/2004 : 15:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Ajde kad smo vec naceli tu temu CD, LP, DVD itd. LP ili singlica ili ono što se stavlja na gramofon, je full analogni pristup (kao i naš svijet, osim Matrixa), pa tako i s time i zvuci (svira). CD je digitalni izvor i to samo 16 bitni, pa je vec u pocetku uskracen i rezan na 20Hz do 20kHz (otprilike toliko cuje covjek sa dobrim sluhom), pa se u pretvaracu pretvara u analogni signal, dok LP nije. DVD, DVD-A, SACD, to je nešto drugo, ali da ne duljim, što se tice CD-a i "starog dobrog gramofona", relacija je otprilike ovakva: prosjecni gramofon sa prosjecnom ruckom sa prosjecnom zvucnicom (iglom) ce uvijek debelo nadsvirati CD playere višestruko skuplje od sebe. Samo vrhunski CD playeri mogu parirati dobrom gramofonu, ali su oni u prosjeku nedostupni vecini ljudi. Eto, da ne kompliciram o toj temi. U ostalom nije niti topic o tome. Ako nekoga pobliže nešto interesira o toj temi (tehnicki podaci i sl.) možemo otvoriti topic na drugom mjestu. Vjerujte mi, mogu dosta o tome prtljati.

Pozdrav svima
Dalen
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2004 : 22:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pa da se vratin "bolesti" . Naša san neke vrecice za zamrzivace. Jeftino a sasvim pristojno.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2004 : 22:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
renky renky
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000