forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tuzna srca javljam rodbini, prijateljima i ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/12/2004 : 00:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Evo, bas sam da nas kupio AC/DC "Highway to hell" i Guns N Roses "Appetite for destruction" :)
CD-i, naravno :)
Highway je u nekoj glupavoj kartonskoj slim kutijici, koje mrzim. Najdraze su mi normalne CD kutije.
A sto se tice ploca, namjeravam u skoroj buducnosti nabavit "Kill em all" od Metallice na ploci, nizozemsko izdanje (Holland = Nizozemska?).

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/01/2005 : 22:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Renky probaj ovaj site ,stavi kvalitet na 1 !

http://www.sebastian-r.de/asciiart/

"Come along, follow me as I lead through the darkness
As I provide just enough spark, that we need to proceed"
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 04/01/2005 : 11:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Vidim da je ova pocetna tema otišla u sasvim trece vode , ali
ne mogu da ne komentiram vrecice
Stripove držati u vrecicama!
Katastrofa!
Dajte ljudi na što vam to onda lici?
Mislim, OK ako , ko Renky, stavi duple u vrecice i spremi na tavan ili podrum, ali inace ih držati u vrecicama....
Skoro mi je isto kao da ih i nemam.
Vizualno - hrpa neceg nedefiniranog
Dohvatiš strip, a ono umjesto da osjetiš papir- sklizavi najlon. Bljak
Moraš otvarati vrecicu, pa izvuci strip, pa ga onda opet ugurati u vrecicu... ne, hvala
Ja sam svoju kolekciju ukoricio u 50 knjiga
Mali problemcic je što sam od tada skupio materijala za još 100 knjiga Ali nevidim alternativu ukoricavanju. Ma kakve vrecice
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 11:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Ja bih sad mogao pricati o tisucu prendosti (i nijednom nedostatku) vrecica, al je ta tema prozvakana vec mnogo puta na forumu. Reci cu samo da, kad sam poceo stavljati stripove u vrecice, svi cijenjeni kumovi su mi se smijali. Danas ih svi drze u vrecicama. :-))

Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/01/2005 : 12:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Vrecice su gay hehehe !!!!!!!!

"Come along, follow me as I lead through the darkness
As I provide just enough spark, that we need to proceed"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/01/2005 : 14:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hm, kad smo vec ponovo na kursu ( vrecica ) stavljam samo duplikate jer ne želim doci u situaciju da mi je ža' iskidat vrecicu kad iden procitati neki strip. A nervira me i ponovno vracanje u vrecice.

Zole Posted - 04/01/2005 : 11:56:50
----------------------------------------------------------------------
Danas ih svi drze u vrecicama. :-))
----------------------------------------------------------------------

Ma da, zbog Ukrajinki!!

E kad san vec tu znate li onaj kad je Mujo od frenda dobija gomilu prezervativa. Kaže mu prika "sida vlada, bolan Mujo...moraš se zaštititi. Navuci prezervativ i onda si siguran."
I naravno Mujo ga posluša. Nakon par miseci ponovo se sritne sa istin frendom i ovaj ga pita kako je, jel' se pazi i nosi prezervativ?

Naravno, kaže Mujo, skidan ga samo kad pišam i jebem!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 05/01/2005 : 00:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
a znas onaj kad albancu govori raja kako bi mu valjao dobar odmor, pa nek ode u Makarsku na preko ljeta i dobro se opusti.
albanac, ko svak normalan, haj da i on jednom u zivotu uzme odmor, fino se zaputi usred sezone, i provede doli kod vas dvije sedmice. vraca se on, a kolege: "pa kako je bilo?jesi se dobro odmorio?"
"Jesam, jesam, sve fino, more ljepo, plaza bilja ljepa, zene ljepe..."
i prodje godina, i oni opet, te haj u Makarsku, te haj i on opet ode. vrati se, pa oni opet:"Kako bi?"
A on:"Ne valja, more ne dobro plaza ljosa, sve ljose..."
"pa sto bolan?"
"ma necu govorim o tom."
ubijedjuju ga oni i na kraju kaze: "ama sve je biljo super nego kad odjos kuca vidim nema moj najbolji dzemper!"
au, al raja se ne predaje, nego haj ponovo, valja hrvatski turizam razvijati i premuntaju ga haj opet sljedece godine u Makarsku!
vrati se on, sav happy i njima drago pa pitaju:"kako je bilo?"
"More biljo lepo, sve ljepo, zene ljepe, a ja naso dzemper!"
"Pa dje ga nadje?!"
"na pljazi!"
kontaju oni, ali im nikako jasno kako je ostao na istom mjestu cijelu godinu, kad on kaze:
"ja dosao dolje, i ocu da se okupam u moru, i skinem kosulju, pantolje skinem, potkosulju kad sta? - naso dzemper!"

mada, niad nisam znao priccat viceve, no ovaj mi se svidio

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/01/2005 : 00:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jesi siguran da, u ovom vicu, baš albancu pripada glavna uloga?

P.S.
Za vikend cu ono detaljno procitati pa ti se javin.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/01/2005 : 12:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by byoman
A sto se tice ploca, namjeravam u skoroj buducnosti nabavit "Kill em all" od Metallice na ploci, nizozemsko izdanje (Holland = Nizozemska?).

otideš na ebay i kupiš englesko,ili americko,ili njemacko izdanje...nikakav problem

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000