Author |
Topic  |
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 28/12/2004 : 00:57:47
|
Evo, bas sam da nas kupio AC/DC "Highway to hell" i Guns N Roses "Appetite for destruction" :) CD-i, naravno :) Highway je u nekoj glupavoj kartonskoj slim kutijici, koje mrzim. Najdraze su mi normalne CD kutije. A sto se tice ploca, namjeravam u skoroj buducnosti nabavit "Kill em all" od Metallice na ploci, nizozemsko izdanje (Holland = Nizozemska?).
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 04/01/2005 : 11:50:05
|
Vidim da je ova pocetna tema otišla u sasvim trece vode , ali ne mogu da ne komentiram vrecice Stripove držati u vrecicama!
Katastrofa! Dajte ljudi na što vam to onda lici? Mislim, OK ako , ko Renky, stavi duple u vrecice i spremi na tavan ili podrum, ali inace ih držati u vrecicama.... Skoro mi je isto kao da ih i nemam. Vizualno - hrpa neceg nedefiniranog Dohvatiš strip, a ono umjesto da osjetiš papir- sklizavi najlon. Bljak Moraš otvarati vrecicu, pa izvuci strip, pa ga onda opet ugurati u vrecicu... ne, hvala Ja sam svoju kolekciju ukoricio u 50 knjiga Mali problemcic je što sam od tada skupio materijala za još 100 knjiga Ali nevidim alternativu ukoricavanju. Ma kakve vrecice |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 04/01/2005 : 11:56:50
|
Ja bih sad mogao pricati o tisucu prendosti (i nijednom nedostatku) vrecica, al je ta tema prozvakana vec mnogo puta na forumu. Reci cu samo da, kad sam poceo stavljati stripove u vrecice, svi cijenjeni kumovi su mi se smijali. Danas ih svi drze u vrecicama. :-))
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/01/2005 : 12:40:49
|
Vrecice su gay hehehe !!!!!!!!
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/01/2005 : 14:48:08
|
Hm, kad smo vec ponovo na kursu ( vrecica ) stavljam samo duplikate jer ne želim doci u situaciju da mi je ža' iskidat vrecicu kad iden procitati neki strip. A nervira me i ponovno vracanje u vrecice.
Zole Posted - 04/01/2005 : 11:56:50 ---------------------------------------------------------------------- Danas ih svi drze u vrecicama. :-)) ----------------------------------------------------------------------
Ma da, zbog Ukrajinki!!
E kad san vec tu znate li onaj kad je Mujo od frenda dobija gomilu prezervativa. Kaže mu prika "sida vlada, bolan Mujo...moraš se zaštititi. Navuci prezervativ i onda si siguran." I naravno Mujo ga posluša. Nakon par miseci ponovo se sritne sa istin frendom i ovaj ga pita kako je, jel' se pazi i nosi prezervativ?
Naravno, kaže Mujo, skidan ga samo kad pišam i jebem!   
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 00:27:38
|
a znas onaj kad albancu govori raja kako bi mu valjao dobar odmor, pa nek ode u Makarsku na preko ljeta i dobro se opusti. albanac, ko svak normalan, haj da i on jednom u zivotu uzme odmor, fino se zaputi usred sezone, i provede doli kod vas dvije sedmice. vraca se on, a kolege: "pa kako je bilo?jesi se dobro odmorio?" "Jesam, jesam, sve fino, more ljepo, plaza bilja ljepa, zene ljepe..." i prodje godina, i oni opet, te haj u Makarsku, te haj i on opet ode. vrati se, pa oni opet:"Kako bi?" A on:"Ne valja, more ne dobro plaza ljosa, sve ljose..." "pa sto bolan?" "ma necu govorim o tom." ubijedjuju ga oni i na kraju kaze: "ama sve je biljo super nego kad odjos kuca vidim nema moj najbolji dzemper!" au, al raja se ne predaje, nego haj ponovo, valja hrvatski turizam razvijati i premuntaju ga haj opet sljedece godine u Makarsku! vrati se on, sav happy i njima drago pa pitaju:"kako je bilo?" "More biljo lepo, sve ljepo, zene ljepe, a ja naso dzemper!" "Pa dje ga nadje?!" "na pljazi!" kontaju oni, ali im nikako jasno kako je ostao na istom mjestu cijelu godinu, kad on kaze: "ja dosao dolje, i ocu da se okupam u moru, i skinem kosulju, pantolje skinem, potkosulju kad sta? - naso dzemper!"
mada, niad nisam znao priccat viceve, no ovaj mi se svidio 
------------------------ Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 07/01/2005 : 12:00:13
|
quote: Originally posted by byoman A sto se tice ploca, namjeravam u skoroj buducnosti nabavit "Kill em all" od Metallice na ploci, nizozemsko izdanje (Holland = Nizozemska?).
otideš na ebay i kupiš englesko,ili americko,ili njemacko izdanje...nikakav problem
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
 |
|
Topic  |
|
|
|