Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/01/2005 : 18:03:34
|
quote: Originally posted by DeeCay
Meni je teta na kiosku dala na uvid doticni stripic i mogu reci da na prvi pogled vizualno jako lijepo izgleda... Jel to pravi remake prve dvije epizode iz 60-tih ili su samo stari likovi? A crtež je stvarno bebasti. Prijevod i lekturu nisam vidio, al siguran sam da je napravljeno pro...
Nemoj da te zavara vizualni izgled (i mene je)... jedino to i valja u svemu tome!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
Edited by - kiky on 05/01/2005 18:04:56 |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 18:30:33
|
evo, potegao sam cvrsce tog abatonca. ispao je strip iz korica. hvala na savjetu. vanninija sam isto potegao. ispalo nekoliko stranica. opet, hvala na savjetu. potegao sam i ludensa. nista nije ispalo.
________________________________________________ Damage Incorporated |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 05/01/2005 : 19:21:11
|
[quote]Originally posted by Kruger
realist
to sisto vrijedi i za tebe
sto bi se ti sad svadjao ili ulizivao nekom , sto bi ti , ajd izjasni se ja ne bih ni jedno ni drugo , ja bi o stripovima
-------------------- Krugeru Ne želim se s nikim svadati,a imam još manju želju da se nekome ulizujem.Radi se o tome da optužuješ ljude za nešto što i sam radiš...lupetaš do bola.I ja mrzim licemjerje,pa ne zvonim na sva zvona o tome.Poštujem pravo na svacije mišljenje,ali tvoj nastup je osoran,zajedljiv i arogantan,kao da si ti jedini covjek na forumu koji je u pravu u svemu.Imam novosti za tebe,nisi ni blizu...
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 21:31:53
|
quote: Originally posted by Kruger
jgoran 5
sto si zapeo za tog zliju izgleda da se ovdje radi o uroti protiv mene jer sam zgazijo jednog zlikovca , pa i trebalo ga je zgaziti to je zasluzio ako hoces da znas , on nije otisao s ovog foruma zato sto sam ga ja uvrijedio , nego zato sto sam skuzio da radi lazne popise licemjeri nikad nece otkriti pravi razlog , vec ce optuziti drugog
realist
to sisto vrijedi i za tebe
sto bi se ti sad svadjao ili ulizivao nekom , sto bi ti , ajd izjasni se ja ne bih ni jedno ni drugo , ja bi o stripovima
rekoh za mene ( po treci put ) djole je izvrsno napisao u svom zadnjem topiku sve sto je trebalo , i sto bi ja sad trebao sve ispocetka ponavljati tu nekim neznalicama koji bi se svadjali
ma koje sad lažne popise.ako se dobro sjecam pokacili ste se oko popisa talicnjaka koje je on stavio ovdje.covjek je lijepo rekao da nije potpun i da nije siguran je li 100% tocan i tražio je pomoc svih na forumu da pomognu sastaviti popis i ispraviti njegove greške jer on nema sva izdanja.a ti si se toga uhvati kao pijan plota jer si skužio da neke stvari u popisu nisu tocne.trebalo je truda za napisati i takav popis kakav je on napisao,ali ne ti si ga napao ko da je najveci plagijator i takve stvari.
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 21:37:42
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
nekada je vizualni izgled sve ssto je potrebno
Za prvi broj. Videcemo kako ce ici drugi.
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/01/2005 : 23:16:14
|
jgorane 5
sto mogu kad sam bio pijan , a nisam se uhvatio plota nije u tome stvar , bar nije kako ti mislis , provjeri svaki popis koji je on sastavio i vidjeces kad sam ja spomenuo da je pogrijesio u popisu on se tada izvukao sa tim nekim izgovorom , no poslje se ispostavilo da bi za svaki njegov popis trebao izgovor
realist
strasno je to sto pricas bas naprotiv , ako sam tako arogantan i dosadan i jos k tome nisam upravu , trebao bi , kad vec nevolis licemjerje jos ponekog upozoriti da manje galami i dosadjuje na ovom topicu
ja sam jako dobro upravu , iako znam to na zanimljiv nacin izvuci iz ljudi , da sami to kazu |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 05/01/2005 : 23:18:26
|
bjomen
nadam se da neces traziti odstetu zato sto sam te na to nagovorio
kevin filips je zabio prekrasan gol za souththampton prije nekih desetak minuta ( napokon , ne sjecam se kad je to zanji put ucinio ) |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6260 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 11/01/2005 : 12:00:34
|
Kad jgoran.zveles i Djole kažu da nešto ne valja onda to ima neku težinu.To su vec prekaljeni strip-manijaci cija se rijec itekako mora uvažiti i poslušati. Naravno-i ja odustajem od kupnje jer su mi pocetne Lee-Ditko/Romita epizode u Essentialsima sasvim doboljne.Možda na CRŠ-u 2005 kupim koji primjerak za po 10 kuna ali to je ujedno sve.
Nikako ne mogu prežaliti da LMI sa onakvom (=fenomenalnom)kvalitetom tiska,boje i uveza izdaje tako loše stripove.Ja hocu Lokija,baš kao što je i bilo najavljeno.
Bond.James Bond. |
|
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 11/01/2005 : 14:45:28
|
Ipak nismo potpuno odustali od LOKIJA. Danas nam je u firmu došao Miljenko Horvati#263; (Miki) koji je veliki poznavatelj stripa i od danas radi kao voditelj prodaje (društvenih igara, igra#269;ki...) a ima i novih ideja kako da poboljšamo naše strip izdavaštvo. Dakle, ima šanse da napravimo naša izdanja još boljima, ali o tome #263;ete još #269;uti...
Tally www.LMInfo.hr/comics
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 11/01/2005 : 17:01:14
|
quote: Originally posted by Tally
Ipak nismo potpuno odustali od LOKIJA. Danas nam je u firmu došao Miljenko Horvati#263; (Miki) koji je veliki poznavatelj stripa i od danas radi kao voditelj prodaje (društvenih igara, igra#269;ki...) a ima i novih ideja kako da poboljšamo naše strip izdavaštvo. Dakle, ima šanse da napravimo naša izdanja još boljima, ali o tome #263;ete još #269;uti...
hm, cini mi se da ga znam iz vidjenja bivse firme gdje sam radio :-)
ajd, valjda ce biti bolje
--- http://www.paucina.com/ http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/01/2005 : 18:18:35
|
Tek sad videh da se Astonishing X-Men zove "Nadareni".
Bogme, ja strip tog imena svom detetu ne bih kupio.
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 28/01/2005 : 18:22:08
|
djole
ajd budi iskren , koliko to bonelijevci i japanci placaju da pljujes po americkim stripovima
ja cu to kupovati , pa nije tako lose |
|
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/01/2005 : 18:31:42
|
quote: Originally posted by Kruger
djole
ajd budi iskren , koliko to bonelijevci i japanci placaju da pljujes po americkim stripovima
ja cu to kupovati , pa nije tako lose
A Astonishing X-Men nikada nisam pljuvao. Sasvim je OK, ako se neki problemi sa nepoznavanjem kontinuiteta prenebregnu.
Samo kažem da je naslov dvosmislen.
Mislim, Astonishing X- Men, u epizodi "Nadareni"?
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 28/01/2005 : 18:38:08
|
kako bi to zvucalo zacudjujuci , mozda su nadareni , pa se zato tako zovu
mozda je trebalo biti iznenadjujuci , ali tesko je skuziti sto ameri misle |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 28/01/2005 : 20:20:35
|
E. Pasanovic
malo me djole zbunio , a kad sam kupio tog x - mana nisam bas skuzio sto je naslov serije , a sto naslov epizode |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 30/01/2005 : 09:36:40
|
quote: Originally posted by Djole
[quote
A Astonishing X-Men nikada nisam pljuvao. Sasvim je OK, ako se neki problemi sa nepoznavanjem kontinuiteta prenebregnu.
Samo kažem da je naslov dvosmislen.
Mislim, Astonishing X- Men, u epizodi "Nadareni"?
-- "The sphinx. That has tits, right?"
point taken,zašto nije preveo i astonishing ili ostavio gifted i potpuno si u pravu sa problemima u kontinuitetu.astonishing apsolutno vuku korjene iz svih ostalih x men serijala(new x men,uncanny x men i xtreme x men) a da ne pricam da se stalno likovi iz svih tih serijala cameo pojavljuju u drugima tako da oni koji ne citaju x mene mogu biti zbunjeni sa nekim razgovorima i dogadajima o kojima likovi pricaju. a što se tice hrvatskih astonishing x mena necu ih kupovati jer jednostavno ne vidim smisao u duplanju jednih te istih stvari.zadnje što sam dobio je broj 7.
nego si skužio da milligan piše x mene od broja 166,nemogu docekat da to vidim i procitam bez obzira što crta salvador la roca
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 22/03/2005 : 01:43:38
|
Je li Tally, jel cete nastaviti da izdajete ovaj naslov koji je i USA propao i otkazan je?
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..." |
|
|
Kornboy
Senior Member
Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 22/03/2005 : 11:13:15
|
Serijal nije otkazan. Naprotiv, upravo sam procitao vijest od Joe Quesade, citiram: "Astonishing X-Men" will take a break (about four months or so) after issue #12 ships, allowing both Joss Whedon and John Cassaday to catch up on other commitments, then they will return with #13 to finish up their story. Dakle, ipak ce ici dalje. A što se tice Marvel Age serijala, evo još citata: Tom Brevoort handled a question about the Marvel Age line, saying it's doing well.
Evo linka za više informacija o svemu. http://www.comicbookresources.com/
Tally www.lminfo.hr/comics
|
|
|
Topic |
|