forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Marvel Age Spiderman?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 04/01/2005 : 21:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

kiky

ako nemas sto pametno reci nemoj se ni javljati

Kruger je zlocest decko... i treba biti kažnjen!

and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/01/2005 : 22:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Krugeru, necu se osvrtati na tvoje ostale tvrdnje, ali sto zamjeras Alan Ford Klasiku s tvrdim koricama? To je luksuzno kolekcionarsko izdanje, koje sigurno nece kupovati skolarci, ali takav kultni strip zasluzuje da bude izdan i u ovakvom obliku. Moze trajati stoljecima i prkositi zubu vremena na polici! Dosad sam uspio nabaviti samo brojeve 1, 2, 9 i 10, ali kad sljedeci put budem isao u Zagreb u MC-u obavezno uzimam i ostale!
Maxi Zagor HC i River Chico HC kupio bih samo u slucaju da prethodno nisu izasli s mekim koricama, a Jimmya Gitaru HC sam uzeo samo da mi se Ferri potpise na tu ljepotu od stripa. Alan Ford Klasik nije River Chico ili Kineska sekta i definitivno zasluzuje i tvrde korice!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 23:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Valter
Alan fordu klasik jedino sto mogu zamjeriti je velicina , dakle nije kao original , ali to je manje vazno ( i prije sam iz kritike izdvojio tvrdokoriceni AF od mekokricenog kao losijeg izdanja )
drugo nista , slazem se s tim sto si rekao

kiky , nisam ja tako los

seinfild , dobro baci cu su se u rijeku za jedno dvjesto godina , jer si me razocarao svojim stavom

smrk ... snif
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/01/2005 : 23:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

Valter
Alan fordu klasik jedino sto mogu zamjeriti je velicina , dakle nije kao original , ali to je manje vazno ( i prije sam iz kritike izdvojio tvrdokoriceni AF od mekokricenog kao losijeg izdanja )
drugo nista , slazem se s tim sto si rekao

kiky , nisam ja tako los

seinfild , dobro baci cu su se u rijeku za jedno dvjesto godina , jer si me razocarao svojim stavom

Onda sorry, krivo sam interpretirao tvoj post, skuzio sam da ti je mekoukoriceni OK a tvrdi ne.

smrk ... snif

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/01/2005 : 23:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Krugeru, seres po Ludensu iz svojih razloga ali ovo ti je slobodan forum i slobodna zemlja, pa moze sve i svasta da se prica. Al ne znam jel su za tebe stampali specijalne brojeve Vanninija ili Systema, jer moji raspadaju po cjeloj crti, vidi se kroz papir, Parker i Magico prava su blamaza za neko strip izdanje... Ma necu sve to ponavljati vec je previse puta bilo napisano. Gledano sa mog kuta, srpska su izdanja puno losija od hrvatskih, ako mislis drukcije, ko sam ja da se tome suprostavljam.

A ustvari uistinu mi se cini bezveze rasprijedati o tome sta je bolje, slabije, zasto i tako dalje.

Uvek igras nekog heroja koji je sam protiv svih. Pa to ti i nije tako lose, ali kad pocinjes vredjati, stvar se zavrsava.

A smajlija ne treba objasnjivati. Vec su dovoljno jasni ili? Ako je to tebi ulizavanje, pa neka.

Jack the Black.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mike

ne vrijedi dalje
sto god da kazem ti ce po svom
ja nisam usamljeni heroj
mrzim licemjerje
pa makar me izbacili s ovog foruma , ja cu se boriti protiv njega
tko god procita sve napisano ovdje shvatice sto mislim

i ponavljam djoletov post je ustvari zadnje sto se treba procitati u vezi ove teme
ovo ostalo su ili teske zajebancije , ili teski pokusaji podmetanja , ili teska skretanja s tematike
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2005 : 23:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mike

al dobro
gdje sam ja to nekog uvrijedio , a da mene prije toga netko nije prozvao
ajd posalji mi to mailom , da ne ispadne da to ne zelim rijesiti
znas malo sam ti glup i tesko shvacam , ali mejlom mozemo za jedno godinu , dvije rijesiti ovu stvar
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 05/01/2005 : 00:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
hajde idite se svi lagano j....., zbog liccnih prepucavanja sam otisao iz Svastare a i ove kritike izdanja (dokazano) ne vode niccemu. hvala pozitivnim i negativnim kritikama na izdanju cciji naziv stoji u imenu topica, i idemo dalje, bez nekog konaccnog zakljuccka i bez konaccne rijecci svih koji su uccestvovali u ovome.
zaista nisu potrebne.

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/01/2005 : 00:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Nemam komentara Krugeru. Los si manipulator, samo to. Nema smisla vise reci trosit, jer necemo nikad doci na kraj. Ja ti nista ne zamjerim iako si poceo sa vrijedjanjem onako iz cistog mira. To ti je po mome misljenju, a ti ces da sam te prozvao.

I vrtimo se vrtimo u krugu... A meni se vec vrti u glavi zbog ovih mucnih postova.

I uvjek cemo se svadjati. Fala bogu, nebi li bilo dosadno da smo slozni oko svega?

Jack the Black.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 05/01/2005 : 11:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
[quote]Originally posted by Kruger

kiky

ako nemas sto pametno reci nemoj se ni javljati

-----------------------------

Krugeru,tebe taj kriterij ocito ne sprijecava....

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/01/2005 : 12:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ne bacaj se u rijeku, voda je zagadena ne zelis valjda da umres od infekcije :-) !

"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 05/01/2005 : 12:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Ko pod drugima jamu kopa drugi u nju padaju :))

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 05/01/2005 : 14:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
kupia sam strip
ugodno se iznenadio kad su me odbili na dva kioska rekavsi kako su ga vec prodali

procita prvu polovicu
:(

crtez mi se masu svidja
:)

ostalo dobiva objektivnu neprolaznu ocjenu. kupovat cu. dok se nesto bolje ne pojavi. a onda cu prestat, ili ce se serijal vec sam ugasit. vidit ceemo

cekam x-mena :)
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2005 : 15:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Papir bolji kod Vanninija...
Uvez bolji kod Vanninija....

Od Ludensa mi se raspao (a i ovo je hiperbola i pretjerivanje) jedan jedini strip: Nulta godina Darkwooda.

Od Vanninija se svi cine ko da ce puknut cim ih otvorim, a papir je u dosta brojeva proziran, kao i kod abatona (imam jednog dylana). abatonovog dylana se bojim i otvorit, kamoli listat stranice, da ih slucajno ne pokidam.

Systemovog parkera nemam ni jednog, ali imam magico vento i svodja mi se. eto, systemovi ventoi i bernardova izdanja su jedine stvari koje mi se svidjaju.

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 05/01/2005 : 16:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

jorgan 5

zanimljivo je to sto si pao na debilske fore od jednog visokokvalificiranog debila
to je jadno , ja bi vise ocekivao od tebe
a sto se tice romela nisi u pravu , nisam ga uvrijedio iako je on mene 4 mjeseca vredjao i omalovazavao , no to i nije toliko vazno , on je upravo pokazao svoju pravu stranu na nekim drugim stranicama i drago mi je zbog toga
nisam mu do koljena , a stoces ne znam puzti , a on voli da mu drugi dopuzu

ako se dobro sjecam vrijedanje rommela je bilo poprilicno grubo i bezobrazno a mislim da tako nikoga ne treba vrijedati.on ti je samo vratio istom mjerom.niko ne traži da pužeš a pogotovo ne rommel.
ljutim se na izvrtanje nicka jer ja to ne radim.
ako na debilske fore misliš na mikea onda ne vidim kako sam pao na njih.vrijedao si ga,on je vrijedao tebe a ja sam samo konstatirao da je slanje u kurac ružno.

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/01/2005 : 16:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Meni je teta na kiosku dala na uvid doticni stripic i mogu reci da na prvi pogled vizualno jako lijepo izgleda... Jel to pravi remake prve dvije epizode iz 60-tih ili su samo stari likovi? A crtež je stvarno bebasti. Prijevod i lekturu nisam vidio, al siguran sam da je napravljeno pro...

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
jgoran 5

sto si zapeo za tog zliju
izgleda da se ovdje radi o uroti protiv mene jer sam zgazijo jednog zlikovca , pa i trebalo ga je zgaziti to je zasluzio
ako hoces da znas , on nije otisao s ovog foruma zato sto sam ga ja uvrijedio , nego zato sto sam skuzio da radi lazne popise
licemjeri nikad nece otkriti pravi razlog , vec ce optuziti drugog

realist

to sisto vrijedi i za tebe

sto bi se ti sad svadjao ili ulizivao nekom , sto bi ti , ajd izjasni se
ja ne bih ni jedno ni drugo , ja bi o stripovima

rekoh za mene ( po treci put ) djole je izvrsno napisao u svom zadnjem topiku sve sto je trebalo , i sto bi ja sad trebao sve ispocetka ponavljati tu nekim neznalicama koji bi se svadjali
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mike

nisam manipulator

vidis da ti covjek ljepo kaze da se okanimo toga , a ti bi i dalje
ja ne bih
dosta mi je imamo mailove , ako ti nesto nije jasno javi se
to jest moracu ja , jer mi je krivi mail napisan tamo u profajlu
pa sad ti reci ja cekam
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
bjomen

dobro tako je
ja imam hrpe ludensovih izdanja koja se raspadaju
vaninija se nijednog ne bojim otvoriti
a ni abatona
probaj i ti pa ces vidjeti da grijesis
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
seinfild

pa znam ja plivati , a sto se zagadjena tice , valjda cu i to prezivjeti
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 05/01/2005 : 17:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:

probaj i ti pa ces vidjeti da grijesis

Nema smisla razgovarat s tobom.
Mislim, rekao sam ti da mi se abatonci i vanniniji raspadaju, a ti tu bacas neku filozofiju.

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Kako, sad pored toga da sam tup, bez mozga, jos i debil? Barem sam visokokvalificirani .

Necemo nista dalje Krugeru. Vec smo sve rekli. Mozda nekom drugom prilikom nekom drugom topicu.

Jack the Black.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

seinfild

pa znam ja plivati , a sto se zagadjena tice , valjda cu i to prezivjeti

Znam da znas ali bakterije su opasne.Ne skaciii !

"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
mike

jesi ti siguran da sam az tebe rekao da si debil , visoko obrazovana osoba bi se morala vise potruditi da otkrije kome je to upuceno

bjomen

ja nefilozofiram , niti lazem
uzmi tog vaninija i cvrsce ga potegni , pa ces vidjeti
a abaton je svakako bolje zaljepljen od ludensa
to ne mozes poreci
neznam gdje si ti kupovao te stripove

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/01/2005 : 17:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
seinfild

dobro necu
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000