Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 04/01/2005 : 21:24:38
|
quote: Originally posted by Kruger
kiky
ako nemas sto pametno reci nemoj se ni javljati
Kruger je zlocest decko... i treba biti kažnjen!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 04/01/2005 : 22:58:41
|
Krugeru, necu se osvrtati na tvoje ostale tvrdnje, ali sto zamjeras Alan Ford Klasiku s tvrdim koricama? To je luksuzno kolekcionarsko izdanje, koje sigurno nece kupovati skolarci, ali takav kultni strip zasluzuje da bude izdan i u ovakvom obliku. Moze trajati stoljecima i prkositi zubu vremena na polici! Dosad sam uspio nabaviti samo brojeve 1, 2, 9 i 10, ali kad sljedeci put budem isao u Zagreb u MC-u obavezno uzimam i ostale! Maxi Zagor HC i River Chico HC kupio bih samo u slucaju da prethodno nisu izasli s mekim koricama, a Jimmya Gitaru HC sam uzeo samo da mi se Ferri potpise na tu ljepotu od stripa. Alan Ford Klasik nije River Chico ili Kineska sekta i definitivno zasluzuje i tvrde korice!
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/01/2005 : 23:06:37
|
Valter Alan fordu klasik jedino sto mogu zamjeriti je velicina , dakle nije kao original , ali to je manje vazno ( i prije sam iz kritike izdvojio tvrdokoriceni AF od mekokricenog kao losijeg izdanja ) drugo nista , slazem se s tim sto si rekao
kiky , nisam ja tako los
seinfild , dobro baci cu su se u rijeku za jedno dvjesto godina , jer si me razocarao svojim stavom
smrk ... snif |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 04/01/2005 : 23:08:10
|
Valter Alan fordu klasik jedino sto mogu zamjeriti je velicina , dakle nije kao original , ali to je manje vazno ( i prije sam iz kritike izdvojio tvrdokoriceni AF od mekokricenog kao losijeg izdanja ) drugo nista , slazem se s tim sto si rekao
kiky , nisam ja tako los
seinfild , dobro baci cu su se u rijeku za jedno dvjesto godina , jer si me razocarao svojim stavom
Onda sorry, krivo sam interpretirao tvoj post, skuzio sam da ti je mekoukoriceni OK a tvrdi ne.
smrk ... snif
|
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/01/2005 : 23:10:28
|
Krugeru, seres po Ludensu iz svojih razloga ali ovo ti je slobodan forum i slobodna zemlja, pa moze sve i svasta da se prica. Al ne znam jel su za tebe stampali specijalne brojeve Vanninija ili Systema, jer moji raspadaju po cjeloj crti, vidi se kroz papir, Parker i Magico prava su blamaza za neko strip izdanje... Ma necu sve to ponavljati vec je previse puta bilo napisano. Gledano sa mog kuta, srpska su izdanja puno losija od hrvatskih, ako mislis drukcije, ko sam ja da se tome suprostavljam.
A ustvari uistinu mi se cini bezveze rasprijedati o tome sta je bolje, slabije, zasto i tako dalje.
Uvek igras nekog heroja koji je sam protiv svih. Pa to ti i nije tako lose, ali kad pocinjes vredjati, stvar se zavrsava. A smajlija ne treba objasnjivati. Vec su dovoljno jasni ili? Ako je to tebi ulizavanje, pa neka.
Jack the Black. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 04/01/2005 : 23:26:45
|
mike
ne vrijedi dalje sto god da kazem ti ce po svom ja nisam usamljeni heroj mrzim licemjerje pa makar me izbacili s ovog foruma , ja cu se boriti protiv njega tko god procita sve napisano ovdje shvatice sto mislim
i ponavljam djoletov post je ustvari zadnje sto se treba procitati u vezi ove teme ovo ostalo su ili teske zajebancije , ili teski pokusaji podmetanja , ili teska skretanja s tematike |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 04/01/2005 : 23:30:45
|
mike
al dobro gdje sam ja to nekog uvrijedio , a da mene prije toga netko nije prozvao ajd posalji mi to mailom , da ne ispadne da to ne zelim rijesiti znas malo sam ti glup i tesko shvacam , ali mejlom mozemo za jedno godinu , dvije rijesiti ovu stvar |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2864 Posts
Posted - 05/01/2005 : 00:31:13
|
Nemam komentara Krugeru. Los si manipulator, samo to. Nema smisla vise reci trosit, jer necemo nikad doci na kraj. Ja ti nista ne zamjerim iako si poceo sa vrijedjanjem onako iz cistog mira. To ti je po mome misljenju, a ti ces da sam te prozvao.
I vrtimo se vrtimo u krugu... A meni se vec vrti u glavi zbog ovih mucnih postova.
I uvjek cemo se svadjati. Fala bogu, nebi li bilo dosadno da smo slozni oko svega?
Jack the Black. |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 05/01/2005 : 11:35:19
|
[quote]Originally posted by Kruger
kiky
ako nemas sto pametno reci nemoj se ni javljati
-----------------------------
Krugeru,tebe taj kriterij ocito ne sprijecava....
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 05/01/2005 : 12:23:36
|
Ne bacaj se u rijeku, voda je zagadena ne zelis valjda da umres od infekcije :-) !
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..." |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 05/01/2005 : 12:52:35
|
Ko pod drugima jamu kopa drugi u nju padaju :))
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 05/01/2005 : 14:51:48
|
kupia sam strip ugodno se iznenadio kad su me odbili na dva kioska rekavsi kako su ga vec prodali
procita prvu polovicu :(
crtez mi se masu svidja :)
ostalo dobiva objektivnu neprolaznu ocjenu. kupovat cu. dok se nesto bolje ne pojavi. a onda cu prestat, ili ce se serijal vec sam ugasit. vidit ceemo
cekam x-mena :) |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 15:18:42
|
Papir bolji kod Vanninija... Uvez bolji kod Vanninija....
Od Ludensa mi se raspao (a i ovo je hiperbola i pretjerivanje) jedan jedini strip: Nulta godina Darkwooda.
Od Vanninija se svi cine ko da ce puknut cim ih otvorim, a papir je u dosta brojeva proziran, kao i kod abatona (imam jednog dylana). abatonovog dylana se bojim i otvorit, kamoli listat stranice, da ih slucajno ne pokidam.
Systemovog parkera nemam ni jednog, ali imam magico vento i svodja mi se. eto, systemovi ventoi i bernardova izdanja su jedine stvari koje mi se svidjaju.
________________________________________________ Damage Incorporated |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 16:42:09
|
jorgan 5
zanimljivo je to sto si pao na debilske fore od jednog visokokvalificiranog debila to je jadno , ja bi vise ocekivao od tebe a sto se tice romela nisi u pravu , nisam ga uvrijedio iako je on mene 4 mjeseca vredjao i omalovazavao , no to i nije toliko vazno , on je upravo pokazao svoju pravu stranu na nekim drugim stranicama i drago mi je zbog toga nisam mu do koljena , a stoces ne znam puzti , a on voli da mu drugi dopuzu
ako se dobro sjecam vrijedanje rommela je bilo poprilicno grubo i bezobrazno a mislim da tako nikoga ne treba vrijedati.on ti je samo vratio istom mjerom.niko ne traži da pužeš a pogotovo ne rommel. ljutim se na izvrtanje nicka jer ja to ne radim. ako na debilske fore misliš na mikea onda ne vidim kako sam pao na njih.vrijedao si ga,on je vrijedao tebe a ja sam samo konstatirao da je slanje u kurac ružno.
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 16:59:23
|
Meni je teta na kiosku dala na uvid doticni stripic i mogu reci da na prvi pogled vizualno jako lijepo izgleda... Jel to pravi remake prve dvije epizode iz 60-tih ili su samo stari likovi? A crtež je stvarno bebasti. Prijevod i lekturu nisam vidio, al siguran sam da je napravljeno pro...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 05/01/2005 : 17:26:23
|
jgoran 5
sto si zapeo za tog zliju izgleda da se ovdje radi o uroti protiv mene jer sam zgazijo jednog zlikovca , pa i trebalo ga je zgaziti to je zasluzio ako hoces da znas , on nije otisao s ovog foruma zato sto sam ga ja uvrijedio , nego zato sto sam skuzio da radi lazne popise licemjeri nikad nece otkriti pravi razlog , vec ce optuziti drugog
realist
to sisto vrijedi i za tebe
sto bi se ti sad svadjao ili ulizivao nekom , sto bi ti , ajd izjasni se ja ne bih ni jedno ni drugo , ja bi o stripovima
rekoh za mene ( po treci put ) djole je izvrsno napisao u svom zadnjem topiku sve sto je trebalo , i sto bi ja sad trebao sve ispocetka ponavljati tu nekim neznalicama koji bi se svadjali
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 05/01/2005 : 17:29:28
|
mike
nisam manipulator
vidis da ti covjek ljepo kaze da se okanimo toga , a ti bi i dalje ja ne bih dosta mi je imamo mailove , ako ti nesto nije jasno javi se to jest moracu ja , jer mi je krivi mail napisan tamo u profajlu pa sad ti reci ja cekam |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 05/01/2005 : 17:32:18
|
bjomen
dobro tako je ja imam hrpe ludensovih izdanja koja se raspadaju vaninija se nijednog ne bojim otvoriti a ni abatona probaj i ti pa ces vidjeti da grijesis |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 05/01/2005 : 17:38:10
|
probaj i ti pa ces vidjeti da grijesis
Nema smisla razgovarat s tobom. Mislim, rekao sam ti da mi se abatonci i vanniniji raspadaju, a ti tu bacas neku filozofiju.
________________________________________________ Damage Incorporated |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2864 Posts
Posted - 05/01/2005 : 17:38:39
|
Kako, sad pored toga da sam tup, bez mozga, jos i debil? Barem sam visokokvalificirani .
Necemo nista dalje Krugeru. Vec smo sve rekli. Mozda nekom drugom prilikom nekom drugom topicu.
Jack the Black. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 05/01/2005 : 17:40:01
|
seinfild
pa znam ja plivati , a sto se zagadjena tice , valjda cu i to prezivjeti
Znam da znas ali bakterije su opasne.Ne skaciii !
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..." |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
Posted - 05/01/2005 : 17:56:23
|
mike
jesi ti siguran da sam az tebe rekao da si debil , visoko obrazovana osoba bi se morala vise potruditi da otkrije kome je to upuceno
bjomen
ja nefilozofiram , niti lazem uzmi tog vaninija i cvrsce ga potegni , pa ces vidjeti a abaton je svakako bolje zaljepljen od ludensa to ne mozes poreci neznam gdje si ti kupovao te stripove
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17243 Posts
|
Topic |
|