forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 THE WALKING DEAD & INVINCIBLE OFFICIAL TOPIC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/12/2004 : 15:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by VJ

Dakle od sad trebam izigravat i biblioteku. :)

a bogami pomalo i banku obzirom da tjesh tih sedam dana motji da obrtjesh kapital sa tudjim novcima:)))

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by VJ
15 kn/kom (odnosno 45 kn za tri... ili 60 za 3+1 sa limitiranom b&w naslovnicom). :)

u duhu predstojetjih praznika neka bude ipak 3 za 40, odnosno 3+1 za 50kn:)

quote:
Originally posted by Markos

Recimo to ovako: u 4 sveske dobijes dva bonelli stripa :-)

pa vidish nije ti to toliko losha ideja. kupim jednu tonu zs/lmsa od slobe na kilo i poklanjam uz NeOma:)))
verujem da bi tiraz odma` planuo:)))

shto se cene tiche,jbga, nije da je jeftino ali moralo se tako ako mislim i da poneki dan u mesecu rucham:) kako stvari sa prodajom stoje verovatno tju i doruchak izbaciti iz ustaljenih dnevnih praksi ali boze moj - sve u rok sluzbe :)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 30/12/2004 : 23:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara
u duhu predstojetjih praznika neka bude ipak 3 za 40, odnosno 3+1 za 50kn:)
Praznici su ovdje vec "prolazeci" a ne "predstojeci".

quote:
verovatno tju i doruchak izbaciti iz ustaljenih dnevnih praksi
Hoces reci da jos uvijek doruckujes!? Nije ni cudo sto ovi NEOMi izlaze tako sporo.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 31/12/2004 : 00:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by VJ
quote]Praznici su ovdje vec "prolazeci" a ne "predstojeci".

tachno tako. da je suprotna varijanta od tog popusta nishta ne bi bilo jer bih onda bio u deprimirajutjoj postpraznichnoj atmosferi

Hoces reci da jos uvijek doruckujes!? Nije ni cudo sto ovi NEOMi izlaze tako sporo.

[/quote]

verujem da tje te onda obradovati informacija da od #6 NeOm prelazi na "izlazi kad stigne" termin.

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/01/2005 : 20:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Evo upravo sam procitao zadnji broj TWD,broj 14.Uffffffff,the plot is thickening my bizzels ;-))).Jos jedan clan umire + kraj ima cliffhanger velicine USSRa hehehe.Jedva cekam broj 15!

"Come along, follow me as I lead through the darkness
As I provide just enough spark, that we need to proceed"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/01/2005 : 21:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
tjah, ne bash kao ussr, vishe kao rusija:)
josh jedan OK broj. meni je iskreno vishe legla #13ica chisto zbog radi vishe akcije a manje sapunjarenja ali kad se uporedi sa #8-10 JAKO dobro. chak i adlard pochinje crtachki da priziva bledunjavu kopiju najloshijih mooreovih trenutaka shto se moze samo dobrim zvati.
iskreno se nadam da tje uskoro kirkman povetjati bodycount i sa strane zivutjih poshto polako gubim uvid ko/shta/koliko. toliko razlichitih likova i sudbina moj slabashni zakrzljali um unishtavan godinama chitanja loshih ispraznih superheroja teshko moze pohvatati a ponekad usled njakave prezentacije gosn adlarda i razlikovati.nadam se da tje onaj njegov warlock za marvel postati tako veliki hit te da tje istog trenutka uz zaljenje napustiti TWD i crtachku palicu prepustiti recimo regularnom kaver artistu domatjeg izdanja milanu jovanovitju pa da svi uzivamo kako i koliko treba:))))
no bez obzira na moju razocharanost crtezom, TWD i dalje ostaje jedan od 5 najboljih mesechnih izdanja/chitanja na USA sceni. nekad je na drugom, nekad na petom ali uvek medju prvih top 5 mesta.
verujem da tje tamo negde sa brojem 18/19(ne vidim ricka na naslovnoj a u opisu prethodnog broja kaze da je odlepio shto mozda znachi da su ga napokon koknuli(kirkman je josh na pochetku izjavio da nijedan lik netje biti toliko bitan da se ne moze eliminisati))stvari postati zanimljivije(vidi naslovnu od #19) pa mozda tada napokon preotme suverenu #1 poziciju od Invinciblea:))
inache,ono shto je mene NAJvishe obradovalo u ovom broju je poslednja rechenica u letter hacksima gde kirkman reche(citiram):
"if we can pull it off, Charlie and I will try to ship issues 25-30 bi-weekly"(kraj citata)
(uzvik odushevljenja,odobravanja te valjanja po podu)

e sad josh ja da uspem da ih sustignem tamo negde 2007e i nema sretje radosti te veselju mom.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/01/2005 : 22:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

tjah, ne bash kao ussr, vishe kao rusija:)
josh jedan OK broj. meni je iskreno vishe legla #13ica chisto zbog radi vishe akcije a manje sapunjarenja ali kad se uporedi sa #8-10 JAKO dobro. chak i adlard pochinje crtachki da priziva bledunjavu kopiju najloshijih mooreovih trenutaka shto se moze samo dobrim zvati.

Dobro,Rusija onda :-))).

quote:

iskreno se nadam da tje uskoro kirkman povetjati bodycount i sa strane zivutjih poshto polako gubim uvid ko/shta/koliko. toliko razlichitih likova i sudbina moj slabashni zakrzljali um unishtavan godinama chitanja loshih ispraznih superheroja teshko moze pohvatati a ponekad usled njakave prezentacije gosn adlarda i razlikovati.nadam se da tje onaj njegov warlock za marvel postati tako veliki hit te da tje istog trenutka uz zaljenje napustiti TWD i crtachku palicu prepustiti recimo regularnom kaver artistu domatjeg izdanja milanu jovanovitju pa da svi uzivamo kako i koliko treba:))))

Mislim da ce uskoro krenuti ali ipak sto "jest jest",upozorio nas je vec u prvom broju da ovo nije horror comics...

quote:

no bez obzira na moju razocharanost crtezom, TWD i dal je ostaje jedan od 5 najboljih mesechnih izdanja/chitanja na USA sceni. nekad je na drugom, nekad na petom ali uvek medju prvih top 5 mesta.

Moore je bog ali Adlard mi je dobar,jako dobar za TWD,izvrstan izbor!

quote:

verujem da tje tamo negde sa brojem 18/19(ne vidim ricka na naslovnoj a u opisu prethodnog broja kaze da je odlepio shto mozda znachi da su ga napokon koknuli(kirkman je josh na pochetku izjavio da nijedan lik netje biti toliko bitan da se ne moze eliminisati))stvari postati zanimljivije(vidi naslovnu od #19) pa mozda tada napokon preotme suverenu #1 poziciju od Invinciblea:))

Okay to stoji da ga nema na coveru ali ja ipak mislim da ga nece ubiti,jos ne,mislim da ce prvo njegov sin da odraste pa onda BANG.Nesto slicno Thorgalu ;-)),btw slijedeci Thorgal je zadnji,onda krece spin off s njegovim sinom.Okay to je bilo malo off topic ali neka hehehe...Mozda da se nick pretvori u zombija ili da postane njihov voda,ko zna bilo bih cool!
Btw kakav je Invincible,jel dobar?Mora da je cim je #1 :-)))).Damn krenut cu da ga citam...

quote:

inache,ono shto je mene NAJvishe obradovalo u ovom broju je poslednja rechenica u letter hacksima gde kirkman reche(citiram):
"if we can pull it off, Charlie and I will try to ship issues 25-30 bi-weekly"(kraj citata)
(uzvik odushevljenja,odobravanja te valjanja po podu)

habba habba ,i wouldn't mind that ;-)))))!!!!!!!!!!

quote:

e sad josh ja da uspem da ih sustignem tamo negde 2007e i nema sretje radosti te veselju mom.

Jashta bre,kako da ne ;-))!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/01/2005 : 22:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Rekao sam sin ali moze biti i kcerka,to bi bilo jos bolje :-)))).

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/01/2005 : 23:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Okay to stoji da ga nema na coveru ali ja ipak mislim da ga nece ubiti,jos ne,mislim da ce prvo njegov sin da odraste pa onda BANG.Nesto slicno Thorgalu ;-)),btw slijedeci Thorgal je zadnji,onda krece spin off s njegovim sinom.Okay to je bilo malo off topic ali neka hehehe...Mozda da se nick pretvori u zombija ili da postane njihov voda,ko zna bilo bih cool!
Btw kakav je Invincible,jel dobar?Mora da je cim je #1 :-)))).Damn krenut cu da ga citam...

[quote]

nisam siguran shta me ovde vishe zgrozava/plashi. chinjenica da si u trenutku uporedio TWD i thorgala ili pomisao na Ricka kao vrhovnog vojskovodje zombie armije.
ma koliko moje gnushanje torgalom bilo veliko mislim da ipak stavka dva preovladava.
kirkman je serijal prvobitno zamislio kao omaz romerovoj trilogiji a tamo bilo kakav vid hijerarhije medju zombijima ne postoji. serijal dovoljno dobro funkcionishe i bez tih gimmicka te mislim da bi u tom sluchaju samo izgubio prvobitnu draz. a i vetj postoji jedan ODLICHAN strip koji se takvim vidjenjem zombie sveta bavi(Remains od steve nilesa koga preporuchujem od sveg srca), odnosno dva(najavljeni zombieking od franka choa) odnosno tri ( najavljeni rivajvl starrrrrrog zombie serijala Deadworlda ) te mislim da bi TWD pocheo da gubi draz ako bi krenuo tim tokom.

invincible = zakon. tih par stotina mba tje ti zivot uchiniti ispunjenijim,mark my words.
pitaj VJa ako meni ne verujesh:)

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/01/2005 : 23:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Dekara, nauci vise da koristis taj quote kako valja.

"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve
crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 17:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Procitao sam danas prvih 5 brojeva "Invincible" ,prva reakcija : " YEAH " !

Sto znaci da cu ga citati i dalje :-))!Damn prva 4 broja su rasprodata,koji je to buzz bio u Americi...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/01/2005 : 17:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
The WALKING DEAD su WOW!!!

INVINCIBLE još nisam stigao procitati.

Dekara, daj požuri malo s tim izdavanjem!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/01/2005 : 17:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

Procitao sam danas prvih 5 brojeva "Invincible" ,prva reakcija : " YEAH " !

Sto znaci da cu ga citati i dalje :-))!Damn prva 4 broja su rasprodata,koji je to buzz bio u Americi...

pa i nije bash neki....sitni su tu startni tirazi bili da bi se moglo govoriti o nekoj univerzalnoj prihvatjenosti naslova. ameri jako slabo podrzavaju nove (pogotovu superherojske) naslove nepoznatih autora tako da je pravo chudo da je invincvible uspeo da se iskoleba iz te situacije i napravi ime od sebe.naravno osnovni motiv te prihvatjenosti je kvalitet same izvedbe shto potvrdjuje onu staru da sve shto se radi poshteno i od srca kad tad mora naitji na dobar odziv publike.
sretjom invincible na taj odziv nije dugo chekao tako da vetj od #3 konstantno dobija na prodaji a bogme i na intenzitetu priche. chasti sebe vecheras sa sledetjih 5 brojeva pa tjesh videti kako tjesh nonshalantno zavrshiti veche sa 18 ischitanih:) meni lichno je prekretnica sa odlichan na fenomenalan nastupila sa brojevima 7 i 9. od #10 do #12 sam vetj kupio vilicu po podu usled odushevljavanja:))))
preporuka za sutrashnje kirkman shtivo: Brit. kratko jasno i jebitachno. pa josh pride i ilustrovano od strane tony moorea.
bolje ne mere biti:)

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 17:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Invincible je meni bolje legao nego WD, ali mozda zato sto nisam procitao sve izaslo od WD.
Besne horde fanova tumaraju Novim Sadom uz poklike "Hocemo brzi ritam izlazenja! Da li ti znas za neki drugi ritam? Buka je u modi!' i sl. :)
BRRRRRRRRRRZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :P

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/01/2005 : 17:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
BLEK 'n DEKARA (Cekaj malo, pa ovo stvarno zvuci prilicno gay!? Ma baš me briga, neka on to sa Dusmanom razriješi...) hocemo tocan minut izdavanja slijedecih 9 brojeva!

Edited by - Gaston on 02/01/2005 18:10:03
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/01/2005 : 18:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
recept za brzi ritam izlazenja je jako jednostavan.
ili krenite svi da pazarite po 2,5 primerka ili stvorite josh 150 chitalaca koji tje to pazariti u mesecu izlaska i evo dajem chasnu pionirsku da tje NeOm izlaziti dvaput mesechno.
nikog sretjnijeg od mene u tom sluchaju ali budimo realni. kako prodaja ide pitanje je dal tje izdrzati josh dugo jednom u dva meseca termin

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/01/2005 : 18:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Šteta što cujem to...

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 18:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Invincible ce ti biti malo cudan kad pocnes s njim,barem je to tako bilo kod mene,ali onda ces ga zavoljeti.

A TWD je zakon,cekaj dok se prica "zakuha" pa onda reci WOOOOOOOW :-))!

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/01/2005 : 18:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
bez obzira na kukanje odozgore znaju se termina izlaska sledetjih par brojeva.
daklem, #4 15i februar tekutje
te #5 16i april(rodjendan jbga:)

a za dalje tje da vidimo od interesovanja.....

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 18:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

recept za brzi ritam izlazenja je jako jednostavan.
ili krenite svi da pazarite po 2,5 primerka ili stvorite josh 150 chitalaca koji tje to pazariti u mesecu izlaska i evo dajem chasnu pionirsku da tje NeOm izlaziti dvaput mesechno.

Ja sam vec narucio prva tri od magica,dakle smatraj da si jos tri primjerka prodao.

quote:

nikog sretjnijeg od mene u tom sluchaju ali budimo realni. kako prodaja ide pitanje je dal tje izdrzati josh dugo jednom u dva meseca termin

Srbi&Crnogorci nikad nisu cijenili kvalitet

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 18:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Kad vec kukas da ti trebaju pare, kod mene tio je harach od Miroslava vec nekih mesec dana.
E da... narezi mi i BRITa na onaj disk sto sam te molio na mejl. Hoces?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/01/2005 : 18:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Gaston

Invincible ce ti biti malo cudan kad pocnes s njim,barem je to tako bilo kod mene,ali onda ces ga zavoljeti.

A TWD je zakon,cekaj dok se prica "zakuha" pa onda reci WOOOOOOOW :-))!

Ej, jedva cekam!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/01/2005 : 18:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

bez obzira na kukanje odozgore znaju se termina izlaska sledetjih par brojeva.
daklem, #4 15i februar tekutje
te #5 16i april(rodjendan jbga:)

a za dalje tje da vidimo od interesovanja.....

Interes bi morao rasti!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 18:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Za one koji jos ne znaju,NeMo tj. Lavirint tj. Dekara&co ima site http://www.stripovi.com/lavirint.asp

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/01/2005 : 18:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
BTW DEKARA ODAKLE TI COVERI ZA TVOJA IZDANJA!
Da derem se pa zatp CAPS LOCK,jebote tek sam to sad primjetio da su coveri razliciti od US originala!

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/01/2005 : 18:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Kad vec kukas da ti trebaju pare, kod mene tio je harach od Miroslava vec nekih mesec dana.
E da... narezi mi i BRITa na onaj disk sto sam te molio na mejl. Hoces?

nope.strpi se do kraja maja meseca kada tjesh motji to lepo ischitati u domatjoj papirnoj varijanti:)))

i da,kad sam vetj u fazonu kakanja za pare - trebatje mi onaj kesh od preachera koje sam ti (khm) PRODAO pre godinu i kusur

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000