Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 02/01/2005 : 19:09:23
|
quote: Originally posted by seinfeld
BTW DEKARA ODAKLE TI COVERI ZA TVOJA IZDANJA! Da derem se pa zatp CAPS LOCK,jebote tek sam to sad primjetio da su coveri razliciti od US originala!
veze i vezice bato - nisam ni ja machji kashalj:))) ma ja sam uvek bio u fazonu da ovo izdanje ipak po nechemu bude razlichito od originalnog tako da sam iz sve snage bio zapeo da nateram originalni crtachki tim da se isprsi sa specijalnim naslovnjachama za nas. to naravno nije proshlo obzirom za kakvu crkavicu ja kupujem prava tako da sam u dogovoru sa kirkmanom nashao divne ljude sa ovih prostora koji su bili voljni da svoj talenat daju budzashto u ime stripa. naslovnicu za okruzen mrtvima #1 je radio goran josic, prijatelj i lenshtina iz NSa koji je posle izrade toga odluchio da se preshalta na vojni rezim ishrane tako da je tu pronto uskochio milan jovanovitj(od la bete noire fame) da nas izvuche i dokaze kako i srbi znaju da barataju sa zombijima:))) za nepobedivog je vetj bilo vishe problema jer izgleda niko od domatjih snaga ne zeli/ne zna(po sopstvenim priznanjima) da se hvata u koshtac sa superherojshtinom(!!!!!) tako da je naslovna od #1 ustvari od originalnog crtachkog tima samo neiskorishtjena verzija a ostatak je isti kao i kod usa izdanja. od broja 3 taj posao je na svoja(jaka ali zauzeta:)pletja trebao primiti chika grabowski odnosno pajke ali nije bilo dovoljno vremena tako da smo to prebacili na #4(pajke ako chitash ovo znaj da ti upravo sklapam jedan asskissing mejl ne bi li te podsetio na dogovor:))). probni crtezi za #3 su izgledali super te mislim da tje se chika pajke na sveopshte veselje to jest radost savrsheno uklopiti!:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/01/2005 : 19:35:55
|
znam da vetj postajem naporan sa ovim shepurenjem ali ne mogu da izdrzim:)))
[URL=http://img118.exs.cx/my.php?loc=img118&image=moore5mr.jpg][/URL]
hvala DJu koji je proshao sito i resheto ne bi li mi se dokopao ovog crteza a ja ga chastio nejavljanjem u zadnja dva meseca:((( bash sam lihvar (sorry kume i sretjna ti zenidba te nova godina:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
Edited by - BlekenDekara on 02/01/2005 20:19:22 |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 02/01/2005 : 20:07:22
|
Lijepo lijepo,ja mislio ti si neki pickin dim kad ono ispade da si Godfather srpske scene ;-))))) !!! Pajke crtaj bre,crtaj nemoj da ti pivo zabranimo ;-))))!
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/01/2005 : 20:17:39
|
Lijepo lijepo,ja mislio ti si neki pickin dim kad ono ispade da si Godfather srpske scene ;-))))) !!! Pajke crtaj bre,crtaj nemoj da ti pivo zabranimo ;-))))!
to ti je za nauk:) nikad ne znash s kim imash posla:)))
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 02/01/2005 : 20:53:16
|
Jel vidis svaki dan se nauci nesto novo :-). Btw odakle DJu ovaj crtez? DJ jel moze i meni nesto ovakvo ;-))))))))!!!????????
Ima da postam ove slikice na imagecomics forum pa da vidim hoce li popizditi od muke :-))))...
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/01/2005 : 21:09:54
|
netje poshto su ih videli neposredno posle mene:))) ja sam tamo pod vene_vidi_seci nickom - ti?
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/01/2005 : 21:17:53
|
inache DJ je ovaj + OVAJ
[izbrisano spojlerske preventive radi:]
crtez uspeo da u moje ime od autora iscima na proshlogodishnjem san dijego comicconu. super lik taj DJ. da nije zenjen svakake bludne radnje bi mu ja, u znak zahvalnosti, predlagao:))))
Edited by - BlekenDekara on 03/01/2005 19:22:19 |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 02/01/2005 : 21:46:08
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
netje poshto su ih videli neposredno posle mene:))) ja sam tamo pod vene_vidi_seci nickom - ti?
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Uff dobro onda da ih jos nisam post-ao Tek sam se uclanio pre neki dan,ja sam tamo pod grobar !
Edited by - seinfeld on 02/01/2005 21:48:26 |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 03/01/2005 : 00:13:33
|
... tako da je tu pronto uskochio milan jovanovitj(od la bete noire fame) da nas izvuche i dokaze kako i srbi znaju da barataju sa zombijima:)))
Btw, jesi li se ti cuo skoro sa njim? Meni se ne javlja, a nisam mu therefore dao njegovih par primeraka.
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:18:23
|
nope.strpi se do kraja maja meseca kada tjesh motji to lepo ischitati u domatjoj papirnoj varijanti:)))
Pretpostavljao sam da ces se na to baciti. I, da, ne mogu da se strpim do maja da bih procitao prvu svesku, kad do tad mogu da procitam sve skenirane epizode. Pliiiiiiiiiiiizzz!
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:26:37
|
Evo sad sam vec aktivniji,malo sam se javio na 6 topica i cibnuo ovu pajketovu sliku,citamo se na imagu dekaricu :-))!
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:29:18
|
Tek sam se uclanio pre neki dan,ja sam tamo pod grobar !
I odmah siris dezinformacije. :P Ono sto si okacio tamo je test za 3. broj, koji je izasao sa originalnom naslovnicom. Lazes ljude!
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:29:48
|
Btw grobar nije cemetary man ,nego crno beli fancina tj. PARTIZANOVAC ;-)). Ej sta se bunis zbog slike nek se pitaju koji je to talenat iz Srbije ionako misle da su Srbi neka vrsta bijelih afrikanaca ;-)).
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:30:58
|
quote: Originally posted by DusMan
Tek sam se uclanio pre neki dan,ja sam tamo pod grobar !
I odmah siris dezinformacije. :P Ono sto si okacio tamo je test za 3. broj, koji je izasao sa originalnom naslovnicom. Lazes ljude!
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Kako cu to znati kad treba da mi stignu prva tri broja,lako je vama iz Srbija imati sve,ja sam iz Belgije nismo mi tako napredni
Edited by - seinfeld on 03/01/2005 00:31:30 |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:32:41
|
E, evo gde je Kirkman sve nominovan za Fanboy Radio FANNIE AWARDS (cuvene nagrade):
Comic Awards -
Fastest Rising Star - Robert Kirkman Best Comic Book Writer - Robert Kirkman Best Independent Ongoing Series - Invincible FbR Awards -
Funniest Guest - Robert Kirkman
Mozete i Vi glasati! Idite na http://www.fanboyradio.com/
Rippoffovano sa imidzovog foruma.
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:33:23
|
Otkud ti na image-u ,da nisi zalutao :-)))))))))?
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:35:02
|
[Kako cu to znati kad treba da mi stignu prva tri broja,lako je vama iz Srbija imati sve,ja sam iz Belgije nismo mi tako napredni
Tako sto mozes da proveris u arhivi stripovi.com ili na Lavirintovom maticnom sajtu, koji je opet na stripovi.com.
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:36:16
|
Otkud ti na image-u ,da nisi zalutao :-)))))))))?
Ma jok, ja sam tamo regjular (nije mi to nick). :)
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:36:28
|
A lijepo sam napisao test cover,dobro test je izmedu zagrada ali znaju ljudi sta sam mislio reci.
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 00:37:14
|
Ali si napisao da je za sledeci broj. Nije nego za sadasnji, tj. prosli, tj. treci. :P
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/01/2005 : 01:17:22
|
Ali si napisao da je za sledeci broj. Nije nego za sadasnji, tj. prosli, tj. treci. :P
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Koji?
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/01/2005 : 01:23:08
|
ma ok je, nebitno. samo nisam znao shta drugo da napishem pa sam te zbog toga prozivao na domatjem dijalektu:))) sve sam ja to posle razjasnio nesretjnim amerima koje ionako zabole za bilo shta shto ima veze sa drugim delom zemljine hemisfere pa makar to bilo i stranjsko izdanje njihovog omiljenog stripa. eto ni famozni little lee nije u onaj TWD knowledge pack uvrstio naslovne od domatjih brojeva iako ga na istom tom forumu chekaju.
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/01/2005 : 01:31:27
|
nope.strpi se do kraja maja meseca kada tjesh motji to lepo ischitati u domatjoj papirnoj varijanti:)))
Pretpostavljao sam da ces se na to baciti. I, da, ne mogu da se strpim do maja da bih procitao prvu svesku, kad do tad mogu da procitam sve skenirane epizode. Pliiiiiiiiiiiizzz!
pa prvobitno je brit bio zamishljen kao tretje lavirint izdanje ali poshto je drugo naishlo na podeljene reakcije test chitalaca ipak sam odluchio za provereniju varijantu(biznis je biznis ne?:))). sorry dusho ali ipak tjesh morati da se strpish do kraja maja(josh se i rimuje:). ili to ili da startujesh svojih motjnih 56k pa vidish dokle tjesh dogurati:))) stvarno, shta tje ti to kad i sam znash da netjesh prochitati bar josh pola godine? znash i sam kakav si sa skeniranimn stripovima...
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 03/01/2005 : 03:05:14
|
Ne, ne, ne... To bih procitao! Provalio sam da imam samo trasheve na diskovima, a BRIT mi obecava. REZI!
|
|
Topic |
|