Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 21:41:22
|
quote: Originally posted by mcn
blkndkr:
>jurim cartoonist prvi
A di si bio kad je bio na aukciji...>:)
ne overavam aukcije jbga...no nije hitja nabavitje se vetj toga...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/06/2005 : 21:42:11
|
Vjerovatno je tako, samo se nadam da ce poštivati redoslijed epizoda kod Marka!
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao... |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 28/06/2005 : 22:01:48
|
Gdje su sada kriticari Bernija? Gdje su sada price Ludens propada itd., itd. ZIVIO BERNI!
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 22:02:54
|
SAD JOS SAMO DA KRENE MR.NO EXTRA...
but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home... |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 22:05:49
|
quote: Originally posted by mike
Komandant Mark? Ughhh arghh . Sta je sljedece? Kapetan Miki?
Jack the Black.
Bas super, svaka im cast. A sad ako ti nevolis Komandant Marka nemoj ga kupovati i rijesena stvar. Ima nas drugih. Jedan od najrealnijih junaka. |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:07:38
|
quote: Originally posted by dcopic
Podržavam izlaženje bilo kojeg stripa, jedva sam docekao LL i NN, ali zašto pobogu Mark?!? Zašto ne neki noviji i moderniji strip!?
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao...
Zato sto je Komandat Mark legenda. Kupovat cu po 3 duplikata samo da mu prodanost bude veca i da nikad neprestanu da izlaze. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:08:00
|
Meni Mark nije nesto posebno ali cu ga svakako kupovati. Hoce li biti na kioscima ili ne???
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:10:07
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Meni Mark nije nesto posebno ali cu ga svakako kupovati. Hoce li biti na kioscima ili ne???
Meni jeste posebno. Nadam se da ce uskoro na kioske i da ce izlaziti svakog mjeseca. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:23:43
|
Ja ionako kupujem skoro sva izdanja, pa cu i Marka. Zna li netko tocan broj koliko ih je izašlo u Italiji do zatvaranja serijala?
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 28/06/2005 : 22:36:32
|
>>Jedan od najrealnijih junaka.
Nemoj se ljutiti, ali salis li se ili mislis ozbiljno? Sto je realno u Marku? Nakazne face svih negativaca? Cinjenica da zapovjednik ustanika osobno sudjeluje u beznacajnim operacijama kao sto je spasavanje nebitnih taoca, najcesce napadajuci zajedno s jos dvojicom visestruko brojcano nadmocne Britance? Netko tko bolje poznaje povijest od mene detaljno ce objasniti da i oruzje i uniforme koje pojavljuju u stripu nisu iz perioda 1775.-1783., pa i na ovom polju ne dolazi u obzir pridavanje pridjeva "realistican" stripu kao sto je Mark. Stripu koji je prvenstveno namijenjen najmladjima, na sto upucuje prostodusna naivnost kojom odise. Stripu koji je po konceptu staromodan, ali koji ce na kioscima naci svoju publiku, jer uistinu je bio drugi najpopularniji Bonellijev junak u ex-drzavi. I ja cu ga kupiti, iako bih vise volio na kioscima vidjeti Dampyra, ali sto je tu je. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:41:05
|
Ja se nadam da ce i Dampyr poceti da izlazi. Ako je istina da Berni ima prava onda je to samo pitanje dana.
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:44:35
|
quote: Originally posted by VJ
281 (plus specijali)
Hvala na informaciji! Vidimo se za koji dan u ducanu.
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:45:52
|
Da, ali tesko da ce na kioske, jer tamo tesko ili nikako moze opstati serijal koji otprije nema cvrstu bazu fanova. Ali neka, bolje i luksuzna oprema uz mali tiraz i visoku cijenu nego nista. |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 28/06/2005 : 22:50:36
|
quote: Originally posted by VALTER
>>Jedan od najrealnijih junaka.
Nemoj se ljutiti, ali salis li se ili mislis ozbiljno? Sto je realno u Marku? Nakazne face svih negativaca? Cinjenica da zapovjednik ustanika osobno sudjeluje u beznacajnim operacijama kao sto je spasavanje nebitnih taoca, najcesce napadajuci zajedno s jos dvojicom visestruko brojcano nadmocne Britance? Netko tko bolje poznaje povijest od mene detaljno ce objasniti da i oruzje i uniforme koje pojavljuju u stripu nisu iz perioda 1775.-1783., pa i na ovom polju ne dolazi u obzir pridavanje pridjeva "realistican" stripu kao sto je Mark. Stripu koji je prvenstveno namijenjen najmladjima, na sto upucuje prostodusna naivnost kojom odise. Stripu koji je po konceptu staromodan, ali koji ce na kioscima naci svoju publiku, jer uistinu je bio drugi najpopularniji Bonellijev junak u ex-drzavi. I ja cu ga kupiti, iako bih vise volio na kioscima vidjeti Dampyra, ali sto je tu je.
Ma nema ljutnje samo promijeniti moje misljenje neces moci ali normalno da cu ti odgovoriti. Nisam se salio sto sam mislio da je jedan od realnih, zbog cega pa ranjavan je i hapsen vise puta. Zagor leti sa drveta na drvo a Blek se tuce protiv 30 osoba i sad ti uporedivas jednu situaciju koja se desila u par stripova. Nijedna situacija ili akcija nije beznacajna jer rat se nedobija jednom bitkom. To sto oruzje nije iz tog perioda, stvarno trazis dlaku u jajetu.
Za mene nije bio drugi nit ce nikad biti a sad za druge, eh pa svako ima svoj ukus.
Ja znam jedno da cu napisati vise pisama izdavacu kako je ova vijest fantasticna i da ima punu podrsku a ici cu okolo i uzimati potpise od svih sto znam, milom ili silom . |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 28/06/2005 : 22:58:41
|
Eto. Berni odjednom postaje car. . Da se razumjemo. Iako su Zagor, Komandant Mark, Kapetan Miki i jos hrpa drugih (po meni) nesto najlosije sto sam ikad imao prilike citati, ja cu ih kupiti. Mangup? Mozda. Ali tih 15 kuna radije platim za te stripove nego za neku drugu sitnicu.
No, ti su stripovi zapravo tako losi, da vec postaju dobri. Za razbibrigu. Za na plazu. Ili wc. Cheap shit. Ali ipak vrijedan branja .
Jack the Black. |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 28/06/2005 : 23:00:03
|
Eto. Berni odjednom postaje car. . Da se razumjemo. Iako su Zagor, Komandant Mark, Kapetan Miki i jos hrpa drugih (po meni) nesto najlosije sto sam ikad imao prilike citati, ja cu ih kupiti. Mangup? Mozda. Ali tih 15 kuna radije platim za te stripove nego za neku drugu sitnicu.
No, ti su stripovi zapravo tako losi, da vec postaju dobri. Za razbibrigu. Za na plazu. Ili wc. Cheap shit. Ali ipak vrijedan branja .
Jack the Black.
A što je najbolje što si citao? |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 23:02:00
|
kupio sam marka,zanimljivo izdanje!na koricama je najavljen veliki blek!a veracruz ima zanimljivu tiskarsku pogrešku,naime zagorov logo je dva puta otisnut! |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 28/06/2005 : 23:03:50
|
Rat se ne dobiva jednom bitkom, ali se ne dobiva na nacin kako ga vode Vukovi s Ontarija, niti je ikad ijedan zapovjednik ustanicke grupe djelovao kao Mark, osobno se nepotrebno izlazuci. Jasno je da se Mark mora izlagati, jer on je glavni junak, ali tesko je zakaciti mu epitet realisticnosti - pa i zbog vec spomenutih nakaznih faca "crvenih mundira" i uopce negativaca, i zbog predvidljivosti situacija. Ne kazem da je takv koncept los, imao je svoju publiku, ima je i sad zahvaljujuci nostalgicarima. Strip-serijali ne moraju biti realisticni, ali takvim bih smatao eventualno Kena Parkera, nikako Marka. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 28/06/2005 : 23:05:56
|
Pa sad na brzo to su Parker, Bone, Sin City, Diareja, Smiljanic, Torpedo, Grunge Genetika i verovatno jos puno toga, sto se trenutno ne setim.
Evo vam prilike, da se ispucate na meni .
Jack the Black. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 28/06/2005 : 23:07:38
|
Realno gledajuci Blek i Mark su stripovi za djecu. Naivno i nerealno!
|
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 28/06/2005 : 23:08:44
|
Jack the Black.
Jeli ti citas stripove da dobijes slom zivaca i da ti stane srce jednom ili da zbaris neku trebu ili zbog cega? Ja cijenim sve stripove i sto se mene tice bas je steta bilo koji strip unistiti, upravo zbog takvih imamo stripove danas nikakve ocuvane, za 2 ili 3 ili bez stranica i korica.
|
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 28/06/2005 : 23:10:45
|
quote: Originally posted by fantom
kupio sam marka,zanimljivo izdanje!na koricama je najavljen veliki blek!a veracruz ima zanimljivu tiskarsku pogrešku,naime zagorov logo je dva puta otisnut!
Gdje si kupio, u More Comicsu ili na nekom kiosku?
Usput, super što je izašo novi Nathan never, samo da tako bude i sa novim nastavkom Mister No-a, bolje oni nego Mark i Blek. |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 28/06/2005 : 23:15:58
|
quote: Originally posted by VALTER
Rat se ne dobiva jednom bitkom, ali se ne dobiva na nacin kako ga vode Vukovi s Ontarija, niti je ikad ijedan zapovjednik ustanicke grupe djelovao kao Mark, osobno se nepotrebno izlazuci. Jasno je da se Mark mora izlagati, jer on je glavni junak, ali tesko je zakaciti mu epitet realisticnosti - pa i zbog vec spomenutih nakaznih faca "crvenih mundira" i uopce negativaca, i zbog predvidljivosti situacija. Ne kazem da je takv koncept los, imao je svoju publiku, ima je i sad zahvaljujuci nostalgicarima. Strip-serijali ne moraju biti realisticni, ali takvim bih smatao eventualno Kena Parkera, nikako Marka.
Pa svaka drzava ima svojih heroja koji se zrtvuju da bi pokazali put svojima. Eto to je Mark sa svojim Vukovima. A te situacije sto kazes da su predvidljive pa zar se nezna da ce na kraju svakog zagorovog stripa da bude srecan kraj ili hajd sad da ne nabrajam ostale... A sto te toliko negativci kopkaju, imao je Mark protivnika i u lijepim zenama. Vecinu negativaca sto je Zagor imao je bilo poput Helingena.
|
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 28/06/2005 : 23:18:58
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Realno gledajuci Blek i Mark su stripovi za djecu. Naivno i nerealno!
Ti jedan post postavis ovako a drugi onako, zavisi kako osoba prije tebe kaze da nebudes sam u kritici. Koga zanima to sto si ti sada napisao, nikoga... |
|
|
Topic |
|