forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
kupio ga danas u mc,ali bit ce i na kioscima!blek stiže uskoro,a i novi larry ce brzo jer na ovom novom piše uskoro dok na nathanu piše:za dva mjeseca!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/06/2005 : 23:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

quote:
Originally posted by mike

Eto. Berni odjednom postaje car. . Da se razumjemo. Iako su Zagor, Komandant Mark, Kapetan Miki i jos hrpa drugih (po meni) nesto najlosije sto sam ikad imao prilike citati, ja cu ih kupiti. Mangup? Mozda. Ali tih 15 kuna radije platim za te stripove nego za neku drugu sitnicu.

No, ti su stripovi zapravo tako losi, da vec postaju dobri. Za razbibrigu. Za na plazu. Ili wc. Cheap shit. Ali ipak vrijedan branja .

Jack the Black.

Jeli ti citas stripove da dobijes slom zivaca i da ti stane srce jednom ili da zbaris neku trebu ili zbog cega? Ja cijenim sve stripove i sto se mene tice bas je steta bilo koji strip unistiti, upravo zbog takvih imamo stripove danas nikakve ocuvane, za 2 ili 3 ili bez stranica i korica.

Sva moja zbirka ti je potupuni glancer ili bar za 5. Ne znam odakle takve ideje. Na WC-u su mi ruke ciste . Inace ljepo sam reko da ti je to za razbibrigu. I u kino idu se gledat filmovi, gde ne treba nista misliti i tako dalje. Ali po vecini to su lose stvari. Bar meni. Sta ne znaci da su i kome drugome.

I mislim da imam sve pravo, da kazem da je recimo Zagor los strip. Sta ne znaci, da imam nesto protiv ljudi, koji ga citaju. Ne daj boze!

Jack the Black.
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

kupio sam marka,zanimljivo izdanje!na koricama je najavljen veliki blek!a veracruz ima zanimljivu tiskarsku pogrešku,naime zagorov logo je dva puta otisnut!

Hajd reci gdje si kupio?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Odlicno! Veliki Blek i Komandant Mark... Sljedece je sigurno Miki Maus Toliko novih stvari, a mi opet na reciklažu! Vidim, Dnevnikonostalgija je zakacila i Ludens. Ne znam kako cemo naprijed, ak se stalno vracamo na te "stare dobre stvari"...

Mada, sve petice za NN i LL (samo što je bilo vrlo pametno preskociti 50-tak epizoda). "Lov na covjeka" je opet u toku!

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
kupio ga danas u mc,ali bit ce i na kioscima!blek stiže uskoro,a i novi larry ce brzo jer na ovom novom piše uskoro dok na nathanu piše:za dva mjeseca!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by SejoSexon

Realno gledajuci Blek i Mark su stripovi za djecu. Naivno i nerealno!

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Ti jedan post postavis ovako a drugi onako, zavisi kako osoba prije tebe kaze da nebudes sam u kritici.
Koga zanima to sto si ti sada napisao, nikoga...

Sta sam prije napisao? Meni je uvijek drago kada Berni pocne da izdaje novog junaka i to je to. Kupujem sve sto on izdaje pa cu kupovati i Marka a i Bleka ako izadje. I Zagor mi je naivan strip pa ga kupujem. Gdje ti vidis probleme? A to sto ti Marka, kome su glavnja ciljna grupa djeca od 7 do 15 godina, smatras realnim junakom, to je tvoja licna stvar.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

quote:

quote:

Eto. Berni odjednom postaje car. . Da se razumjemo. Iako su Zagor, Komandant Mark, Kapetan Miki i jos hrpa drugih (po meni) nesto najlosije sto sam ikad imao prilike citati, ja cu ih kupiti. Mangup? Mozda. Ali tih 15 kuna radije platim za te stripove nego za neku drugu sitnicu.

No, ti su stripovi zapravo tako losi, da vec postaju dobri. Za razbibrigu. Za na plazu. Ili wc. Cheap shit. Ali ipak vrijedan branja .

Jack the Black.

Jeli ti citas stripove da dobijes slom zivaca i da ti stane srce jednom ili da zbaris neku trebu ili zbog cega? Ja cijenim sve stripove i sto se mene tice bas je steta bilo koji strip unistiti, upravo zbog takvih imamo stripove danas nikakve ocuvane, za 2 ili 3 ili bez stranica i korica.

Sva moja zbirka ti je potupuni glancer ili bar za 5. Ne znam odakle takve ideje. Na WC-u su mi ruke ciste . Inace ljepo sam reko da ti je to za razbibrigu. I u kino idu se gledat filmovi, gde ne treba nista misliti i tako dalje. Ali po vecini to su lose stvari. Bar meni. Sta ne znaci da su i kome drugome.

I mislim da imam sve pravo, da kazem da je recimo Zagor los strip. Sta ne znaci, da imam nesto protiv ljudi, koji ga citaju. Ne daj boze!

Jack the Black.

Znaci ciste ruke.
A i zagor jest los strip.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ne slažem sa time da zbog ovoga treba skinuti kapu Ludensu. Prvi broj LL-a ove godine, drugi Nathana, i pokretanje serijala koji su ekvivalent Dinastije - nije neki uspeh.

No, to po strani, Ludens objavljuje ono što se prodaje, i tome covek nema šta da prigovori. Ako ovo potpomogne Nathana, još bolje, ako ne, jebi ga.

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."

Edited by - Djole on 28/06/2005 23:24:23
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Odlicno! Veliki Blek i Komandant Mark... Sljedece je sigurno Miki Maus Toliko novih stvari, a mi opet na reciklažu! Vidim, Dnevnikonostalgija je zakacila i Ludens. Ne znam kako cemo naprijed, ak se stalno vracamo na te "stare dobre stvari"...

Mada, sve petice za NN i LL (samo što je bilo vrlo pametno preskociti 50-tak epizoda). "Lov na covjeka" je opet u toku!

That was his power...

Ako ce Blek i Mark Berniju donijeti zaradu onda cemo mi na kraju profitirati. Siguran sam da Berni ima jos sakrivenih aduta (Dampyr i jos neke druge stvari).

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/06/2005 : 23:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

Ako tako piše i ako ce tako biti onda...

Grad Stripova, vješanje svakog sata.
Strance dobrodošao...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

Ako tako piše i ako ce tako biti onda...

Grad Stripova, vješanje svakog sata.
Strance dobrodošao...

I na proslom NN je pisalo: za dva mjeseca

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ti jedan post postavis ovako a drugi onako, zavisi kako osoba prije tebe kaze da nebudes sam u kritici.

Sta sam prije napisao? Meni je uvijek drago kada Berni pocne da izdaje novog junaka i to je to. Kupujem sve sto on izdaje pa cu kupovati i Marka a i Bleka ako izadje. I Zagor mi je naivan strip pa ga kupujem. Gdje ti vidis probleme? A to sto ti Marka, kome su glavnja ciljna grupa djeca od 7 do 15 godina, smatras realnim junakom, to je tvoja licna stvar.

Pa svi smo mi bili djeca. Sto ih onda kupujes ako ih toliko nevolis... A sad nemoj se izvlaciti na tu rijec realnost, volim stripove a pogotovo Marka.
Znaci svi kolekcionari sto imate Marka i Bleka ste mala djeca, rijesite se toga sto prije, ako imate problema kako posaljite mi mail.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/06/2005 : 23:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Hmm, ja sam to napiso u sali, jer Sejo vec casti Bernija ko boga .

Po meni je Bernard legenda. Ili bar postaje. Sve niti drzi u rukama. Drzi i nas u sahu . Dodajmo tome da je jos Fantom. Covjek koga su rekti imali prilike vidjeti. Neki jos sad sumnjaju da stvarno postoji. Nekima se i cini da je zapravo Markos Bernard. Ko bi znao. Ne uvjerim se ja tako lako da je cika sa bradom na slikama Bernard .

Jack the Black.
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

That was his power...

Ako ce Blek i Mark Berniju donijeti zaradu onda cemo mi na kraju profitirati. Siguran sam da Berni ima jos sakrivenih aduta (Dampyr i jos neke druge stvari).

U polovici slucajeva male karte pobjeduju.
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
zašto ste svi zapeli za dampyra,a nitko za juliu?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Dampyr = jednolican (ali dobro crtan), Julia = dosadno (ali Berardi).

--
un sogno che muore."
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

Damyr je skroz los, nadam se da nece napraviti tu gresku i poceti ga izdavati.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ijao...

--
un sogno che muore."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa svi smo mi bili djeca. Sto ih onda kupujes ako ih toliko nevolis... A sad nemoj se izvlaciti na tu rijec realnost, volim stripove a pogotovo Marka.
Znaci svi kolekcionari sto imate Marka i Bleka ste mala djeca, rijesite se toga sto prije, ako imate problema kako posaljite mi mail.

Da, bili smo djeca. To je proslost. Mark mi je glup i to je moje misljenje. A kupujem sve prvenstveno iz neke nostalgije a i podrske Berniju. Npr. stripovi koji mi bas ne leze poput Zagora, a sada evo Marka i Bleka znaju da po mjesec-dva ostanu neprocitani dok ostale procitam cim ih kupim. Nauci se da postujes druga misljenja, tebi je Mark dobar a meni nije. Jednostavno.

Edited by - SejoSexon on 28/06/2005 23:41:40
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

Koliko si brojeva procitao? Ja imam skoro sve talijanske i mogu reci da mi je poslije Mr. Noa najbolji, ali kao sto maloprije napisah, ukusi su razliciti.

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Da, bili smo djeca. To je proslost. Mark mi je glup i to je moje misljenje. A kupujem sve prvenstveno iz neke nostalgije a i podrske Berniju. Npr. stripovi koji mi bas ne leze poput Zagora, a sada evo Marka i Bleka znaju da po mjesec-dva ostanu neprocitani dok ostale procitam cim ih kupim. Nauci se da postujes druga misljenja, tebi je Mark dobar a meni nije. Jednostavno.

Da, proslost jeste, znaci zaboravio si proslost.
Dobro sada si presao da je glup strip a ti ga jos kupujes. Hajd dobro, eto postujem tvoje misljenje. Nema frke. Jednostavno.

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

quote:

quote:

Koliko si brojeva procitao? Ja imam skoro sve talijanske i mogu reci da mi je poslije Mr. Noa najbolji, ali kao sto maloprije napisah, ukusi su razliciti.

Meni je Mr. No isto dobar samo Dampyr je ispod nivoa.
Ma hajd pusti to, meni je samo drago sto Mark izlazi i eto, pusti me da uzivam. Pa jebote ti kao da nisi kolekcionar i neznas sta to znaci.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ne rece koliko si brojeva Dampyra procitao?

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

quote:
Originally posted by Porter

Slusaj Tomek nemoj da vrijedjas

mislio sam na korisnika Lopova koji je na prethodnoj strani upitao da li ce to na kioske
isprika prihvacena

Kamen koji odbacise postade kamen zaglavni.

Znam,znam da si mislio na ,,korisnika lopova,,ispao mi simpatican tvoj post zato sam se nasalio

Porter
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/06/2005 : 23:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

Ne rece koliko si brojeva Dampyra procitao?

Premalo da bih ga zavolio a taman da imam svejedno misljenje.
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000