forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo u More Comicsu: Zekan:Blacktown
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/06/2005 : 23:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Mark je legenda.... moja baka ga voli...jer obicno završava u jednom stripu....
I blek? hm.... simpaticno
no ja bi i Tellera
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
jang ko i ja sta mu god uvalis njemu simpaticno

Porter
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 29/06/2005 : 00:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by jang

no ja bi i Tellera

A ti izgleda nevolis tu svoju baku...Sigurno te tukla kad si bio malen.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Vjerovatno su prava za Marka i Bleka skoro badava.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 29/06/2005 : 00:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Odoh sad igrati pokera, Texas hold'em. Evo zovu me na tlf. i taman sam na 2.000 post dogurao. A pricu o ovome cemo nastaviti.

Nego onaj Dampyr, ma dampyr nije vrijedan ni da se velkim slovom pise je stvarno los strip, neznam kako ga mozes citati.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

jang ko i ja sta mu god uvalis njemu simpaticno

Porter

pa srecom nisam englez, pa mi je simpatican strip
fora je još u tome da ce zbog toga verovatno pasti cjene LMS Bleku, Marku, itd... kao što se desilo sa kenom
a to je super simpaticno
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

quote:
Originally posted by jang

no ja bi i Tellera

A ti izgleda nevolis tu svoju baku...Sigurno te tukla kad si bio malen.

e majstore sada mi kaži na osnovi cega si ti došao do svog zakljucka
inace ona voli Marka, Bleka, Kita, Mikija, Zagora,Teksa, Mr.no-ja---u bistvu ZS i Lms Dnevnik
djelomicno MM a nevoli DD i AF
cita i vestrn romane, detektivske (Lun) i Ninda romane

i da... verovatno ih je procitala više od tebe
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Mislim da nece pasti cijene ZS Lms,mozes da uporedis Zagora sd/ludens extra,iako su kvalitetniji od dnevnika
brojevi ZS ispod 500(Zagor) su dosta rijetki i skupi.

Porter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Mislim da nece pasti cijene ZS Lms,mozes da uporedis Zagora sd/ludens extra,iako su kvalitetniji od dnevnika

Porter

naravno kada ti jebeš cjeli sistem, jer si spreman platiti zlatom glancere
neka ti belgijanac postane uzor

Edited by - jang on 29/06/2005 00:15:57
Go to Top of Page

Lopov
New Member

Croatia
106 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 29/06/2005 : 00:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Lopov's Homepage  Send Lopov a Private Message
quote:
Originally posted by mike
Po meni je Bernard legenda. Ili bar postaje. Sve niti drzi u rukama. Drzi i nas u sahu . Dodajmo tome da je jos Fantom. Covjek koga su rekti imali prilike vidjeti. Neki jos sad sumnjaju da stvarno postoji. Nekima se i cini da je zapravo Markos Bernard.
Jack the Black.

ja vidjeh i Bernarda i Markosa... muz mi je redovno kupovao stripove kod njega dok smo zivjeli u Zg, a Markos je jednom bio kod nas kupiti neke stripove... Bernard je cika s bradom, Markos nije...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ma sta jebem i ja se cjenkam,recimo ne dam vise od 120 € po komadu za glancere od Zagora,Treba samo ostro!

Porter
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message

Porter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Ma sta jebem i ja se cjenkam,recimo ne dam vise od 120 € po komadu za glancere od Zagora,Treba samo ostro!

Porter

120 evra ja nebi dao ni za tangice od Sharapove a kamoli za pljesnivog Zagora
no za lms 4 cu verovatno nekad trebat opalit stotku
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ma lako bi bilo opaliti sharapovu stotku za Lms4 samo se ne moze naci.

Porter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Ma lako bi bilo opaliti sharapovu stotku za Lms4 samo se ne moze naci.

Porter

šta misliš jel u krevetu isto bucna kao na terenu? Marija, ne LMS

meni osobno se dopade Zvonareva....a bilo bi zanimljivo i sa Mauresmo (samo da me ne slomi)
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Kakav si ti kolekcionar,kad u vako napetim trenucima stripa mislis na sex.
Prica se o glanceru Lms 4 i njemu do sexa

Porter
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
meni osobno se dopade Zvonareva....a bilo bi zanimljivo i sa Mauresmo (samo da me ne slomi)
[/quote]

jang, zar ti niko nije rekao???
mauresmo je... khm, khm...mushko.

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
ne verujem dok ne vidim na lastne oci
[/quote]

sta mu to dodje?
inace, u pravu si za sharapovu. ono vrishtanje je, ovaj, recimo, "podsticajno"...

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/06/2005 : 00:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

a tek davenport, kuznetsova
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/06/2005 : 00:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:

Porter

moja iskustva mi govore da ce cene markova posle ovoga jos i porasti. nikako nece pasti.

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 29/06/2005 : 04:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
ostat ce iste, jednako velike kao sto su i bile
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/06/2005 : 06:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

quote:
Originally posted by SejoSexon

Odoh sad igrati pokera, Texas hold'em. Evo zovu me na tlf. i taman sam na 2.000 post dogurao. A pricu o ovome cemo nastaviti.

Nego onaj Dampyr, ma dampyr nije vrijedan ni da se velkim slovom pise je stvarno los strip, neznam kako ga mozes citati.

Sve vise imam dojam da nisi procitao nijedan broj.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/06/2005 : 07:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Shok i nevjerica! Kom.Mark! Novi Never, jos noviji Ledd!

La vita e bella. Onako ovlas sam pregledao postove od jucer na ovu temu pa vidim da ima i ljudi koji se zale (?!?) sto je Tutto Mark poceo izlaziti. PA NEMOJTE GA ONDA KUPITI!!! Ja sam sretan. Sada ZS ide na bubanj. Bit ce na aukcijama.

Ono s Kite Tellerom i Dampyrom je zajebancija ili...?

-------------------------------------------------------------------------------------------
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/06/2005 : 07:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Shok i nevjerica! Kom.Mark! Novi Never, jos noviji Ledd!

La vita e bella. Onako ovlas sam pregledao postove od jucer na ovu temu pa vidim da ima i ljudi koji se zale (?!?) sto je Tutto Mark poceo izlaziti. PA NEMOJTE GA ONDA KUPITI!!! Ja sam sretan. Sada ZS ide na bubanj. Bit ce na aukcijama.

Ono s Kite Tellerom i Dampyrom je zajebancija ili...?

-------------------------------------------------------------------------------------------
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?

Bookglobe ima prava na Dampyra. To mozes vidjeti na SBE stranici. Ne vjerujem da ih je Berni samo onako kupio.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000