forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZWS ponovo jase!!!!!!!!!!!!!! :-)))
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 14/01/2005 : 22:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
kiky, :))) "They live"! (u pozadini ide Mitar Miric - "Ne moze nam niko ništa")

Dado, totalni promašaj - ne da ne pamtim ni mnoge fraze (ili nikad vidjene avatare, nogometne sklonosti i sl.) dragih mi forumaša (ignorantnost i indiferentnost su ponekad i vrline :)) ) a kamoli još da mislim o Seinfeldu, jednoj u nizu zaglupljujucih tv serija...

seinfeld, primamo te nazad, casna pionirska!

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/01/2005 : 23:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Znate li sta se moze naci na ZWS-u a ovdje ne? Postovi tipa: dragi moj prijatelju... ili svima pozdrav od....

sifra: cuvaj novcanik

Kada procitam postove doticne osobe smuci mi se.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/01/2005 : 10:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by dobricina

Dado, totalni promašaj - ne da ne pamtim ni mnoge fraze (ili nikad vidjene avatare, nogometne sklonosti i sl.) dragih mi forumaša (ignorantnost i indiferentnost su ponekad i vrline :)) ) a kamoli još da mislim o Seinfeldu, jednoj u nizu zaglupljujucih tv serija...

Ko je tebe sta pitao?Ko si ti uopste da se pitas hocu li se ja vratiti na forum ili ne.Za to postoje drugi ljudi?
Drago mi je da si rijesio tajnu nicka preko rodendana,mislim ako se nesto pamti od forumasa onda je sigurno to!!!
Dakle hvataj se ti tvojih zaglupljujucih horoskopa i alternativne medicine & suti kad se hadzija vraca na forum!

"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/01/2005 : 10:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Znate li sta se moze naci na ZWS-u a ovdje ne? Postovi tipa: dragi moj prijatelju... ili svima pozdrav od....

sifra: cuvaj novcanik

Kada procitam postove doticne osobe smuci mi se.

Nije valjda da je to bila sifra onog gmaila kojeg je opet "povratio" !

Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 15/01/2005 : 14:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Ko je tebe sta pitao?Ko si ti uopste da se pitas hocu li se ja vratiti na forum ili ne.Za to postoje drugi ljudi?
Drago mi je da si rijesio tajnu nicka preko rodendana,mislim ako se nesto pamti od forumasa onda je sigurno to!!!
Dakle hvataj se ti tvojih zaglupljujucih horoskopa i alternativne medicine & suti kad se hadzija vraca na forum!

Pa ti si totalno poremecen..... Ima da te kad tad spustim na zemlju, u oba smisla....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/01/2005 : 14:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Prekinite s tim.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 15/01/2005 : 14:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
Naravno...kad netko ovdje upozori seinfelda da se ponaša pristojno! Izvinjavam se u svoje ime i prekidam postove ovdje, tako mi Bog pomogao! ;)

seinfeld, zaboravih napomenuti - altern. medicina i horoskopi upuceni na krivi nick. Naš drug Leo je aktuelan u tom podrucju pa mu mozes uputiti bilo kakvo pitanje, kritiku ili pohvalu. Ako ikada (u Leovim "ozbiljnim" godinama, ranije ili kasnije od toga) budeš akutno ili pak neizljecivo bolestan znaj da bi ti jedna od metoda kojima se on bavi, ili preparata koje koristi, mogli pomoci....toliko naspram obezvrijedjivanja tradicionalne medicine.

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/01/2005 : 15:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Jos prijetis i zoves me poremecenim,ova prica se ovdje zavrsava prije nego sto se naljutim.

Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 15/01/2005 : 15:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
nemoj da se ljutiš jer stres je covjekov najopasniji neprijatelj, nakon zaglupljujucih televizijskih serija naravno :))
znaš onu dobru staru seljachku: "kako siješ tako ces i znjeti"
slazem se s tobom da bismo trebali prekinuti ovo....ima dana za megdana
p.s. delije vs. grobari, tuzna prica bez sretnog zavrsetka

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/01/2005 : 16:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Naravno...kad netko ovdje upozori seinfelda da se ponaša pristojno!

Ti si zadnji koji treba nekome govoriti kako da se ponasa pristojno na forumu.
Odmah nakon direktnog upozorenja nastavljas sa pricom i ignoriras administratora.
Naravno, opet su svi drugi krivi, ti ponajmanje, i naravno opet te ja proganjam.

A sto se tice prestanka prepucavanja, nemojte dozvoliti da vas se opet mora upozoravati,
a to vazi za sve redom koji "su" ili "ce" voditi besmislene razgovore o "ovom" i "onom" forumu.
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 15/01/2005 : 16:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Naravno...kad netko ovdje upozori seinfelda da se ponaša pristojno!

Ti si zadnji koji treba nekome govoriti kako da se ponasa pristojno na forumu.
Odmah nakon direktnog upozorenja nastavljas sa pricom i ignoriras administratora.
Naravno, opet su svi drugi krivi, ti ponajmanje, i naravno opet te ja proganjam.

A sto se tice prestanka prepucavanja, nemojte dozvoliti da vas se opet mora upozoravati,
a to vazi za sve redom koji "su" ili "ce" voditi besmislene razgovore o "ovom" i "onom" forumu.

Iz tvojih usta, tj. s tipkovnice, u otpad civilizacije. Ovaj post ti lici na negodovanje Alexandra Velikog Diogenu ako znaš o cemu pricam....
nisam direktno upozoren a upozorenje koliko vidim nije stiglo ranije a trtljalo se svašta
pa naravno, ocito je. opsjednut si samnom ha ha LOL

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/01/2005 : 17:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Iz tvojih usta, tj. s tipkovnice, u otpad civilizacije. Ovaj post ti lici na negodovanje Alexandra Velikog Diogenu ako znaš o cemu pricam...

Nemam pojma o cemu pricas, ta nisam ja tako pametan kao ti, niti obrazovan,
ja sam samo jedan mali seljacic koji jedva da zna pisati, i igrom slucaja zna se i logirati
u neki forum uz pomoc ove kutije sto je nazivaju computer.
Poredjenje ti je fenomenalno, blago nama sto tebe imamo, sve nam znas.
No ja uopce ne zelim sa tobom raspravljati, to sto ces ti meni osobno govoriti
bas me briga, ne znaci mi nista.
Mislim da su svi ljudi ovdje dovoljno pametni (pa i ako nikada nisu culi za Alexandra i Diogena)
da sami procjene tko je kakav, kako se ponasa i sto pise...
Ono sto je meni cudno kod tebe, da nemas nimalo dostojanstva, jer da ga imas, nakon
svih vec izgovorenih i napravljenih stvari nebi imao obraza nekoga prozivati o ponasanju i postovima.
Sve ono sto ti je oprostneno, sto ti je tolerirano, ne znaci ti nista, jer ti si naravno
uvijek nepravdom i lazima izbacivan sa foruma.
Necu ni nabrajati sve tvoje lazi i price oko nickova, odlaska sa foruma i slicnom.
Necu, jer premalo vremena imam u ovom kratkom zivotu da bih se zamarao umisljenim
i razmazenim osobama koje nisu naucile da im neko proturijeci i da postoji i drukcije misljenje od njihovog,
a koje, gle cuda, mozda je i tocnije od onog osobnog.

quote:
nisam direktno upozoren a upozorenje koliko vidim nije stiglo ranije a trtljalo se svašta

Naravno da si upozoren i ti i Seinfeld, i odmah nakon upozorenja nastavljas sa pricom.
Ili je mozda upozorenje trebalo biti vise osobno, uz naglasavanje imena?

"Stovani gosp. dobricina, usudujem se skrenuti vam paznju da doticna rasprava nije
pozeljna u ovom topicu a ni na ovom forumu. Iskreno bih vas zamolio da se pokusati
suzdrzati na provokativne komentare provokativnih clanova ovog foruma.
Potpuno vas razumijem, i sve cemo uciniti da se provokatori uklone sa foruma,
te da se izbrisu svi provokatorski postovi koji bi vas mogli povrijediti
i razalostitit kada vasim logiranjem uvelicate ovaj nas skromni forum.
Srdacno zahvaljujem. Vas administrator."

Daj nemoj me nasmijavati... Osim toga, ako bacis pogled na sedmu stranu ovog
topica mozda "slucajno" vidis da sam ja vec napisao jedno slicno upozorenje, koje se naravno
opet ignoriralo.

Sto se mene tice nasoj raspravi je kraj. Niti ne sumnjam da ces odgovoriti na ovaj post,
ego ce te natjerati na to, no samo izvoli, pisi sto god hoces ali samo na moj racun.
Sto god ti napisao meni je svejedno i nemoj se nimalo ustrucavati.
Nisu izbaceni ni oni koji su me direktno vrijedjali, pogotovo kroz spominjanje obitelji,
pa nece nitko letiti van sto god da napise o meni.
Samo trazim da se postivaju drugi clanovi, i neka pravila foruma, a to vazi za sve podjednako.

quote:

Iskreno receno jesam. Dosao sam do te faze kada se nocima budim zbog tebe.
Ni psiholozi mi vise ne mogu pomoci. Cini mi se da cu morati potraziti strucnu pomoc
kod Dylana Doga, a poslije angazirati Djolu i kikya da mi objasne sto je to Dylan
u stvari zelio reci i izvedu zakljucak koji bi me mozda mogao spasiti, mada sumnjam.

Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 15/01/2005 : 18:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Iz tvojih usta, tj. s tipkovnice, u otpad civilizacije. Ovaj post ti lici na negodovanje Alexandra Velikog Diogenu ako znaš o cemu pricam...

Nemam pojma o cemu pricas, ta nisam ja tako pametan kao ti, niti obrazovan,
ja sam samo jedan mali seljacic koji jedva da zna pisati, i igrom slucaja zna se i logirati
u neki forum uz pomoc ove kutije sto je nazivaju computer.
Poredjenje ti je fenomenalno, blago nama sto tebe imamo, sve nam znas.
No ja uopce ne zelim sa tobom raspravljati, to sto ces ti meni osobno govoriti
bas me briga, ne znaci mi nista.
Mislim da su svi ljudi ovdje dovoljno pametni (pa i ako nikada nisu culi za Alexandra i Diogena)
da sami procjene tko je kakav, kako se ponasa i sto pise...
Ono sto je meni cudno kod tebe, da nemas nimalo dostojanstva, jer da ga imas, nakon
svih vec izgovorenih i napravljenih stvari nebi imao obraza nekoga prozivati o ponasanju i postovima.
Sve ono sto ti je oprostneno, sto ti je tolerirano, ne znaci ti nista, jer ti si naravno
uvijek nepravdom i lazima izbacivan sa foruma.
Necu ni nabrajati sve tvoje lazi i price oko nickova, odlaska sa foruma i slicnom.
Necu, jer premalo vremena imam u ovom kratkom zivotu da bih se zamarao umisljenim
i razmazenim osobama koje nisu naucile da im neko proturijeci i da postoji i drukcije misljenje od njihovog,
a koje, gle cuda, mozda je i tocnije od onog osobnog.

quote:

Naravno da si upozoren i ti i Seinfeld, i odmah nakon upozorenja nastavljas sa pricom.
Ili je mozda upozorenje trebalo biti vise osobno, uz naglasavanje imena?

"Stovani gosp. dobricina, usudujem se skrenuti vam paznju da doticna rasprava nije
pozeljna u ovom topicu a ni na ovom forumu. Iskreno bih vas zamolio da se pokusati
suzdrzati na provokativne komentare provokativnih clanova ovog foruma.
Potpuno vas razumijem, i sve cemo uciniti da se provokatori uklone sa foruma,
te da se izbrisu svi provokatorski postovi koji bi vas mogli povrijediti
i razalostitit kada vasim logiranjem uvelicate ovaj nas skromni forum.
Srdacno zahvaljujem. Vas administrator."

Daj nemoj me nasmijavati... Osim toga, ako bacis pogled na sedmu stranu ovog
topica mozda "slucajno" vidis da sam ja vec napisao jedno slicno upozorenje, koje se naravno
opet ignoriralo.

Sto se mene tice nasoj raspravi je kraj. Niti ne sumnjam da ces odgovoriti na ovaj post,
ego ce te natjerati na to, no samo izvoli, pisi sto god hoces ali samo na moj racun.
Sto god ti napisao meni je svejedno i nemoj se nimalo ustrucavati.
Nisu izbaceni ni oni koji su me direktno vrijedjali, pogotovo kroz spominjanje obitelji,
pa nece nitko letiti van sto god da napise o meni.
Samo trazim da se postivaju drugi clanovi, i neka pravila foruma, a to vazi za sve podjednako.

quote:

Iskreno receno jesam. Dosao sam do te faze kada se nocima budim zbog tebe.
Ni psiholozi mi vise ne mogu pomoci. Cini mi se da cu morati potraziti strucnu pomoc
kod Dylana Doga, a poslije angazirati Djolu i kikya da mi objasne sto je to Dylan
u stvari zelio reci i izvedu zakljucak koji bi me mozda mogao spasiti, mada sumnjam.

Zdravo, zdravo...
Ti mene prozivaš za neku laz ovdje!? To je kleveta i to ce najstroze biti kaznjeno... Meni Bud Spencer fore ne mozes prodavati kao nekim jadnicima ovdje koji se zanose kvantitetom nekvalitetnih sastojaka
Da te ne bih više mucio nocima obecavam da cu se tijekom boravka na forumu ponasati u skladu s pisanim pravilima istog te svaku svoju ili tudju nepravilnost prijaviti nadleznim organima!
Moral i dostojanstvo su relativni pojmovi i u potpunosti podlijezu pravilima subjektivnih umova (da me netko krivo ne shvati ne izdvajam sebe iz ove terminologije), koji pak ne podlijeze nikakvim zakonima ili pravilima koje obradjuju prirodne znanosti vec je u potpunosti u domenu svekolike empirije! Zbog toga sva ova naša prepucavanja mogu trajati unedogled! Ono što ce ih zaustaviti nece biti nicija pamet, "dostojanstvo" i drugi ego tripovi, vec samo i iskljucivo dobra volja Stvoritelja i naših dobrih duša kada sa sebe sklone mracan veo laznog ega....

Budi iskreno pozdravljen, uz best regards, kao Covjek a ne kao Dado, Hercegovac, moderator ili pak Gemini!

(da pojasnim oksimoron u mojim postovima - svatko od nas je i Kastor i Poluks, pa je u skladu s tim naše izrazavanje i djelovanje jednako tako dualno - nikad nam nije dosadno jer se uvijek mozemo svadjati sa samima sobom)

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/01/2005 : 18:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dado, ako hoces, ti mu odgovori, ali meni je dosta ove prepirke i ja zakljucavam topic.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000