Author |
Topic |
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/01/2005 : 15:48:25
|
kiky
ako ti se netko toliko gadi na nekom forumu , onda bi bilo kulturno da se obratis tom covjeku i postavis pitnje na tom forumu a ne kao misic zbrises i cijuces okolo po selu koga sam ja to uvrijedio , ako imas zelju to objasni ti mi ili mi to pitanje postavi tamo na s- netu ili mi posalji na mail svoje dubokoumno razmisljenje ja sa za tvoju informaciju i clan ovog foruma ali ne bih htio da siris zlu krv ovdje
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/01/2005 : 15:55:30
|
seinf
ja se vec brinem raspravljati s osobama koji se razbacuju frazama " ovo je moj zadnji post o ZWS " a nakon par minuta i dalje peglaju o ZWS - u , da bi time pobili prijasnju tvrdju nisam znao da si izbacen , ako je tako sredice se nesto |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 14/01/2005 : 15:57:44
|
quote: Originally posted by kiky
A djole, tebe nitko ne napada, i nadam se da ceš i nadalje biti više "mi ovdje" nego "oni tamo"...
Odbijam da budem i "mi ovde" i "oni tamo", hvala lepo, jer su te podele veštacke.
-- "The sphinx. That has tits, right?" |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 14/01/2005 : 15:57:56
|
pa moram spomenti zws ako sam izbacen s zws,zws-ta mi. nego ajde sredi nesto!
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..." |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 14/01/2005 : 16:00:02
|
quote: Originally posted by seinfeld
Ko se zali,vidis da se smijem sto sam izbacen bez razloga ! :-)
"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."
ništa nije bez razloga dva paralelna nicka nigdje se ne toleriraju, provokativni i zloguki postovi takodjer....samo mir i harmonija, kako rece Magic.... al' barem mozete psovati utaman do mile volje
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:03:38
|
dobricina ne seri,ti ces mi nesto pametovati ;-)! ne budi supcina :-)! eto ispsova se ja na tebe,sad mi je bolje ;-)).
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:06:47
|
quote: Originally posted by Kruger
seinf
ja se vec brinem raspravljati s osobama koji se razbacuju frazama " ovo je moj zadnji post o ZWS " a nakon par minuta i dalje peglaju o ZWS - u , da bi time pobili prijasnju tvrdju nisam znao da si izbacen , ako je tako sredice se nesto
Baš tako...
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:07:47
|
quote: Originally posted by dobricina
seinfeldu nema povratka tamo
Posted - 14/01/2005 : 15:04:10 -------------------------------------------------------------------------------- :-))) Nije problem sto sam izbacen,mogu ja jos uvijek uci u forum ne brini se imam ja svoje methode ako treba hacknucu cijeli site for the hell of it :-))) ali zbog cega sam izbacen je pitanje.Zbog postavljanja pitanja:-)) ?
mozes koristiti onaj drugi nick
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
virturvian je zauzet inace bih ga rado koristio.
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:07:50
|
dobricina ne seri,ti ces mi nesto pametovati ;-)! ne budi supcina :-)! eto ispsova se ja na tebe,sad mi je bolje ;-)).
drago mi je da ti je bolje! dobricina pomaze svima i zato ti i pametuje kad ti sive stanice odumiru polako....
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:09:10
|
seinfeldu nema povratka tamo
Posted - 14/01/2005 : 15:04:10 -------------------------------------------------------------------------------- :-))) Nije problem sto sam izbacen,mogu ja jos uvijek uci u forum ne brini se imam ja svoje methode ako treba hacknucu cijeli site for the hell of it :-))) ali zbog cega sam izbacen je pitanje.Zbog postavljanja pitanja:-)) ?
mozes koristiti onaj drugi nick
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas!
virturvian je zauzet inace bih ga rado koristio.
zato koristiš max_payne vitruvian nije nick za neinventivne sirovine
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:09:28
|
nego dobricino ajde ispricaj nam nesto o horoskopu i ostalim dobrim stvarima :-). btw bolje ti je da izvrsis pritisak na zagora ,sada kad si moderator, da me vrati na forum.Budi dobricina!
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:11:24
|
tamo nema dobricine.... :) pa na forumu si aktivan kao max_payne i lijepo se druzimo seinfeldu baš nešto ne ide u interakciji s dobricinama kojih tamo nema
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:12:23
|
dobricino kako si to saznao jel me moj avtar koji koristim 100 godina odao ili seinfeldova fraza koja je pisala ili lokacija Maryland da zagora trznem ili grobari topic ili recenica TWD rules ili tona drugih referencija. Svaka cast kako si me brzo pronasao,to nisam ocekivao a stvarno je bilo tesko!
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:13:42
|
tamo nema dobricine.... :) pa na forumu si aktivan kao max_payne i lijepo se druzimo seinfeldu baš nešto ne ide u interakciji s dobricinama kojih tamo nema
zar ti se max payne nik nije odmah svidio
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:19:56
|
dobricino kako si to saznao jel me moj avtar koji koristim 100 godina odao ili seinfeldova fraza koja je pisala ili lokacija Maryland da zagora trznem ili grobari topic ili recenica TWD rules ili tona drugih referencija. Svaka cast kako si me brzo pronasao,to nisam ocekivao a stvarno je bilo tesko!
pa ja te baš toliko ne poznajem, neovisno o tvome stazu ovdje (ili drugdje gdje se ne krecem + meni nepoznati avatar) i ugledu medju ostalim clanovima .com-a skuzio sam te po jednoj jedinoj (meni) interesantnoj stvari - datumu rodjenja tek naknadno po izrazaju koji sam usporedio s ovim postovima ovdje ostalo je stvar dedukcije kako si i sam naveo (grobari i ostalo) šta da ti radim kad ti je rodjendan 5 dana nakon mog
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:20:24
|
zar ti se max payne nik nije odmah svidio
Jeste! Nick je super i tada si imao samo jedan post
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:28:58
|
ah da to sam zaboravio ,wow 29.02 stvarno to je bio hint hintova jos sam cini mi se i stavio smilie da ekstra naznacim. vidim da i nas zagorcina bujno prati ovaj topic i nesto prijeti s banovima ali sada sam mu poslao mail u kojem casno obecevam da mu necu praviti "probleme" . Eto sada konacno stavljam kraj na ovom topicu,casna pionirska!
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:34:10
|
ma koji hint, kakvi bakrachi... eh, nije tebi lako... ne brini, dok je ovdje dobricine duhovne potpore ti nece izostati
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 14/01/2005 : 16:48:54
|
seinfeld je prezivio :)))) max_payne (rip) nije....našla se neka dobricina tamo :)))
|
|
wiz
Advanced Member
Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 14/01/2005 : 18:44:26
|
A ko drugi,pogledaj moj profil i vidjeces isti logo ;-). Seinfeld prezivi sve bure ,sve sam rijesio s zagorom ,samo cekam da me napravi co-administratorom pa da dobricinu izbacim na dan dva
Edited by - seinfeld on 14/01/2005 18:45:28 |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 14/01/2005 : 19:49:59
|
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 14/01/2005 : 20:13:38
|
quote: Originally posted by Kruger
kiky
ako ti se netko toliko gadi na nekom forumu , onda bi bilo kulturno da se obratis tom covjeku i postavis pitnje na tom forumu a ne kao misic zbrises i cijuces okolo po selu koga sam ja to uvrijedio , ako imas zelju to objasni ti mi ili mi to pitanje postavi tamo na s- netu ili mi posalji na mail svoje dubokoumno razmisljenje ja sa za tvoju informaciju i clan ovog foruma ali ne bih htio da siris zlu krv ovdje
Ne gadiš mi se, samo te ne volim previše!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 14/01/2005 : 20:33:08
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by kiky
A djole, tebe nitko ne napada, i nadam se da ceš i nadalje biti više "mi ovdje" nego "oni tamo"...
Odbijam da budem i "mi ovde" i "oni tamo", hvala lepo, jer su te podele veštacke.
"Oni tamo" su ljudi na onom forumu, a "mi ovde" smo ljudi na ovom forumu. E sad, oko 92,54 % (prema mojoj slobodnoj ocjeni) "onih tamo" je ujedno i "mi ovdje". Tako da imamo "one tamo" i "mi tu" koji su cesto puta i jedno i drugo. Zakljucak; "oni su medju nama"!
and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay |
|
|
Topic |
|