forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZWS ponovo jase!!!!!!!!!!!!!! :-)))
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/01/2005 : 19:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
my point exactly (jednom da se i ja slazem sa dadom)

Double the powder and shorten the fuse!!!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 13/01/2005 : 20:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

I ja sam škicnuo na taj forum dok se još moglo bez registriranja... samo da to ne bude "puno vike ni za što", i da se na kraju ispostavi da je jedino po cemu je taj forum bolji od ovoga je to što oni tamo imaju avatare...
Doduše, tamo ce biti dozvoljena nešto veca sloboda u izražavanju, ali ako to ujedno i znaci da ce oni iritantni i prepotentni "uh-vidi-me-kak-sam-pametan" tipovi sa ovog foruma više djelovati tamo (a tak' to izgleda), a manje na ovom forumu, ja zadovoljan!

and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay

bez brige, sad kad kvalitetno iritantnijih i kvalitetno prepotentnijih ovdje bude manje mozda dodješ do izrazaja

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/01/2005 : 20:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

my point exactly (jednom da se i ja slazem sa dadom)

Double the powder and shorten the fuse!!!

Eh sto je sve pred nama, mozda se u naredne 2-3 godine opet slozimo oko necega...
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 13/01/2005 : 20:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

to što oni tamo imaju avatare...

Ne dopadaju mi se te "oni tamo", "mi ovde" podele. Pošto je vecina ljudi i tamo i ovde (i na Znaku Sagite, a povremeno svrate i kod Male Sirene, i na Screaming Planet, i na hr.rec.strip, i na gomilu drugih foruma na kojima se prica o stripu, a i na mesta na kojima se o stripu ne prica).

--
"The sphinx. That has tits, right?"

Djole je prava dobricina i veliki mudrac

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 13/01/2005 : 20:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:

Problem? U cemu je problem, marlowe?

Ja sam oduševljeno docekao vijest da se otvara ZWS forum (super, još jedan forum o stripovima, rekoh sebi), no kada sam vidio tko je moderator na tom forumu, odmah mi je pao mrak na oci... kruger, covjek koji je samo vec od pocetka godine uspio izvrijedjati toliko forumaša (a i mene), covjek koji je napricao toliko gluposti na ovom forumu samo da bi izazvao reakcije drugih, zavadio se s njima (jer ocito covjek ima tu bolesnu potrebu da se svadja i pametuje drugima a i uživa skretati pozornost na sebe), a onda kad ga pritisnu, pravi se nevinašce, kao nije on ništa kriv i pokušava od svih nas napraviti budale!
I sada da ja sudjelujem na nekom forumu na kojem je kruger moderator????? Ma, nema šanse!

Sada ce konacno imati svoj forum gdje ce taj njegov egzibicionizam i prepotencija moci slobodno doci do punog izražaja, a ja ne želim biti nigdje blizu kada se to dogodi!

A djole, tebe nitko ne napada, i nadam se da ceš i nadalje biti više "mi ovdje" nego "oni tamo"...

and I smelt her burning flesh... her rotting bones... her decay

kiky, on je moj kolega "tamo" i "drug" ovdje a potpuno se razmimoilazimo u mnogim sociološkim i politickim (ideološkim) pitanjima, nekada kao da se obojica nalazimo na superotnim krajevima univerzuma, pa što....
stripovi su nas povezali a o ostalom neobavezno trabunjamo, svi mi zajedno....

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 13/01/2005 : 20:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Nisu sigurno zlonamjerni (barem moji nisu) nego objektivni,uzgred zasto bih ja hvalio ovaj site ako nije bolji?

"I love fucking zombies. Wait, that doesn’t sound right..."

Ovaj je sajt ODLICAN a sve ostalo (nadogradnja euforije ili pak negodovanje oko nedostataka) je stvar osobnih afiniteta....

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 13/01/2005 : 20:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Dobro momci necemo se sad prepirati oko dva foruma, nema razloga.
Kome se bude vise svidjalo ovdje biti ce vise ovdje, oni koji tamo budu mogli naci
nesto vise za sebe, biti ce na drugom forumu, neki treci ce biti podjednako na oba...
Ja osobno ne vidim nista lose da se otvori jos pet foruma, pa neka ljudi mogu
izabrati kako, kada i koliko vremena ce negdje provoditi.
S druge strane razumijem i pitanja sto ce biti novo, sto ce biti drukcije, jer smatram
da nece biti isto, niti totalno slicno (kao ime), inace ne bih razumio svrhu.

Isto tako vjerujem da ce i autori uskoro reci nesto vise o svom buducem radu...
Tako da ne vidim razloga za prepirke.

Kao clan ovog foruma pravo i mudro zboriš!

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2005 : 22:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Mene su banovali s foruma ,nema vise ZWS za mene,jebote super potez!

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/01/2005 : 22:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Došlo je do greške!

Nažalost, ti si bannan sa ovog foruma!

Lijepo pise doslo je do greske hocu da kruger ovo ispravi lijepo je rekao da me nece izbaciti :-))!

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 13/01/2005 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
jel to stranica pala or what?

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2005 : 23:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Meni su obecali da ako nešto nacrtan mogu jednon godišnje izbaciti nekoga sa foruma. Paz' te se sad. Nemoj netko da zabuca štogod.

P.S.
Za one koji ne kuže zajebanciju pojašnjenje:
ovo je cerekanje ili ti nešto izreceno u šali.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2005 : 23:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Uh, sto mu malih pingvina...falija san topic. Mislija san da je ovo topic "Vrisak generacije ponovo jaše"

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/01/2005 : 00:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Uh, sto mu malih pingvina...falija san topic. Mislija san da je ovo topic "Vrisak generacije ponovo jaše"

www.gradac.hr

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/01/2005 : 00:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
ja tek sad vidim ovaj topic...ccc..svašta...e pa da se pohvalim da sam i ja moderator na tome sajtu i da mi se pravo svidža :)

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/01/2005 : 07:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
ZWS ne moze biti konkurencija stripovi.com tako da ne vidim nijedan razlog za diskusiju.

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/01/2005 : 08:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

www.gradac.hr

tja, stripofili
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/01/2005 : 10:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by wiz

ja tek sad vidim ovaj topic...ccc..svašta...e pa da se pohvalim da sam i ja moderator na tome sajtu i da mi se pravo svidža :)

vidi vidi kako se netko probija do moderatorske pozicije

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/01/2005 : 10:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by wiz

vidi vidi kako se netko probija do moderatorske pozicije

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

e pa bilo je i vreme da se i ja uguram medzu žesce zajebane ..

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2005 : 12:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Damn trebo sam i ja da budem moderator kad me je magic pitao,onda me ne bi mogli izbaciti ;-))!

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/01/2005 : 14:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
hehe

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2005 : 15:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
:-)))
Nije problem sto sam izbacen,mogu ja jos uvijek uci u forum ne brini se imam ja svoje methode ako treba hacknucu cijeli site for the hell of it :-))) ali zbog cega sam izbacen je pitanje.Zbog postavljanja pitanja:-)) ?

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/01/2005 : 15:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
ja nisam ni znao da si izbacen al da nisi šta provocirao sa ovim usporedjanjem ovog i onog sajta...

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2005 : 15:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
zagor je rekao da ce me vratiti na forum,valjda za koji dan...

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/01/2005 : 15:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
šta se onda žališ :D

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2005 : 15:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ko se zali,vidis da se smijem sto sam izbacen bez razloga !
:-)

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000