Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 06/03/2005 : 19:03:03
|
renky , jesi li primjetio da je edvin unio par zabuna
5. su dvije epizode , ti si dobro objasnio 17. nije ta epizoda na tragu daltona , jer postoje dvije razlicite epizode na tragu daltona - ovo je epizoda na tragu daltona - stripoteka 474 i 218/219, 220/221 ( Daltoni su pomilovani , Veliki beli vrac Arvel )
one tri epizode nisu nikad izasle na nasim jezicima , a ima ih jos |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 07/03/2005 : 08:14:36
|
quote: Originally posted by Kruger
5. su dvije epizode , ti si dobro objasnio 17. nije ta epizoda na tragu daltona , jer postoje dvije razlicite epizode na tragu daltona - ovo je epizoda na tragu daltona - stripoteka 474 i 218/219, 220/221 ( Daltoni su pomilovani , Veliki beli vrac Arvel )
Govorio sam o albumima, sorry, dakle album #5 nosi naziv LL contre Pat Poker i sadrži vjerojatno te 2 krace epizode, a #17 je Sur la piste des Dalton objavljena u albumu #5 od Izvora a za stripoteku mi piše na spisku 184-187, a 218-221 je epizoda Les Dalton courent toujours (objavljeno još i u stripoteci 8 i 474). |
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 07/03/2005 : 12:51:35
|
Mislim da epizoda u Stripoteci broj 22 ili 27 pod nazivom "Vera Kruz" isto nije nigdje objavljena osim tu.Barem koliko ja znam. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 08/03/2005 : 19:48:29
|
quote: Originally posted by edvin
quote: Originally posted by Kruger
Govorio sam o albumima, sorry, dakle album #5 nosi naziv LL contre Pat Poker i sadrži vjerojatno te 2 krace epizode, a #17 je Sur la piste des Dalton objavljena u albumu #5 od Izvora a za stripoteku mi piše na spisku 184-187, a 218-221 je epizoda Les Dalton courent toujours (objavljeno još i u stripoteci 8 i 474).
edvine , kuco stara , nisi me razumio
postoje dvije epizode Na tragu Daltona , dakle naslov je isti , a prica je druga
Na tragu Daltona - stripoteka - 184/185 , 186/187 , Izvori broj 5 , ta je epizoda iz 1960 godine ( Sur la piste des Dalton ) - ovu spominjes Na tragu Daltona - stripoteka 474 , 218 , 219 - to je epizoda iz 1962 god ( Les Dalton courent tojours )
no i u ovom popisu su francuski naslovi zamjenjeni , a i godine ovako bi trebalo biti 17. Sur la piste des Dalton ( 1962 ) - stripoteka 8 - Daltoni ponovo jasu , Na tragu Daltona 474 , i stripoteka 218/219, 220/221 ( Daltoni su pomilovani , Veliki beli vrac Averel ) 23. Les Dalton courent toujours ( 1964 ) - Izvori broj 5 - Tragom Daltona , stripoteka 184/185 , 186/187 ( Na tagu Daltona , Averelov pas Dzule )
iz kojeg si to popisa izvukao , ako si to nasao u onom romelovom popisu , onda ces imati puno problema da dodjes do tocnih podataka ja imam slozen popis , ali nikako da ga kompletiram , ima jos par sitnica koje treba ubaciti
|
Edited by - Kruger on 08/03/2005 19:59:23 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 08/03/2005 : 19:55:59
|
quote: Originally posted by chemako
Mislim da epizoda u Stripoteci broj 22 ili 27 pod nazivom "Vera Kruz" isto nije nigdje objavljena osim tu.Barem koliko ja znam.
Epizoda Vera Kruz je izasla u - stripoteka 22 , pa stripoteka 130 ( La kukaracin pokeraski dvoboj ... ), 131 ( Plava stopala na ratnoj stazi ) i zov strip 25 - 31 ( Opsada u dolini zvecarki ) i jos u crtanim romanima - negdje gore na pocetku topica sam spomenuo u kojem broju
dakle , puno puta , to je valjda neki prosjek , da se po cetri puta ponovi neka epizoda t toma |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
Posted - 08/03/2005 : 22:25:27
|
postoje dvije epizode Na tragu Daltona , dakle naslov je isti , a prica je druga
Na tragu Daltona - stripoteka - 184/185 , 186/187 , Izvori broj 5 , ta je epizoda iz 1960 godine ( Sur la piste des Dalton ) - ovu spominjes Na tragu Daltona - stripoteka 474 , 218 , 219 - to je epizoda iz 1962 god ( Les Dalton courent tojours )
no i u ovom popisu su francuski naslovi zamjenjeni , a i godine ovako bi trebalo biti 17. Sur la piste des Dalton ( 1962 ) - stripoteka 8 - Daltoni ponovo jasu , Na tragu Daltona 474 , i stripoteka 218/219, 220/221 ( Daltoni su pomilovani , Veliki beli vrac Averel ) 23. Les Dalton courent toujours ( 1964 ) - Izvori broj 5 - Tragom Daltona , stripoteka 184/185 , 186/187 ( Na tagu Daltona , Averelov pas Dzule )
iz kojeg si to popisa izvukao , ako si to nasao u onom romelovom popisu , onda ces imati puno problema da dodjes do tocnih podataka ja imam slozen popis , ali nikako da ga kompletiram , ima jos par sitnica koje treba ubaciti [/quote]
Zato govorim u originalnim naslovima i brojevima epizoda, spisak je od frenda i moj, zajednicki. Više tako i tako neznam u cemu je poanta. Chemako je u pravu, to sam nekako previdio, ali epizoda #10 "Alerte aux pieds-bleus" je takoder rijetka i objavljena davnih dana posljednji put. Kruger, ti hoceš reci da je epizoda iz 5. albuma Izvora izašla u 8. stripoteci? |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/03/2005 : 00:33:24
|
10.ALERTE AUX PIEDS BLEUS 44 str. (391 - 434)/1958. Morris Stripoteka 022 (391 - 434) - Vera Cruz 44 str. Stripoteka 130 (391 - 412) - La Kukaracin pokeraški dvoboj 22 str. Stripoteka 131 (413 - 434) - Pava stopala na ratnoj stazi 22 str. Zov Strip 25 ( 391 - 394 ) - Opsada u Dolini zvecarke 4 str. Dio boja, dio c.b. Zov Strip 26 ( 395 - 401 ) - Opsada u Dolini zvecarke 7 str. Dio boja, dio c.b. Zov Strip 27 ( 402 - 408 ) - Opsada u Dolini zvecarke 7 str. Dio boja, dio c.b. Zov Strip 28 ( 409 - 415 ) - Opsada u Dolini zvecarke 7 str. Dio boja, dio c.b. Zov Strip 29 ( 416 - 422 ) - Opsada u Dolini zvecarke 7 str. Dio boja, dio c.b. Zov Strip 30 ( 423 - 429 ) - Opsada u Dolini zvecarke 7 str. Dio boja, dio c.b. Zov Strip 31 ( 430 - 434 ) - Opsada u Dolini zvecarke 5 str. Dio boja, dio c.b. Denis 93 - Cuvaj se Plave noge / Boja Denis 94 - Cuvaj se Plave noge / Boja Denis 95 - Cuvaj se Plave noge / Boja
( + po Krugeru u Crtanim romanima )
17.SUR LA PISTE DES DLATON 44 str./1962. Morris & Goscinny Stripoteka 184/5 - Na tragu Daltona 21 str. Stripoteka 186/7 - Avrelov pas Džule 24 str. Izvori No.05 ----- Tragom Daltona 44 str./Album/sc/ boja Politika 07 ------ Na tragu brace Dalton 44 str./Boja/sc/Cirilica
23.LES DALTON COURENT TOUJOURS 44 str./1964. Morris & Goscinny Stripoteka 218/9 - Daltoni su pomilovani 21 str. Stripoteka 220/1 - Veliki beli vrac Averel 23 str. Stripoteka 474 --- Na tragu Daltona 44 str. Politika 14 ------ Daltonovi ponovo jašu 44 str./Boja/sc/cirilica
Stripoteku br.008 neman pa je i nisan uvrstija
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
Edited by - Renky on 09/03/2005 00:37:52 |
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Posted - 09/03/2005 : 13:37:59
|
Sad bi trebalo poslije svega ovoga da se napravi spisak onih epizoda koji su izašli u samo jednom izdanju ili najviše dva.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 00:47:00
|
edvine , mislio sam da si koristio popis od romela , on je netocan drugo , za to nisam siguran , no mozda su naslovi zamjenjni , to jesto mozda su price ovako kako sam ja napisao , mada , nisam siguran ,za to bi trebao imati francuski original ipak epizoda 17. bi na nasem jeziku trebala glasiti Na tragu Daltona ili Tragom Daltona a epizoda 23. bi na naski trebala glasiti Daltoni na slobodi dosta zabune unose ta dva ista naslova za razlicite epizode da li imas francuske originale i da li mozes skenirati prvu stranu iz jednog od albuma ako to mozes izvesti lako cemo utvrditi koja pripada kojem originalnom naslovu
Renky
u popisima i kod mene i kod romela je 10 epizoda izasla 1956 god , a kod tebe 1958 sad sto je tocno , a sto nije , ja ne znam , za sve me pitajte al za originale ne , mogu pomoci , no samo ako se jos netko ukljuci |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 10/03/2005 : 01:31:30
|
Krugeru
Uh, samo se nemoj pozivati na "onaj" popis jer ima poprilicno grešaka no moguce je ode da smo svi u pravu :o) Naime ja imam službeni podatak ( sa stranice izdavaca ) za 1958. medjutim, kako san nekoliko puta nagašava dajuci podatke iz mojih popisa, radi se o godini objavljivanja albuma. A mi smo spominjali albume. Vrlo lako je moguce da je epizoda i nacrtana 1956. odnosno da je tada doživila premijerno objavljivanje kroz maticnu strip reviju. I sam znaš kako to ide, prvo nastavci kroz revije a onda albumi. Zbog toga i cesto dolazi do neslaganja u pojedinim popisima.
No ovo pomalo postaje zamarajuce, malo mi je dosadilo da netko baci kost a mi se pokoljemo... I'm so tired. Kad bolje razmislim, zaboli me ..... kad je objavljena i koliko puta neka epizoda. Nas smo se dvojica "poklali" oko nekih gluposti i jednostavno neman volje više trošit energiju na ovakve stvari. Morat cu se kontrolirat i pokušat ignorirat neke topike...Pogledaj današnji dan...deset topika je dignuto u svim odjeljcima sa tako nebuloznim i nepotrebnim komentarima ( uglavnom uvlakackim webmasteru :o) da san, u najmanju ruku receno, razocaran ( a u stvari iznerviran )...
Edited by - Renky on 10/03/2005 01:37:43 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 10/03/2005 : 01:36:57
|
E, zaboravija san naglasit da je ovo u stvari reakcija na tvoju želju za pomoc ali "...ako se još netko ukljuci." Bah, uzalud, prika, uzalud...Da je otvoren topic koji najavljuje izlazak "Zagorove knige o uzgoju ciklama" bilo bi pomoci sa svih strana. U pismima bi stizala plodna zemlja iz egzoticnih krajeva a ovako...
Whatever...
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Posted - 10/03/2005 : 07:47:54
|
quote: Originally posted by Renky
Krugeru
No ovo pomalo postaje zamarajuce, malo mi je dosadilo da netko baci kost a mi se pokoljemo... I'm so tired. Kad bolje razmislim, zaboli me ..... kad je objavljena i koliko puta neka epizoda. Nas smo se dvojica "poklali" oko nekih gluposti i jednostavno neman volje više trošit energiju na ovakve stvari. Morat cu se kontrolirat i pokušat ignorirat neke topike...Pogledaj današnji dan...deset topika je dignuto u svim odjeljcima sa tako nebuloznim i nepotrebnim komentarima ( uglavnom uvlakackim webmasteru :o) da san, u najmanju ruku receno, razocaran ( a u stvari iznerviran )...
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
Ako ovdje misliš na mene to ti ni najmanje nije u redu.Ja sam samo kao ljubitelj Talicnog želio da imam sve epizode koje su izašle na ovim prostorima I NIŠTA DRUGO. I u tome sam rekao što znam,dakle ako ništa drugo razbio nedoumicu oko Stripoteke br.20 Dalje cu sve istražit do kraja sam. Hvala ti za informacija koje si mi dao,a nisu mi bille poznate. |
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1298 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 10/03/2005 : 11:50:42
|
Krugeru
Ako ovdje misliš na mene to ti ni najmanje nije u redu.Ja sam samo kao ljubitelj Talicnog želio da imam sve epizode koje su izašle na ovim prostorima I NIŠTA DRUGO. I u tome sam rekao što znam,dakle ako ništa drugo razbio nedoumicu oko Stripoteke br.20 Dalje cu sve istražit do kraja sam. Hvala ti za informacija koje si mi dao,a nisu mi bille poznate.
Ovo obracanje je bilo namjenjeno Krugeru, što je i napisano, a odnosi se na jednu raspravu izmedju nas dvojice tako da mi znamo o cemu se radi. Opet izazvanu necijim "nedoumicama" na koje se mi ulovimo. Šta ima loše u tome što više ne želim takve rasprave. Na kraju se mi kacimo a koje koristi... Dobro, napokon je palo i jedno "hvala"...ali ti si se sad naša uvridjen pa ceš "dalje istražiti sam"...ma daj pa tvoj prvi post davno kod logiranja na forum je bilo pitanje o broju 20 Stripoteke koje se ponavlja i danas, vidim da istraga napreduje. No, ponavljam nije bilo upuceno tebi nego san posljednja dva dana pratija topice sa raznoraznim upadicama koje nemaju veze sa zdravim razumom. Mislim da su to mnogi primjetili. Jednostavno iznerviralo me otvaranje topica za koje mislim da sadrže nešto novo ( i zanimljivo ) a ono ... glupasta upadica... Malo me razocaralo pa san se upita cemu koristi i od ovih popisa i "istraga"... A necu se izvinjavati ako se netko pripozna u ovome
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Posted - 10/03/2005 : 15:09:06
|
Ja ti ponavljam da ja nisam bacao "nikakvu kost" vec su me cisto interesirali neki podaci.Tako je bilo i kod topica o serijalu "Indijanci" na koje si mi odgovorio i da podatke koje nisam zna. Tako si mi i ovdje dao neke informacije koje nisam znao,a meni je žao ako se ti radi toga živciraš,a najlakše ti se borit protiv toga da se ne javiš na neke "glupe topice" poput ovoga. Ja se isto tako ne javljam na topice koje smatram u najmanju ruku nezanimljivim. A živce inace treba cuvat i za važnije stvari u životu od ovih topica. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:06:49
|
Ja ti ponavljam da ja nisam bacao "nikakvu kost" vec su me cisto interesirali neki podaci.Tako je bilo i kod topica o serijalu "Indijanci" na koje si mi odgovorio i da podatke koje nisam zna. Tako si mi i ovdje dao neke informacije koje nisam znao,a meni je žao ako se ti radi toga živciraš,a najlakše ti se borit protiv toga da se ne javiš na neke "glupe topice" poput ovoga. Ja se isto tako ne javljam na topice koje smatram u najmanju ruku nezanimljivim. A živce inace treba cuvat i za važnije stvari u životu od ovih topica.
nisi shvatio , on se obratio meni ako nisi shvatio , ignoriraj ono sto je receno ili upuceno meni , ja sam shvatio sto Renky zeli reci |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:24:03
|
Krugeru
Uh, samo se nemoj pozivati na "onaj" popis jer ima poprilicno grešaka no moguce je ode da smo svi u pravu :o) Naime ja imam službeni podatak ( sa stranice izdavaca ) za 1958. medjutim, kako san nekoliko puta nagašava dajuci podatke iz mojih popisa, radi se o godini objavljivanja albuma. A mi smo spominjali albume. Vrlo lako je moguce da je epizoda i nacrtana 1956. odnosno da je tada doživila premijerno objavljivanje kroz maticnu strip reviju. I sam znaš kako to ide, prvo nastavci kroz revije a onda albumi. Zbog toga i cesto dolazi do neslaganja u pojedinim popisima.
Renky
znam da je romelov popis netocan , ja sam htio edvinu skrenuti paznju na to , ali izgleda da ima druge izvore a suradnja je ocita kod ovakih stvari , drago mi je da smo napokon nesto iskopali i saznali vise , jer su meni ti popisti na francuskom mali problem , u tvom ,u edvinovom i u romelovom popisu se skoro sve poklapa , jedino je u mom popisu mala sumnja da li je to tako , dok nevidim original i ja cu biti skeptik kao edvin , iako prijevod sa francuskog upuceuje na to da ste vi upravu , sto se tog tice sto se godine tice , to mi nije toliko vazno , jer se sjecam jedne rasprave da se ispocetka nemoze bas sto posto ustanoviti sto je sto , tek se kasnije moze sa sigurnoscu utvrditi godina , tamo negdje od pocetka sezdesetih
sto se tice stripoteke broj 8 , to je tocan podatak i izdata je u onom crnobjelom i boja stilu , svaka druga , uostalom znas , mozes to ubaciti u popis one podatke iz crtanih romana mozes uvrstiti u popis , samo za prve dvije epizode bi mogao staviti neprovjereno sto posto , kao neku naznaku da ljudi imaju informaciju , a za zadnju epizodu tvrdim sto posto jer sam to vidio i to provjereno
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:26:23
|
da li imas francuske originale i da li mozes skenirati prvu stranu iz jednog od albuma ako to mozes izvesti lako cemo utvrditi koja pripada kojem originalnom naslovu
Umem da kažem samo jednu rijec www.bedetheque.com tamo piše da je 10. epizoda izašla 1958, ali kao rodeni skeptik moram reci da to ne mora znaciti da je to istina.. http://www.bedetheque.com/thb_couv/luckylucke17.jpg a ovo gore je naslovnica 17. epizoda, plus u albumu od izvora piše naziv originala i dakle meni piše da je ta epizoda izašla još i u stripoteci 184-187 http://www.bedetheque.com/thb_couv/luckylucke23.jpg a ovo je 23. epizoda, koja je izašla u stripoteci 8 i 218-221, te 474, po mom spisku, koji je radio provjeren covjek.. [/quote]
pokusao sam to utvrditi , al nesto nisam najbolji s francukim ako seinfild cita i ima volje , mogao bi pomoci , da nam skenira bar iz jednog albuma , prednju stranu vec smo tako jednom radili i dosli do stopostonih podatak |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:28:53
|
E, zaboravija san naglasit da je ovo u stvari reakcija na tvoju želju za pomoc ali "...ako se još netko ukljuci." Bah, uzalud, prika, uzalud...Da je otvoren topic koji najavljuje izlazak "Zagorove knige o uzgoju ciklama" bilo bi pomoci sa svih strana. U pismima bi stizala plodna zemlja iz egzoticnih krajeva a ovako...
Whatever...
znam da bi to tako moglo zavrsiti , ali pokusao sam
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:41:30
|
Po meni su najrjede epizode: #2 Rodeo (str. 51-81) - Eks 19,28,40 + Denis #5 Lucky Luke contre Pat Poker - Stripoteka 105-108 #6 Hors La-Loi - Stripoteka 113-115 #17 Sur la piste des Dalton - Stripoteka 184-817, Izvori album #5 #19 Les Rivaux de Painful Gulch - Stripoteka 6, 180-183 #25 La Ville Phantome - Stripoteka 11, 234-237; + one novije izašle samo u Biseru ili samo u albumu (Nitroglicerin)
S tim da neke nisu izašle, bar ne u izdanjima koja sam pratio,(ako neko zna gdje su izašle nek napiše): #1 La mine d`Or de Dick Digger (str. 1-50) #3 Arizona (str. 109-) #4 Sous le Ciel de l`Ouest
moraces isparaviti ovo 184 - 817 u 184 - 187 , vidim poslje si tocno pisao , pa je jasno da si se zabunio i da je meni jasno sto si htio reci , ali mozda ce nekog to zbuniti druga stvar , renkyijevo izdvajanje epizoda iz albuma 2 i 5 je , recimo , preglednije , a moglo bi se reci da i ja tako radim popise
album 1. La mine d Or de Dick Digger nije izasao na ovim prostorima za album 3 i 4 nisam sto posto siguran , ali mislim da ni oni nisu izasli nigdje na ovim prostorima to su jedine albumi koji nisu iazsli na ovim prostorima ako neracunamo novije albume i one s kratkim pricama
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 10/03/2005 : 16:47:55
|
Krugeru
Ako ovdje misliš na mene to ti ni najmanje nije u redu.Ja sam samo kao ljubitelj Talicnog želio da imam sve epizode koje su izašle na ovim prostorima I NIŠTA DRUGO. I u tome sam rekao što znam,dakle ako ništa drugo razbio nedoumicu oko Stripoteke br.20 Dalje cu sve istražit do kraja sam. Hvala ti za informacija koje si mi dao,a nisu mi bille poznate.
Ovo obracanje je bilo namjenjeno Krugeru, što je i napisano, a odnosi se na jednu raspravu izmedju nas dvojice tako da mi znamo o cemu se radi. Opet izazvanu necijim "nedoumicama" na koje se mi ulovimo. Šta ima loše u tome što više ne želim takve rasprave. Na kraju se mi kacimo a koje koristi... Dobro, napokon je palo i jedno "hvala"...ali ti si se sad naša uvridjen pa ceš "dalje istražiti sam"...ma daj pa tvoj prvi post davno kod logiranja na forum je bilo pitanje o broju 20 Stripoteke koje se ponavlja i danas, vidim da istraga napreduje. No, ponavljam nije bilo upuceno tebi nego san posljednja dva dana pratija topice sa raznoraznim upadicama koje nemaju veze sa zdravim razumom. Mislim da su to mnogi primjetili. Jednostavno iznerviralo me otvaranje topica za koje mislim da sadrže nešto novo ( i zanimljivo ) a ono ... glupasta upadica... Malo me razocaralo pa san se upita cemu koristi i od ovih popisa i "istraga"... A necu se izvinjavati ako se netko pripozna u ovome
ja razumijem renkyija , i shvacam sto zeli reci
Renky , mislim da cu se pridruziti tvom razmisljanju u tom pogledu , a ona nasa " nesuglasica " je bila proizvod malo tezeg shvacanja komunikacije interentom
na to upucuje i ovo chemakovo propitivanje nek se chemako ne naljuti , ali renky se obratio meni , pretpostavio je da cu ga ja razumjeti , ja i jesam razumio , no izgleda da nije pretpostavio da ce to netko drugi to krivu protumaciti |
|
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Posted - 11/03/2005 : 09:07:16
|
Šta se mene tice ja se ne ljutim jer to nema smisla.Ja sam mislio iz ovog topica samo dobiti informacije tipa epizoda Talicnog izašla npr. u Denisu broj taj i taj izašla je samo tu i nigdje druge ili tu i još u Stripoteci broj taj i taj nešto poput epizode Ridobradog koja je izašla samo u Stripotekama cini mi se brojevi oko 125,126 i ništa drugo tako da znam šta cu tražit da kompletiram Talicnog,barem ono što je izašlo na ovim prostorima. A kako se koja epizoda zove u originalu,ovako ili onako,da budem iskren nije da me baš puno interesira.Meni je samo važno da li su u pitanju iste ili razlicite epizode. |
|
|
Topic |
|
|
|