Author |
Topic  |
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/03/2005 : 20:56:40
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by seinfeld
Da mozda ce ga cak i Tali izdavati sad kad ce biti u kinima. :-)
teshko, obzirom da Lavirint doo inc.com/org drzi prava na podruchje srbije,crne gore, makedonije, slovenije, BiH te hrvatske:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
DEKARA JE NEPOBEDIVI OKRUZEN MRTVIMA NA OVIM PROSTORIMA!
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 04/03/2005 : 19:26:54
|
quote: Jessica Biel... Otkad je nastupila u Teksaškom masakru, uzima samo neke opasne uloge...
Svi smo uzivali u njenom nastupu u "Masakru". Jessica rulz   
|disintegration|
|
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/04/2005 : 20:43:01
|
Sinoc sam gledao film. Ne znam hoce li se mein Freund Emir P. složiti sa mnom, ali:
-film je OK,
-Keanu Reeves je uobicajeno debilan i zadnje bice na planeti kojem bih dao da glumi Constantinea (a kad to kaže neko ko nije citao HellBlazera, to puno govori),
-imam utisak da su se jednostavno izmiješali "Matrix", "Prorocanstvo", "Dogma", "Ja, Robot" (tip koji glumi Chasa Kramera), "Egzorcist" i mrva "Od sumraka do zore",
-Rachel Weisz je prekrasna i
-u paklu je prilicno vruce u ovo doba godine.  
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 30/04/2005 : 21:11:43
|
Nekakvom cudnom koincidencijom uspeo sam da nabavim i Elektru i Konstantina u isto vreme. Do sad sam uspeo pogledati Elektru i moram da priznam da mi se film dopao, možda baš zato što sa stripom skoro pa nisam imao dodira. Ono znam sve, sve je mene jasno, zašto se možda nekima nece dopasti(Frenk Miler je ostavio dosta veliki trag kod nas), ali zaista mislim da nije loše odraden... Akcije su dosta dobro odradene, a glumacki izbor je dosta kvalitetan, a isto vreme i veoma cudan(gde su dodavola iskopali Gorana Višnjica, Boba Sappa i Cary-Hiroyuki Tagawa?!?). Ono što je mene oduševilo je cinjenica da Goran Višnjic glumi lika koji se zove Mark Miler .
Konstantina gledam danas, ako bog da .
Što se tiše c2m filmova, do sad sam uspeo da pogledam skoro sve c2m filmove, i moram priznati da su mi se skoro svi dopali(osim naravno Catwomena i Hulka), cak šta više Spajdermena 1 i 2, Daredevila, Betmena(prvi, je li..) i Vranu imam u mojoj kolekciji originalnih DVDova. I ponosim se time!
Naravno interesantno mi je da je najavljeno užasno mnogo c2m filmova(pored Fantastic 4 i Betmena koji ce uskoro da krenu), pocev od ovog Dekarinog, kako se beše ono zove , preko novog Supermena, novog Spajdermena, Ghost Ridera, Fathoma(!)... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 01/05/2005 : 14:57:53
|
Za Elektru im je ocito ponestalo price jer se cijelo vrijeme samo vrte u krug, bez nekog ocitog razloga... A gospodica Elektra je pro-fuckin-assassin koja se boji suociti sa grupicom klaunova, a ono strah i trepet je podzemlja, brža od metka i nevidljiva poput mraka. U filmu nismo imali nijedan pravi fight, cak je ona mala više tucala nego Elektra, pro-assassin!
Constantine zbunjujuc, a Hulk fantastican (najbolja strip-ekranizacija!, yeahh!  )
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 01/05/2005 : 21:00:20
|
"Electra" je ocajan film. Citao sam da ga se i Jennifer Gardner odrekla, ali ga je bila prisiljena snimit jer se na to obvezala ugovorom nakon filma "Daredevil".
you candy perfume girl |
Edited by - kiky on 01/05/2005 21:01:20 |
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 01/05/2005 : 21:45:41
|
Electra,Daredevil,Hulk,Constantine su jedni od najgorih adaptacija!
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 01/05/2005 : 22:43:24
|
Tek sad sam odgledao film. Strip nikad nisam citao. Dobar je film. Poput one serije "Cini" samo nema onih dobrih treba   Stvarno, film nije loš, ali me nije nešto ni dojmio. |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 02/05/2005 : 00:25:22
|
quote: Originally posted by TORQUE
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN!
Ukusi su razliciti, meni su recimo najgori Spider-Mani, Punisher, a Hulk i Daredevil mi se dopadaju
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Smrt Zagoru, sloboda narodu!!! |
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Posted - 02/05/2005 : 15:08:57
|
Hulka mogu progutat,ali ne i Daredevila! Punisher je smece,bolji je onaj iz 90ih!
Ali mi se još najviše svidio Hellboy!
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts
Member since 02/12/2003 |
Posted - 02/05/2005 : 20:09:16
|
Elektra mi je smece najvece.Ne mogu vjerovat da neko može snimat takva govna kao što je Elektra.Nakon 20 minuta filma sam jedva ceko da završi.Goran Višnjic je bio potpuni shit    !Ali jedina stvar koja mi se dopala mi je,a svi ce se sa mnom složit oko toga, sama Elektra           Constantine mi se dosta svidio.Ima dobrih baza i dobro je snimljen.Iako ima nekih glupih stvari.Puuuuuuno bolje od Elektre. |
Edited by - Logan on 02/05/2005 20:10:48 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/05/2005 : 20:54:09
|
E, a Torque ti je sigurno zakon film, zar ne?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 02/05/2005 : 20:57:30
|
ne slažem se ni sa cime izjavljenim na ovom topicu
pozivam sve diskutante koji žele pobliže raspraviti o tome, da se registriraju u topic "oponiram" u svaštari
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Posted - 03/05/2005 : 18:04:12
|
quote: Originally posted by DeeCay
E, a Torque ti je sigurno zakon film, zar ne?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Nije, zako mi je lik Torque iz The Suffering-a!!!!!!!!!  
 |
|
Topic  |
|