forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Constantine
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/03/2005 : 20:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by seinfeld

Da mozda ce ga cak i Tali izdavati sad kad ce biti u kinima.
:-)

teshko, obzirom da Lavirint doo inc.com/org drzi prava na podruchje srbije,crne gore, makedonije, slovenije, BiH te hrvatske:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

DEKARA JE NEPOBEDIVI OKRUZEN MRTVIMA NA OVIM PROSTORIMA!

Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts

Member since 07/06/2002

Posted - 04/03/2005 : 19:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kornboy a Private Message
quote:
Jessica Biel... Otkad je nastupila u Teksaškom masakru, uzima samo neke opasne uloge...

Svi smo uzivali u njenom nastupu u "Masakru".
Jessica rulz

|disintegration|
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/04/2005 : 20:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Sinoc sam gledao film. Ne znam hoce li se mein Freund Emir P. složiti sa mnom, ali:

-film je OK,

-Keanu Reeves je uobicajeno debilan i zadnje bice na planeti kojem bih dao da glumi Constantinea (a kad to kaže neko ko nije citao HellBlazera, to puno govori),

-imam utisak da su se jednostavno izmiješali "Matrix", "Prorocanstvo", "Dogma", "Ja, Robot" (tip koji glumi Chasa Kramera), "Egzorcist" i mrva "Od sumraka do zore",

-Rachel Weisz je prekrasna i

-u paklu je prilicno vruce u ovo doba godine.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 30/04/2005 : 21:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
Nekakvom cudnom koincidencijom uspeo sam da nabavim i Elektru i Konstantina u isto vreme.
Do sad sam uspeo pogledati Elektru i moram da priznam da mi se film dopao, možda baš zato što sa stripom skoro pa nisam imao dodira. Ono znam sve, sve je mene jasno, zašto se možda nekima nece dopasti(Frenk Miler je ostavio dosta veliki trag kod nas), ali zaista mislim da nije loše odraden... Akcije su dosta dobro odradene, a glumacki izbor je dosta kvalitetan, a isto vreme i veoma cudan(gde su dodavola iskopali Gorana Višnjica, Boba Sappa i Cary-Hiroyuki Tagawa?!?). Ono što je mene oduševilo je cinjenica da Goran Višnjic glumi lika koji se zove Mark Miler .

Konstantina gledam danas, ako bog da .

Što se tiše c2m filmova, do sad sam uspeo da pogledam skoro sve c2m filmove, i moram priznati da su mi se skoro svi dopali(osim naravno Catwomena i Hulka), cak šta više Spajdermena 1 i 2, Daredevila, Betmena(prvi, je li..) i Vranu imam u mojoj kolekciji originalnih DVDova. I ponosim se time!

Naravno interesantno mi je da je najavljeno užasno mnogo c2m filmova(pored Fantastic 4 i Betmena koji ce uskoro da krenu), pocev od ovog Dekarinog, kako se beše ono zove , preko novog Supermena, novog Spajdermena, Ghost Ridera, Fathoma(!)...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/05/2005 : 14:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Za Elektru im je ocito ponestalo price jer se cijelo vrijeme samo vrte u krug, bez nekog ocitog razloga... A gospodica Elektra je pro-fuckin-assassin koja se boji suociti sa grupicom klaunova, a ono strah i trepet je podzemlja, brža od metka i nevidljiva poput mraka. U filmu nismo imali nijedan pravi fight, cak je ona mala više tucala nego Elektra, pro-assassin!

Constantine zbunjujuc, a Hulk fantastican (najbolja strip-ekranizacija!, yeahh!)

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/05/2005 : 21:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
"Electra" je ocajan film.
Citao sam da ga se i Jennifer Gardner odrekla, ali ga je bila prisiljena snimit jer se na to obvezala ugovorom nakon filma "Daredevil".

you candy perfume girl

Edited by - kiky on 01/05/2005 21:01:20
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 01/05/2005 : 21:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
Electra,Daredevil,Hulk,Constantine su jedni od najgorih adaptacija!

I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!!
AND JACK LEFT TOWN!
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 01/05/2005 : 22:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Tek sad sam odgledao film. Strip nikad nisam citao. Dobar je film. Poput one serije "Cini" samo nema onih dobrih treba Stvarno, film nije loš, ali me nije nešto ni dojmio.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 02/05/2005 : 00:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by TORQUE

I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!!
AND JACK LEFT TOWN!

Ukusi su razliciti, meni su recimo najgori Spider-Mani, Punisher, a Hulk i Daredevil mi se dopadaju

Smrt Zagoru, sloboda narodu!!!
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 02/05/2005 : 15:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
Hulka mogu progutat,ali ne i Daredevila!
Punisher je smece,bolji je onaj iz 90ih!

Ali mi se još najviše svidio Hellboy!

AND JACK LEFT TOWN!
Go to Top of Page

Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts

Member since 02/12/2003

Posted - 02/05/2005 : 20:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Logan a Private Message
Elektra mi je smece najvece.Ne mogu vjerovat da neko može snimat takva govna kao što je Elektra.Nakon 20 minuta filma sam jedva ceko da završi.Goran Višnjic je bio potpuni shit!Ali jedina stvar koja mi se dopala mi je,a svi ce se sa mnom složit oko toga, sama Elektra
Constantine mi se dosta svidio.Ima dobrih baza i dobro je snimljen.Iako ima nekih glupih stvari.Puuuuuuno bolje od Elektre.

Edited by - Logan on 02/05/2005 20:10:48
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/05/2005 : 20:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

E, a Torque ti je sigurno zakon film, zar ne?

That was his power...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/05/2005 : 20:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ne slažem se ni sa cime izjavljenim na ovom topicu

pozivam sve diskutante koji žele pobliže raspraviti o tome, da se registriraju u topic "oponiram" u svaštari

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 03/05/2005 : 18:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

E, a Torque ti je sigurno zakon film, zar ne?

That was his power...

Nije, zako mi je lik Torque iz The Suffering-a!!!!!!!!!

AND JACK LEFT TOWN!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000