Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Bardho
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 10/03/2005 : 14:56:46
|
Zanimljivo je kada vec razgovaramo o Castelliniju da u vecini Nathana koji su izašli kod nas imamo jednu njegovu sliku(makar je uvijek ista)!
Djole
primjetio sam da Nathan i Janine nisu više bliski(ili se varam) pa me zanima da li je u nekom specijalnom izdanju u Italiji pokazan prekid njuhove veze jer mi je to nekako ostalo nedoreceno? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Ned Mace
stripovi.com suradnik
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
638 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/03/2005 : 16:10:11
|
Raskinuli su u Agencia Alfa #2, al' to je daleko nekih tridesetak brojeva, izašlo je uz broj osamdeset i neki...
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..." |
|
tantus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 10/03/2005 : 16:11:32
|
quote: Originally posted by Djole
Raskinuli su u Agencia Alfa #2, al' to je daleko nekih tridesetak brojeva, izašlo je uz broj osamdeset i neki...
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..."
A šta je onda Nathan radio sa Hadijom od broja 66 do tog 80 i nešto? |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
11876 Posts
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Posted - 11/03/2005 : 20:10:26
|
Ah to znaci da moram uciti talijanski! |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 21:41:20
|
U nastavku novog NN je zgodna naslovnica, a potpis lici na nešto kao "Šime '04"... Sad vec ne potpisuju kao Sergio Bonelli redakcija, sad se autori potpisuju i na naslovnice!![](icon_smile_shock.gif)
Ovo je i prvi scenarij od Piani i Ostini, a u sljedecem drugom broju opet mutanti i prva razina i onaj lovac Edward ili kakogodvec...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 11/03/2005 : 21:48:08
|
O, Gigi radi sledecu naslovnicu. OK, to bi trebalo da bude dobro.
Kad ce recenzija Bauhausa, DeeCay?
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/03/2005 : 21:49:18
|
Svidio mi se "Bauhaus Killer"... vrijedilo je cekati ovu epizodu Nathana Nevera ovako dugo!
nobody else could ever take the place of you nobody else could do the things that you could do no one else I guess could hurt me like you did I didn't understand, I was just a kid |
|
darkraver
Senior Member
![](AvatarUpload/close nathan.jpg)
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 21:53:18
|
Bauhaus mi je vrlo dobar,moram priznat po naslovnici sam ocekivao nešto lošije...al dobro me iznenadio...pravi trilla a jedva cekam novi broj,jer je to nastavak jedne vrlo zanimljive price ne... al jedva cu cekat mislim opet 2-3 mjeseca
Pa ima li BOGA!!!! ako ima nek nas spasi...cešcim Nathanom
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/03/2005 : 21:56:26
|
DeeCay ga danas tek navecer kupio, malo se divio naslovnicama, prolistao ga te odlucio da se lijepo odmori do sutra kad ce ga moci na miru procitati... No dobro, kad me vec tjerate, onda cu probati što prije recenzirati![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 11/03/2005 : 21:59:28
|
Meni je epizoda bila onako kad sam je citao pre par godina... sad je se i ne secam...
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/03/2005 : 22:50:02
|
Tek sam nedavno saznao da se Pasquale Ruju okušao i kao scenarist Nathana Nevera. Njegova prva epizoda je 57. po redu, znaci uskoro cemo da vidimo kak' se snašao.
nobody else could ever take the place of you nobody else could do the things that you could do no one else I guess could hurt me like you did I didn't understand, I was just a kid |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Posted - 12/03/2005 : 14:28:46
|
Apsolutna neophodnost...
Bogu fala, pa nije težak jezik.
Ma znam da nije težak jezik al sam ja tako lijen da se upišem na tecaj da se vec divim sam sebi!![](icon_smile_big.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|