Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 16/03/2005 : 18:57:02
|
Dakle, ne znam koji je moron obradivao ovu naslovnicu, ali razliku sasvim lepo možete da vidite:
![](http://server2.uploadit.org/files/Djole313-Zagor.jpg)
-- "Sretan je covjek koji svog gavrana nije izgubio..." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25692 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
---dp---
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 16/03/2005 : 19:01:04
|
Ocito taj koji je radio zna "dobro" svoj posao. Ja, na zalost, nemam original (jos je kod tantusove sestre u Beogradu). A ti prozirni, nemoj da vredjas Zagora da ti ja ne bi dao po Dilanu ![](icon_smile_wink.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
Switzerland
25692 Posts
Posted - 16/03/2005 : 19:04:41
|
Ne znam,da sam ja urednik tog izdanja bilo bi me malo sramota... Ovo ti je kao da citas strip u mraku,iza prljavih prozora dok pada kisa...
"le roi est mort,vive le roi" |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/03/2005 : 19:06:34
|
quote: Originally posted by manhunter
da li objaviti pa makar i ovako ili ne objaviti uopste????'![](icon_smile_evil.gif)
Dajem im fore još dva broja, ako opet budu brljali, prestajem da kupujem ovo dubre i pocinjem pljuvanje na sva zvona.
Zagor me ionako ne zanima, Dylana imam u originalu, i to je to što se mene tice.
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25692 Posts
Posted - 16/03/2005 : 19:54:20
|
ja imam samo dva Abatona:DD-poslednji covek na zemlji i ubice dolaze iz mraka i opste mi nije bio ubedljiv ni tada.kAO DA SU SE zs I lUDENS kresnuli pa ispao Abaton........ Al ajde...
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/03/2005 : 19:57:21
|
Ubice dolaze iz mraka je koštao ja mislim 75 ili 70 dinara, što je za onaj kvalitet OK. Ovo košta 90. Obožavam kada podignu cenu, a smanje kvalitet.
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25692 Posts
Posted - 16/03/2005 : 20:02:37
|
75 din je bio.Za ove sto su kasnije izasli ne znam kakvog su kvaliteta,nisam video nijedan(izuzev sada ,ovu naslovnicu),mada povecanje cene od 15 din i nije tako strasno.Ali ako pri tome padne "kvalitet"...
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/03/2005 : 20:18:33
|
...ako se poveca cijena a kvaliteta izdanja padne, znaci da je Abaton na izdisaju. Pri tome se ravnam po Slobodnoj Dalmaciji koja je pri kraju izdavackog vijeka povecavala cijenu stripova a tisak bio sve lošiji i lošiji. Nazire li se i ovdje isti rasplet? :)
nobody else could ever take the place of you nobody else could do the things that you could do no one else I guess could hurt me like you did I didn't understand, I was just a kid |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 16/03/2005 : 20:21:20
|
Ne mozes porediti sd i abaton. SD je barem imala kvalitet od samog starta da bi na kraju postajalo gore i gore, Abaton nikada nije ni imao kvalitet, bice da je ovo samo jos jedno njihovo djubre u nizu...
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/03/2005 : 23:14:47
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Zagor ni ne zasluzuje bolje:)
senko,ne baljezgaj![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) da,naslovnica je živi ocaj,boje nisu iste,a i dosta detalja je progutalo...nema veze,to ce berni objaviti za dva mjeseca![](icon_smile_approve.gif)
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 16/03/2005 : 23:32:18
|
SD jeste imala pad kvaliteta, ali ni blizu toliko koliko je vecina ovde bila sklona da ih osudi. Mislim da je tadasnje nezadovoljstvo vise bilo uzrokovano sve vecim kasnjenjem i neizvesnoscu nego sto je bio stvaran pad kvaliteta. Sto se tice skena, tek to nije tacno. SD je imala los sken u svega petnaestak brojeva, i to kako u redovnoj tako i u ekstra seriji, ali to nije bilo pri kraju izdavanja vec mnogo ranije (otprilike kad je krenula ekstra serija Zagora. Naravno, sve vreme govorim o Zagoru. Ovo je samo moje misljenje i moja zapazanja (po secanju), mozda u necemu gresim... |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 16/03/2005 : 23:34:52
|
senko, ne šali se sa globinjom, trust me, iz nicka dobiješ utisak da je small and cuddly... e pa nije. ![](icon_smile_big.gif)
Razlika od 15 dinara je veoma bitna za izdanje koje ide na kioske u zemlji Srbiji. I ne samo tamo. Mislim, secam se revolucije koja je ovde izbila kada je Bernie podigao cene za beše 1 kunu? Ovde je rec o kuni ipo.
Edited by - Djole on 16/03/2005 23:35:58 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/03/2005 : 23:47:41
|
quote: Originally posted by Djole
senko, ne šali se sa globinjom, trust me, iz nicka dobiješ utisak da je small and cuddly... e pa nije. ![](icon_smile_big.gif)
shadow,it's true![](icon_smile_approve.gif) da nisam više cuo nešto protiv gospodara darkwooda![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) vidiš kako se djole smirio![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/03/2005 : 23:59:08
|
A sranja, ja mislija da je ovo sken nekog piratskog stripa. Kad san malo bolje pogleda ostatak topica vidim da je to legalno izdanje. Sva srica da je Zagor pa me nije briga ali ovo je nemoralno i neposlovno pustiti u prodaju. Ako ništa ono zbog Globinja ;o)
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
dd fan
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_sck.jpg)
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 17/03/2005 : 02:55:01
|
Usao im dp u redakciju i sve odmah propade ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 17/03/2005 : 04:36:08
|
ddfan, sad bih ti nesto rekao, ali necu. Umesto toga, da te pitam imas li jos uvek sve one silne skenirane stripove na HDD-u? Konacno imam jedan disk od 120 Gb za nosenje pa bih svratio kod tebe na kaficu ![](icon_smile.gif) |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/03/2005 : 06:28:40
|
Dejane kada ti spavas?? ![](icon_smile_big.gif)
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 17/03/2005 : 08:33:09
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Djole
shadow,it's true![](icon_smile_approve.gif) da nisam više cuo nešto protiv gospodara darkwooda![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) vidiš kako se djole smirio![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Vidim ja da cu morati da se autocenzurisem![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
CRNO-BELI, CRNO-BELI!!! |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 17/03/2005 : 12:18:00
|
Backo to topic, evo obecane katastrofe. Najava za sledeci broj Zagora:
![](http://server2.uploadit.org/files/Djole313-Zagor2.jpg)
Nije fora samo pastovan naslov preko originalnog, gde se slova iz originala još u vek vide, ne.
Pogledajte cenu.
Abaton nam je najavio još jedno poskupljenje, uz OVAKAV kvalitet.
Ðubrad.
|
Witchblade
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 17/03/2005 : 12:22:41
|
Hahaha! Ratnice-la savane-a ![](icon_smile_big.gif)
Dnevnice, vrati se, sve ti je oprosteno!
"You gotta add it up / Day after day / I get angry and I will say That the day is in my sight / When I take a bow and say goodnight" |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|