Author |
Topic |
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29434 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/04/2005 : 16:38:03
|
Koji ti mail fali za kolekciju? Mora li biti glancer?:-) I meni Renky duguje neki mail... Oces se mijenjat!?:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Posted - 05/04/2005 : 17:46:02
|
fali mi par novijih, one stare uglavnom iman. ne triba glancer, dovoljna je dobra cetvorka. iman i ja nesto za razmjenu pa ako si zainteresiran javi mi se na mail. |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4010 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 05/04/2005 : 18:40:11
|
marko, jel bi mogao onaj moj stari mail (hotmail) zamjeniti s novim (gmail), pa da i dalje mogu koristiti adresu "@stripovi.com"? unaprijed hvala za mail! najbolja ste mail-stranica! :-) ;-)
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/04/2005 : 22:58:53
|
quote: Originally posted by torca
prije svega isprika administratorima i ostalim korisnicima za privatiziranje foruma, al ne znan kako drugacije ovo rijesit. sta se mene tice ovaj topic slobodno brisite nakon par dana.
dakle... renky, ja pomalo skupljan kolekciju mailova na koje mi ne odgovaras pa nema smisla da ti saljen jos jedan. nije mi jasno u cemu je stvar, radi se o samo 2 stripa. ako postoji neki problem bar mi se javi i objasni o cemu se radi, ljudi smo i dogovorit cemo se.
Pa ja uredno odgovaram, tvoj posljednji je glasija da ti >nije funkcionira< mail ali da se nadaš da je sad sve OK. A ja cu poslati ponovo, nema frke .
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
Posted - 05/04/2005 : 23:03:25
|
quote: Originally posted by Markos
Koji ti mail fali za kolekciju? Mora li biti glancer?:-) I meni Renky duguje neki mail... Oces se mijenjat!?:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ma nisan zaboravija samo neman ideje, Gaston i ja smo pokušavali nešto smisliti ali... Zovi Melinu znaš da cure uvik imaju rješenje. Javit cu se sutra telefonom, tija san jucer ali smo izgubili utakmicu 42 sekunde prije kraja a znaš da nakon poraza ne funkcioniram par dana. Možda je to i objašnjenje za ovu cjelomjesecnu depresiju.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
Posted - 05/04/2005 : 23:04:13
|
quote: Originally posted by zveles
marko, jel bi mogao onaj moj stari mail (hotmail) zamjeniti s novim (gmail), pa da i dalje mogu koristiti adresu "@stripovi.com"? unaprijed hvala za mail! najbolja ste mail-stranica! :-) ;-)
Ah
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
Posted - 05/04/2005 : 23:10:10
|
I još nešto, please, ali stvarno molim Vas, ajde uniformirajte nickove, imena, adrese, mailove... Evo, javno priznajem, tu i tamo sam kriv zbog neodgovaranja ili kašnjenja sa odgovorima ali vrlo cesto je razlog što nemam pojma s kim i o cemu se dopisujem... Dobijem izvješce sa aukcije i tu stoji jedan nik. Osvajac aukcije mi se javi i u potpisu drugi nik. Onda mi kaže šalji mi na drugu adresu jer ona u izvješcu nije ispravna pa se potpiše sa imenom. Ja odgovorim na mail sa aukcija a onda vidim da je ispravak adrese stiga sa drugacijeg maila.
PS E sad se možemo minjati za mailove, samo naprid
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29434 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/04/2005 : 23:31:47
|
Zorane, naravno da cu ti promijeniti mail, nema problema. Renky, mucni malo glavon, odnija ti dava balun, oce ti ajduk dat kruva !(ovo sam ja mora slušat od svog starog sve dok nisan otiša u zagreb na faks. A i onda:-) )
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
Posted - 05/04/2005 : 23:41:11
|
Zorane, naravno da cu ti promijeniti mail, nema problema. Renky, mucni malo glavon, odnija ti dava balun, oce ti ajduk dat kruva !(ovo sam ja mora slušat od svog starog sve dok nisan otiša u zagreb na faks. A i onda:-) )
Ma što je najgore ne radi se o Hajduku, iako mi je i on zagorca vikend. A muckan glavon ali nastanu valovi ka' da je žestoko jugo pa moran cekat bonacu.
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/04/2005 : 23:45:21
|
quote: Originally posted by Markos oce ti ajduk dat kruva !(ovo sam ja mora slušat od svog starog sve dok nisan otiša u zagreb na faks. A i onda:-) )
ajme,to su svi slušali od staroga,a ja slušam to danas od žene
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
4010 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 05/04/2005 : 23:59:13
|
Zorane, naravno da cu ti promijeniti mail, nema problema.
hvala. mislio sam da ti je to zafrkancija za mijenjat, a onda, s druge strane, kad me netko pita koji mi je mail - volim kad mogu reci "lako se pamti: ime@stripovi"!
|
|
|
Zole
stripovi.com kum
Croatia
4286 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 06/04/2005 : 00:03:05
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Markos oce ti ajduk dat kruva !(ovo sam ja mora slušat od svog starog sve dok nisan otiša u zagreb na faks. A i onda:-) )
Ja nisam. Ja sam istu stvar slusao za Inter. :-)
Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Posted - 06/04/2005 : 00:03:11
|
quote: Originally posted by globinjo
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
A jedan dan ce to i tvoj sin slusat!
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11093 Posts
|
torca
Average Member
746 Posts
Posted - 06/04/2005 : 00:23:39
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by torca
prije svega isprika administratorima i ostalim korisnicima za privatiziranje foruma, al ne znan kako drugacije ovo rijesit. sta se mene tice ovaj topic slobodno brisite nakon par dana.
dakle... renky, ja pomalo skupljan kolekciju mailova na koje mi ne odgovaras pa nema smisla da ti saljen jos jedan. nije mi jasno u cemu je stvar, radi se o samo 2 stripa. ako postoji neki problem bar mi se javi i objasni o cemu se radi, ljudi smo i dogovorit cemo se.
Pa ja uredno odgovaram, tvoj posljednji je glasija da ti >nije funkcionira< mail ali da se nadaš da je sad sve OK. A ja cu poslati ponovo, nema frke .
da, ali nikad nisan dobija odgovor na to. a cak i nakon toga san ti posla jos 2 maila na koje nikad nije odgovoreno. enivjez... ne znan jel tvoji mailovi nisu dosli do mog servera ili ti uopce nisi dobija moje, al prije minut san ti posla novi mail s druge adrese pa provjeri inbox. |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts