Author |
Topic |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2994 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 05/04/2005 : 17:39:32
|
Zagorofili, obratite pažnju na Opatiju. Tamo sam lani opazio majicu sa resama i svime što ide uz to. No, kao što sam rekao i ranije, u prošlogodišnjem topicu na ovu istu temu, ta je majica bila dizajnirana tako da stoji usko uz tijelo (baš kao Zagorova), pa ako niste savršeno gradeni, izgledat cete pomalo glupo u njoj.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
|
vikic
Advanced Member
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 05/04/2005 : 18:45:58
|
ja sam svoju kupio još pred 2 godine. zakon je. nosim je koliko mogu :) naravno nema resice. no jedan frend s nogometa ima sa resicama. izgleda kul |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Member since 21/04/2004 |
Posted - 05/04/2005 : 19:48:18
|
Vidim da se na forumu u zadnje vrijeme na široko raspravlja o Zagorovoj garderobi: majica, podrapane hlace... BTW kad se vec prodaju i kupuju zagorove majice, mogle bi isto tako i hlace. A tek sjekire! Eto ja baš uskoro otvaram malu tvornicu za proizvodnju Zagorovih sjekira, samo da uspjem dobiti koncesiju u kamenolomu, i u Hrvatskim Šumama |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 05/04/2005 : 20:58:11
|
quote: Originally posted by JohnDrake
>> pa ako niste savršeno gradeni, izgledat cete pomalo glupo u njoj.
Ajdeee. Za razliku od...
Touche. Good one. Bravo.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 05/04/2005 : 22:26:43
|
quote: Originally posted by JORGE
Vidim da se na forumu u zadnje vrijeme na široko raspravlja o Zagorovoj garderobi: majica, podrapane hlace... BTW kad se vec prodaju i kupuju zagorove majice, mogle bi isto tako i hlace. A tek sjekire! Eto ja baš uskoro otvaram malu tvornicu za proizvodnju Zagorovih sjekira, samo da uspjem dobiti koncesiju u kamenolomu, i u Hrvatskim Šumama
pozdrav- jesi se vratio za stalno
e, narucujem jedni sikiricu (tek, da mi se nade kad šetam po gradu- ona se klati a "PeeeP" padaju:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 05/04/2005 : 23:40:38
|
quote: Originally posted by Damjan
Zagorofili, obratite pažnju na Opatiju. Tamo sam lani opazio majicu sa resama i svime što ide uz to. No, kao što sam rekao i ranije, u prošlogodišnjem topicu na ovu istu temu, ta je majica bila dizajnirana tako da stoji usko uz tijelo (baš kao Zagorova), pa ako niste savršeno gradeni, izgledat cete pomalo glupo u njoj.
A jebi ga sada. Da vidis ode ja vidi one bucmaste u superman majici pa nikom nista. Inace kao i svaki darkwoodski kralj,hahaha i ja ponekad nosim zagorovu majicu(samo kad sam na tajnoj misiji)
Only God will judge me! |
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Posted - 05/04/2005 : 23:54:07
|
Vratih se ja za stalno još prije mjesec dana. Prodoše brzo vojnicki dani. Sad se prisjecam ratnih strahota i brace po oružju, a u slobodno vrijeme se lijecim od Pi ti Es Pi-a, i svakodnevno podmazujem svoj kalašnjikov (što sam ga prošverco) nebili bio u savršenom stanju ako mi skoro zatreba pri rješavanju možebitnih razmirica sa susjedima.
NARAVNO DA SE SAMO ŠALIM Da me još neko ne prijavi slucajno!
Ma ništa, sad odmaram i sredujem si neki posao, i tako. |
|
|
JORGE
Junior Member
Croatia
483 Posts
Posted - 06/04/2005 : 00:01:09
|
E da! zaboravih reci kako sam uspio zajebat svoje zapovjednike, da sam hitno trebao ici kuci zbog "obiteljskih razloga", a ja umjesto kuci u Vinkovce, odpicio u Zagreb na Crtani Romani Šou, nebihli vidio Ferri-a te iskamcio autograme na neke stripove. Uglavnom - misija uspješno obavljena. Isplatilo se! |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 06/04/2005 : 00:05:11
|
quote: Originally posted by dule_car
Vidim da se na forumu u zadnje vrijeme na široko raspravlja o Zagorovoj garderobi: majica, podrapane hlace... BTW kad se vec prodaju i kupuju zagorove majice, mogle bi isto tako i hlace. A tek sjekire! Eto ja baš uskoro otvaram malu tvornicu za proizvodnju Zagorovih sjekira, samo da uspjem dobiti koncesiju u kamenolomu, i u Hrvatskim Šumama
pozdrav- jesi se vratio za stalno
e, narucujem jedni sikiricu (tek, da mi se nade kad šetam po gradu- ona se klati a "PeeeP" padaju:))
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
Na to ti padaju jedino mali, debeli meksikanci!
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Posted - 06/04/2005 : 00:22:19
|
ehh kad se sjetim kako sam kada sam imao 8-9 godina na svojoj vikendici pravio zagorovu sjekiru i ostale vrste tomahawka :)) |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Posted - 06/04/2005 : 00:23:41
|
a što se majice tice i ova koju sam kupio u makarskoj ljetos je bez reza i cak mi je to i draže nego da ima rese, ovako je više cool :))))))) |
|
|
|
Topic |
|