forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TOMB RAIDER fan
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/04/2005 : 21:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Tako je to kad zivis u NS-u. Zivis u zalbudi. Najvece legende jugoslovenskog roka su Djordje David i Dejan Cukic. Kad bi se gadjali tramvajima.
Ne znam ni ja nikog ko ce reci mu je ijedan od dvojice autora najomiljeniji, ali oni imaju popularnost. Da upadnes na neki splav u sred noci (gde naravno zabludeli slusaju turban folk) i sprovedes npr. ovu anketu:

Za koje domace muzicare od navedenih culi:
A) Milan Mladenovic
B) Dejan Cukic
C) Dusan Kojic
D) Djordje David
E) Nesha Galija

... siguran sam da bi svi zaokruzili B, D i E, a da za A i C niko nije cuo. :(

Dakle, da se vratim na poentu, Dj.D. je popularan medju masama. Svi znaju barem 3, ako ne i 5 njegovih pesama.

Zagor je najveci gej!

Khm, khm, ja sam kao mali odrastao na EKV i a i danas mi je to najdraza grupa. Disciplinu, bas nesto i nevolim, ali mogu da slusam

"Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 13/04/2005 : 22:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
pa vi ste mi totalno sj temu....ali me duh koji hoda iznenadio svestranoscu...arheolog...a sto kopa...nos???...nego kad smo vec kod arheologije da ocu samo cinjenice uzeo bi tvoj skolski udzbenik a ne strip...strip nije realan nego fikcija u kojoj autor valjda moze bit inspiriran nekim cinjenicama iz povjesti pa masti pustit na volju...po arheoloskim cinjenicama ni mumije ne ozivljavaju a koliko je dobrih filmova i stripova radjeno na tu temu...a arheologija je povezana i s mitologijom a tu su cinjenice jos manje ..
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/04/2005 : 22:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by dveki11

pa vi ste mi totalno sj temu....ali me duh koji hoda iznenadio svestranoscu...arheolog...a sto kopa...nos???...nego kad smo vec kod arheologije da ocu samo cinjenice uzeo bi tvoj skolski udzbenik a ne strip...strip nije realan nego fikcija u kojoj autor valjda moze bit inspiriran nekim cinjenicama iz povjesti pa masti pustit na volju...po arheoloskim cinjenicama ni mumije ne ozivljavaju a koliko je dobrih filmova i stripova radjeno na tu temu...a arheologija je povezana i s mitologijom a tu su cinjenice jos manje ..

E ovako:

- ti jednostavno volis Laru Kroft i voli je i dalje, nemam nista protiv
- nemam nameru da ti vise dokazujem zbog cega je meni Lara Kroft, jedan od najglupljih stripova, jednostavno ti to ne rezumes, ali to je totalno skrnavljenje arheologije
- da si i malo upucen u arheologiju i posebno kako si sam naveo mitologiju, shavatio bi neke stvari u nekim filmovima, kao sto je recimo verovanje u zagrobni zivot i drugo
- i za tvoju informaciju arheologija je usko povezana sa mitologijom i mitovima, ali konkretno disciplina koja se bavi vise mitologijom od arheologije se zove Etnologija i Antropologija
- nemam vise nameru da raspravljam o Lari Kroft

"Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 13/04/2005 : 22:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Khm, khm, ja sam kao mali odrastao na EKV i a i danas mi je to najdraza grupa. Disciplinu, bas nesto i nevolim, ali mogu da slusam

Hmmm... ti si "kao mali odrastao"? :))
Pohvalno je sto si upoznat sa njima dvojicom, ali to ti i dalje ne spira grehe sto slusas DJ Davida. :)

Zagor je najveci gej!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/04/2005 : 22:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Hmmm... ti si "kao mali odrastao"? :))
Pohvalno je sto si upoznat sa njima dvojicom, ali to ti i dalje ne spira grehe sto slusas DJ Davida. :)

Zagor je najveci gej!

Dolazi u svastaru odmah, sada odmah

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 13/04/2005 : 23:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Tko hoce strip o arheologiji, preporucam Martina Mysterea, iako on i Java nisu toliko lijepi kao Lara, strip je bolji jedno sto puta!

>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<<
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 14/04/2005 : 00:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
e jel mi moze tkopreporucit par dobrih sajtova o arheologiji...mitologiji...iskopinama...hramovima???? duse????????
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 14/04/2005 : 01:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by dveki11

e jel mi moze tkopreporucit par dobrih sajtova o arheologiji...mitologiji...iskopinama...hramovima???? duse????????

Ne ali mogu da ti preporucim par dobrih knjiga, sajtova je na stotine samo kucaj na google-u

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000