Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/04/2005 : 08:49:47
|
Meni je bolje izdanje Extra Zagora, kvalitetnije je i jeftinije.
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
Goran
New Member

Croatia
125 Posts
Member since 07/11/2001 |
Posted - 19/04/2005 : 09:11:57
|
Slažem se.
Extra Zagor (SD pa sada Ludens) je kolekcija koja se lako nabavi a kvalitetnija je od ZS i LMS - pustimo na stranu nostalgiju za nekim bivšim vremenima. Mislim da danas uopce nema potrebe nabavljat LMS4 kad se puno lakše može doci do Ludensovih izdanja istog sadržaja. |
 |
|
igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
Posted - 19/04/2005 : 10:04:11
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by vikic
jel to možda bilo na kvatricu?
kad smo vec kod ulicnih prodavaca stripova, gdje su nestali oni s glavnog kolodvora?? nisam ih vidio skoro tjedan dana vec.
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!'
Ti si dobro prosao.Na Skenderiji u Sarajevu "Cige" bi ti ponudile obicnu ciglu za te pare.A ti stisni pa nemoj kupit.
I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/04/2005 : 10:06:07
|
ne postoji nikakav razlog osim kolekcionarskih. a prva izdanja u svuda u svetu kostaju basnoslovno. iako su na wc papiru i losi u svakom tehnickim pogledu. to je kolekcionarstvo, nema puno veze sa upotrebom samog artikla.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 19/04/2005 : 10:20:24
|
Prije 5-6 godina je doticni Vlado (inace, vrlo nesimpatican tip) prodavao te stripove po 300 kn, a prica je bila da izrada kosta 50 kn. Ja bih rekao da su to jos uvijek ti od onda koji su ostali neprodani.
kriv sam! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 19/04/2005 : 11:44:26
|
quote: Originally posted by Kowalsky kriv sam!
Znaci ti si taj... Ljudi imate krivca!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/04/2005 : 11:49:38
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Kowalsky kriv sam!
Znaci ti si taj... Ljudi imate krivca!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Hehehe!
  |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 19/04/2005 : 12:50:17
|
quote: Originally posted by Goran
Slažem se.
Extra Zagor (SD pa sada Ludens) je kolekcija koja se lako nabavi a kvalitetnija je od ZS i LMS - pustimo na stranu nostalgiju za nekim bivšim vremenima. Mislim da danas uopce nema potrebe nabavljat LMS4 kad se puno lakše može doci do Ludensovih izdanja istog sadržaja.
Sve to stoji (i radim na tome ) ali jedino što mi fali je dizajn... Nemogu si pomoc, odnosno mogu- uzecu si one makedonske 3AlOPE , oni su najslicniji...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 19/04/2005 : 13:35:04
|
quote: Originally posted by Kowalsky
Prije 5-6 godina je doticni Vlado (inace, vrlo nesimpatican tip) prodavao te stripove po 300 kn, a prica je bila da izrada kosta 50 kn. Ja bih rekao da su to jos uvijek ti od onda koji su ostali neprodani.
da, on nije ispred name nego tamo skoro pa na placu, bio jednom kod njega u bosanskoj, objašnjavao je kak se dobije izgled starog papira i te kopije, ima je on toga :-)
--- http://www.paucina.com/ http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-) |
 |
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 19/04/2005 : 18:00:54
|
I nisi rekao što je bilo na kraju, jesi kupio strip pa se onda probudio? I sad ti tu nešto o zabrani piratima , a ko je trošio travicu i dilao zabranjene divx-e po studentskom domu? HA!??  
hehe,nema sanse da dam za bilo koji strip od zs-a ili lms-a vise od 20kn, a i to je jos puno,a kamoli da dam 500kn?
deecay,ali ja nikada nikome nisam govorio da mora u ducanu kupiti te filmove na DVD-u, a onda ih "dilao" po 10 kn! :)
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!' |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/04/2005 : 18:03:02
|
quote: Originally posted by igorpb Ti si dobro prosao.Na Skenderiji u Sarajevu "Cige" bi ti ponudile obicnu ciglu za te pare.A ti stisni pa nemoj kupit.
care,posto su cigle??    
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/04/2005 : 18:08:57
|
quote: Originally posted by Kowalsky
Prije 5-6 godina je doticni Vlado (inace, vrlo nesimpatican tip) prodavao te stripove po 300 kn, a prica je bila da izrada kosta 50 kn. Ja bih rekao da su to jos uvijek ti od onda koji su ostali neprodani. kriv sam!
e sad kako se taj lik koji ih prodaje zove,nemam pojma.nisam ga ni pitao,ali je antipatican totalno i zbog njega sam zapravo i zapoceo ovaj topic,da opisem svoj susret s tim "prepodavacem".
ajmo se dogovoriti pa da slozimo ekipu i nalupamo lika i uzmemo mu sve stripove  
meni ide LMS 4 GLANCER     
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 19/04/2005 : 18:13:15
|
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!'
drugo nije ni zaslužio |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 19/04/2005 : 18:51:11
|
ali, ko je tajanstveni covek? ko je covek iz senke, dijabolicni arhinegativac koji vuce konce i tera svoje minione da valjaju te falsifikate? to mene zanima.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7847 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 19/04/2005 : 19:40:07
|
znaci "cipelarka" na vidiku :)))) |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 19/04/2005 : 19:46:31
|
Ovo je enigma godine. 
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/04/2005 : 19:51:51
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ovo je enigma godine. 
tko zeli biti milijunas??  
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 19/04/2005 : 20:01:38
|
Osvrnuo bih se na komentare da nema smisla kupovati preskupe stare brojeve Zagora!? Pa za mlade kolekcionare i nema smisla. Davati toliko novaca, a mogu imati puno bolju kvalitetu u novom izdanju, a ostatak novca mogu uložiti u druga kvalitetna izdanja. Ali što je s onim kolekcionarima, koji su sakupljali stripove puno prije nego je Zagor Extra poceo izlaziti? Uzmimo moj primjer gdje sam, u trenutku izlaženja prvog Zagora Extra, vec imao sakupljenih 95% svih Zagorovih stripova s ovih prostora. Naravno da nije imalo smisla ne sakupiti do kraja. Eto, upravo ovaj tjedan ocekujem posljednjeg koji mi nedostaje. Vjerujem da nisam bio jedini u takvoj situaciji i da takvih primjera ima još.
>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<< |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/04/2005 : 20:07:17
|
quote: Originally posted by dcopic
Osvrnuo bih se na komentare da nema smisla kupovati preskupe stare brojeve Zagora!? Pa za mlade kolekcionare i nema smisla. Davati toliko novaca, a mogu imati puno bolju kvalitetu u novom izdanju, a ostatak novca mogu uložiti u druga kvalitetna izdanja. Ali što je s onim kolekcionarima, koji su sakupljali stripove puno prije nego je Zagor Extra poceo izlaziti? Uzmimo moj primjer gdje sam, u trenutku izlaženja prvog Zagora Extra, vec imao sakupljenih 95% svih Zagorovih stripova s ovih prostora. Naravno da nije imalo smisla ne sakupiti do kraja. Eto, upravo ovaj tjedan ocekujem posljednjeg koji mi nedostaje. Vjerujem da nisam bio jedini u takvoj situaciji i da takvih primjera ima još.
ja sam prije nekih 3-4 godine bio u slicnoj dilemi,imao sam takodjer skoro sve zagore,falilo nekoliko starijih brojeva,pa kad je extra serija vec uzela puno maha,odlucio sam sve starije rasprodati,dok jos neko i zeli kupiti to. kvaliteta nije ni priblizno jednaka ovome sta se danas nudi kod ludensa, da je barem slobodna dalmacija ranije odustala od izdavanja stripova i da je ludens preuzeo... :)
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 19/04/2005 : 20:19:43
|
Ludensu svaka cast. Teško mi se je odluciti na prodaju tih starih stripova, previše sam vremena potrošio na njih, ali jednog dana tko zna... Ali Zagor je samo jedan primjer. Pogotovo mi je nezamislivo prodavati Texa i neke druge stripove, jer mi djeluje nerealno da bi jednoga dana netko mogao ponovno pustiti njihove reprinte u prodaju!
>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<< |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29600 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 20/04/2005 : 08:36:58
|
Bilo koji kolekcionar koji je kupovao stripove u Zagrebu zna da je te falsifikate radio Vlado. I Lms 1-4 nisu jedini, radio je i Klark Siti, Nasilje i jos par tih najvrijednijih brojeva. Radi se o liku koji zasluzuje samo prezir (i eventualno frakturu obje potkoljenice, ali dobro...). Nemam pojma zasto wanderer ne zeli reci ime, jer evo cujem da se vec okolo spekulira da su staffovci u to umijesani. Mislim, stvarno...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 20/04/2005 : 09:03:22
|
quote: Originally posted by dcopic
>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<<
Ja citam stripove vise od 20 godina i opet sam se rijesio Zagorovih epizoda koje sam imao u izdanju LMS/ZS a koje je izdao Ludens odnosno SD
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 20/04/2005 : 10:37:31
|
I sto sad ako su falsifikati? Ko ih želi takove i po takovoj cijeni nek ih kupi! A ko nece, mislim da niti nema smisla raspravljati o tome. No Wanderer imenuj tog nazovi-krivca koji je poveca faca na ovom sajtu da znamo, ovako se ostavlja previše mjesta za špekulacije...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 20/04/2005 : 10:40:10
|
I sto sad ako su falsifikati? Ko ih želi takove i po takovoj cijeni nek ih kupi! A ko nece, mislim da niti nema smisla raspravljati o tome. No Wanderer imenuj tog nazovi-krivca koji je poveca faca na ovom sajtu da znamo, ovako se ostavlja previše mjesta za špekulacije...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Tako je. Nije ovo berza pa da spekuliramo! 
 |
|
Topic  |
|