Author |
Topic |
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 02/05/2005 : 01:16:33
|
quote: Originally posted by dveki11
ej duse cemu ovaj poklic smrt zagoru sloboda naroduznamo da volis zagora pa me cudi ovaj poklic ...jedino ako ti prvi maj nije probudio nostalgiju za staaaarim parolama
Samo ti provociraj > "znamo da volis zagora "> ali ovo je poziv na ustanak protiv tiranije
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Smrt Zagoru, sloboda narodu!!! |
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 02/05/2005 : 01:40:08
|
pa kostim mu je prilicno upadljiv i saren,,cirkuski ako dobro poznam materiju...a glede ovog drugog ..ma nije provokacija i ja volim zagora ...ne ko chico ali...nego pod cijom si tiranijom pa si poceo s parolama za prvi maj |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 01:54:41
|
pa kostim mu je prilicno upadljiv i saren,,cirkuski ako dobro poznam materiju...a glede ovog drugog ..ma nije provokacija i ja volim zagora ...ne ko chico ali...nego pod cijom si tiranijom pa si poceo s parolama za prvi maj
Da, ali ja ga ne volim. Pa tiranise mozgove stripadzija vec decenijam, a oni nisu u stanju da mu se odupru. To ti je kao u Matrixu. Ima nas nekolicina koji smo to uspeli i sad pomazemo i drugima.
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
Posted - 02/05/2005 : 01:59:33
|
a ja sam mislio sve vrime da ti volis zagora??? pa ko ima doma njegovu majicu?? ili sam te pomisao sa darkwoodskim kraljem?? HE HEEE...SORRY ....imate nadimke koje me asociraju na zagora |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 02:09:03
|
a ja sam mislio sve vrime da ti volis zagora??? pa ko ima doma njegovu majicu?? ili sam te pomisao sa darkwoodskim kraljem?? HE HEEE...SORRY ....imate nadimke koje me asociraju na zagora
Zagor je duh sa sekirom!!! Duh koji hoda je Fantom!!!
Ovo je slicno samo zato sto su bonelijevci pokrali ovog junaka.
|
|
dveki11
Average Member
945 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 02:19:01
|
aaaa fantom...tip u ljubicastom latexu...sorry my mistake
da bas taj, preteca superheroja
|
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 02/05/2005 : 15:05:29
|
Najantipaticniji junak:1.Zagor 2.zagor 3.gorZa 4.rogaZ 5.ZAGOR
AAAAAAAAGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
|
|
Topic |
|