forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 najantipaticniji junaci
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/04/2005 : 13:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message
quote:
Originally posted by dveki11

i onaj debeli iz bleka.. (kako se ono zove???)

Prof. Occultis?
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 24/04/2005 : 14:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
quote:
Originally posted by Daniel

quote:

i onaj debeli iz bleka.. (kako se ono zove???)

Prof. Occultis? da cini mi se da mu je to ime.....mislim da isto samo zdere kao i chico s tim da je chico simpatican a ovaj mi je bas nekako odbojan...otkad nisam citao bleka...kako se zvalo ono pjegavo deriste sto je islo s njima???rodi? rodney?rudi?

Go to Top of Page

comic boy
Junior Member

Croatia
445 Posts

Member since 31/01/2005

Posted - 24/04/2005 : 14:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send comic boy a Private Message
Cini se meni da ti Blek nije previše drag!:)

T O R C I D A
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 24/04/2005 : 14:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
quote:
Originally posted by comic boy

T O R C I D A ma neee blek ko blek sirovina koja kao da svaki dan igra kamena s ramena..glupo mi je bilo sto je vecinom mlatio one mundire i nista drugo..ali imao je par dobrih prica...jedna se zvala CRNI PANTER i volio bi je ponovo procitat..ali kompanjoni su mu totalni debilitis

Edited by - dveki11 on 24/04/2005 14:55:05
Go to Top of Page

comic boy
Junior Member

Croatia
445 Posts

Member since 31/01/2005

Posted - 24/04/2005 : 16:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send comic boy a Private Message
Slažem se!

T O R C I D A
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 24/04/2005 : 18:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Cinjenica je da sto vise ljudi spominju Zagora i pricaju o tome kako ga vole, ja ga sve vise mrzim

http://alexdkh.blog.hr/
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 24/04/2005 : 19:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Cinjenica je da sto vise ljudi spominju Zagora i pricaju o tome kako ga vole, ja ga sve vise mrzim

http://alexdkh.blog.hr/ma ti si samo ljubomoran jer vise volimo "duha sa sekirom " nego duha koji hoda..promijeni ime u bik koji sjedi pa cemo vidit...sala ...

Edited by - dveki11 on 24/04/2005 19:09:33
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/04/2005 : 20:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Ne znam zašto neki ne vole M. Mystera!? Pa covjek bar ne leti po zraku kao neki drugi, obican je arheolog.
Jedino što tu i tamo koji put spasi svijet, ali bože moj, kad se mora mora se!

>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<<

Mozda zato sto izgleda ka da ga je neko lopatom stuka i onda napuha pumpom. Lik totalno odskace od svega, izgleda katastrofa, pa makar i ne letio po granama...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/04/2005 : 20:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Treba ga i razumeti, tako mu svih bubnjeva Darkvuda!:)

My God, it's full of stars!

Istina tisucu mi skalpova

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/04/2005 : 20:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
quote:
Originally posted by Wahoomi

Jeremiah mi je prilicno antipatican, a od Bonellijevaca uglavnom ovi novi tipa Gregory Hunter, Jonathan Steele, Gea, Napolelone, za Dampyra mogu reci da mi je poluantipatican. Napominjem da nisam procitao niti jednu jedinu epizodu od tih novih Bonellija nego sam svoj sud donio na temelju textova i naslovnica. Dalje mogu reci da mi je antipatican i Gordon Link koji bi mogao proci kao solidan ali mene je odbila propaganda jednog psihickog poremecaja tj. sexualne devijacije kod ljudske rase (Oscar). Ima još puno antipaticnih likova iz americke hiperprodukcije, ali ne mogu im se imena sjetiti. Sada uglavnom citam ono što volim, ali ne mogu se otrgnuti od stare navike da procitam sve što mi dodje pod ruku u obliku stripa, što je dobro za razbijanje letargije.

Što se tice najbolje majice, nosi ju jedna junacina iz kolibe u tamo nekoj mocvari i možda je baš to razlog što se ne mogu otrgnuti od njega bez obzira koliko svijet i kolektivno stanje svijesti pljuvalo po njemu. On to sve zna i svojim djelovanjem jebe mater svima koji misle suprotno od njega, gazi sve one koji misle drukcije. Možemo mi filozofirati koliko hocemo, ali podaci o prodaji i ucestalosti izlaženja nude nam uvid u objektivnu realnost.
Zna se, znalo se, i znat ce se tko je LEGENDA NAD LEGENDAMA!!!
Sve price o umjetnosti, svake elitizacija pada u vodu pred NJIM, svako preseravanje pada mu pod noge kada u firmu stignu podaci o prodaji, svaka skrivena želja postaje grijeh kada ugledamo NJEGA u onoj majici bez obzira da li se radilo o Extra ili redovnom izdanju.

Za sve potencijalne napade pozivam se na umjetnicku slobodu i na onu narodnu "ne znam šta je pesnik hteo da kaže"
Živi bili, živi bili...(ma, da, baš sam mislio na taj stih)

AAAAHHHYYYAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKK!!!

Amen za ovo prijatelju

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 25/04/2005 : 15:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
TEX I KEN PARKER

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/04/2005 : 15:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
uuuuuuuuuuuu ovo nisi trebao da kazes....;)

"le roi est mort,vive le roi"
Go to Top of Page

comic boy
Junior Member

Croatia
445 Posts

Member since 31/01/2005

Posted - 25/04/2005 : 16:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send comic boy a Private Message
e oni tarzani su i dosadni!

T O R C I D A
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 26/04/2005 : 10:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Baju Patka sam jos kao dete mrzela. Sve sam se nadala da ce neko konacno od njega da napravi ono za sta je najbolji: rucak. Da takav lik postoji, davno bi ga neko ubio i svi bi mu za to bili zahvalni.
Nervirali su me i Flash Gordon i njegova Dejl Arden. On je glupi snagator bez mozga, a ona glupi krpiguz nesposoban da mrdne be Flasha.
Djuzepe Bergman, dosadni neuroticni histerik. Totalno antipatican junak.
Silver Surfer-previse dosadno fini. Dooooooooosadan!
Jao nemoj da mi neko dira sir Olivera!! bas je super osmisljen.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/04/2005 : 19:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by comic boy

T O R C I D A ma neee blek ko blek sirovina koja kao da svaki dan igra kamena s ramena..glupo mi je bilo sto je vecinom mlatio one mundire i nista drugo..ali imao je par dobrih prica...jedna se zvala CRNI PANTER i volio bi je ponovo procitat..ali kompanjoni su mu totalni debilitis

a šta bi rekao tek za smuka i salasa? :))
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 27/04/2005 : 23:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
[quote]Originally posted by I like girlz
a sta bi tek rekao za smuka i salasa? :)

quote]to su one dvi pijancine sta bi i mikija prodali za rum???oni su mi bili ok..kao i frenki beleven sa onim brcinama ala vuk karadzic i krakatim nogama....

Edited by - dveki11 on 27/04/2005 23:40:17
Go to Top of Page

Brandy Jim
Average Member

Croatia
545 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 27/04/2005 : 23:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Brandy Jim a Private Message
ako je Šef iz grupe TNT junak,onda je on na prvom mjestu,...
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 28/04/2005 : 10:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Ma ja najvise mrzim roadrunner(brzu pticu itricu).
Znam,znam da nije strip junak ali mrzim je.
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 28/04/2005 : 11:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
ZAGOR,N. NEVER,M. MISTERY!
Go to Top of Page

zVIR
Junior Member

Croatia
324 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 28/04/2005 : 20:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zVIR a Private Message
blek je bia i osta smece
preporucljiv je za djecu do 8 godina
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/05/2005 : 00:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Moram priznati da me zacudila tolika odbojnost prema Zagoru i Martiju. Meni su ta dva lika i stripa u samom vrhu. Zagor(strip) je naivan i za mlade, ali je šaren i maštovito smišljen.Zagor(junak) je iako skrpljen od raznih drugih junaka, ipak lijep model klasicnog pravednjaka. Marti(strip) je maštovit i obrazujuci, a junak je obican covjek-naucnik što dokazuje da nije sve ni u mišicima kao kod onog glupog Zagora.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 02/05/2005 : 00:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Moram priznati da me zacudila tolika odbojnost prema Zagoru i Martiju. Meni su ta dva lika i stripa u samom vrhu. Zagor(strip) je naivan i za mlade, ali je šaren i maštovito smišljen.Zagor(junak) je iako skrpljen od raznih drugih junaka, ipak lijep model klasicnog pravednjaka. Marti(strip) je maštovit i obrazujuci, a junak je obican covjek-naucnik što dokazuje da nije sve ni u mišicima kao kod onog glupog Zagora.

Sta je sareno kod Zagor??? Indijanci, traperi, indijanci,

Smrt Zagoru, sloboda narodu!!!
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 02/05/2005 : 01:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
sta je sareno NA Zagoru???Chico nije...saren iako je mozda ponekad na zagoru ali je u zeleno...a sareno na zagoru je valjda njegova majica..
Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 02/05/2005 : 01:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
ej duse cemu ovaj poklic smrt zagoru sloboda naroduznamo da volis zagora pa me cudi ovaj poklic ...jedino ako ti prvi maj nije probudio nostalgiju za staaaarim parolama
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 02/05/2005 : 01:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

sta je sareno NA Zagoru???Chico nije...saren iako je mozda ponekad na zagoru ali je u zeleno...a sareno na zagoru je valjda njegova majica..

tebi su tri razlicite boje sarenilo Pa kako ti to zivis covece?

Smrt Zagoru, sloboda narodu!!!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000