forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 najantipaticniji junaci
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/04/2005 : 14:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Blek i Mark

Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Go to Top of Page

jurchek
Senior Member

Slovenia
1288 Posts

Member since 04/05/2004

Posted - 23/04/2005 : 14:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jurchek a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss
bolje se oblacio,

Pa imao je i jos ima samo jednu kosulju!

You remind me of my Grandma,
except i haven't slept with you yet!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/04/2005 : 15:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Razmišljam vec dugo, ali nikako da se sjetim barem jednog bonellijevca koji mi je nesimpatican!
Razmišljat cu i dalje...

>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<<
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/04/2005 : 19:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by jurchek

quote:
Originally posted by Maximuss
bolje se oblacio,

Pa imao je i jos ima samo jednu kosulju!

You remind me of my Grandma,
except i haven't slept with you yet!

Je, ali je ta jedna bolja nego sve njihove zajedno! Hehe! Nju Ciko siva!

quote:
dcopic Posted - 23/04/2005 : 15:39:10
--------------------------------------------------------------------------------
Razmišljam vec dugo, ali nikako da se sjetim barem jednog bonellijevca koji mi je nesimpatican!
Razmišljat cu i dalje...

Kopirantu!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/04/2005 : 20:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
pa da, maximus je u pravu
zagor ima najbolju majicu
ne znam da li IKO ima bolju, ukljucujuci i sve superjunake i japance i francuze

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/04/2005 : 20:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Jedino Superman.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/04/2005 : 20:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
e sad
kakvu superman ima majicu? on ima kostim (najbolji)
nisam baš neki preveliki poznavaoc supermana, možda ima i majicu

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 23/04/2005 : 20:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
najantipaticniji su mi uvjerljivo: kapetan miki, veliki blek, rodi, i jos masa super"heroja" americkih...

morao sam se stvarno prislijavati da uzmem kapetana mikija u ruke i da ga procitam... uzas

I'll tell you the TRUTH:
'Your SOUL will BURN in
the LAKE of FIRE !!!'
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 23/04/2005 : 20:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Ma svi su mi simpa , probat cu se sjetiti no sumnjam...ja jednostavno u stripu ne pronalazim strip junake koji su antipaticni...cudna filozofija :D

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/04/2005 : 21:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

e sad
kakvu superman ima majicu? on ima kostim (najbolji)
nisam baš neki preveliki poznavaoc supermana, možda ima i majicu

E imas pravo! On ima kostim. Aj Zagor je sampion majica! Hehe!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2005 : 22:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
hulk,captain america,lobo,darkness,aster b,druzina od vjesala....

"le roi est mort,vive le roi"
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2005 : 22:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
i zaboravih najveceg gay idola svih vremena-silver surfer(nije mi on bas toliko antipatican,mozda sam samo malo homofob;)

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/04/2005 : 22:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

hulk,captain america,lobo,darkness,aster b,druzina od vjesala....

družina od vješala?
-cudno!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2005 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
i meni je cudno,ali uvek sam ih video kao bledu kopiju AF,i nekako se nikada nisam "navukao" na njih.

Go to Top of Page

dveki11
Average Member

945 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 24/04/2005 : 00:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dveki11 a Private Message
marti misterija i java sa onimkromanjonskim retardiranim facama..i onaj debeli iz bleka.. (kako se ono zove???)a i nekolicina americkih junaka u smijesnim sarenim tajicama...(batman..superman i spiderman su OK)
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 24/04/2005 : 03:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message
Jeremiah mi je prilicno antipatican, a od Bonellijevaca uglavnom ovi novi tipa Gregory Hunter, Jonathan Steele, Gea, Napolelone, za Dampyra mogu reci da mi je poluantipatican. Napominjem da nisam procitao niti jednu jedinu epizodu od tih novih Bonellija nego sam svoj sud donio na temelju textova i naslovnica. Dalje mogu reci da mi je antipatican i Gordon Link koji bi mogao proci kao solidan ali mene je odbila propaganda jednog psihickog poremecaja tj. sexualne devijacije kod ljudske rase (Oscar). Ima još puno antipaticnih likova iz americke hiperprodukcije, ali ne mogu im se imena sjetiti. Sada uglavnom citam ono što volim, ali ne mogu se otrgnuti od stare navike da procitam sve što mi dodje pod ruku u obliku stripa, što je dobro za razbijanje letargije.

Što se tice najbolje majice, nosi ju jedna junacina iz kolibe u tamo nekoj mocvari i možda je baš to razlog što se ne mogu otrgnuti od njega bez obzira koliko svijet i kolektivno stanje svijesti pljuvalo po njemu. On to sve zna i svojim djelovanjem jebe mater svima koji misle suprotno od njega, gazi sve one koji misle drukcije. Možemo mi filozofirati koliko hocemo, ali podaci o prodaji i ucestalosti izlaženja nude nam uvid u objektivnu realnost.
Zna se, znalo se, i znat ce se tko je LEGENDA NAD LEGENDAMA!!!
Sve price o umjetnosti, svake elitizacija pada u vodu pred NJIM, svako preseravanje pada mu pod noge kada u firmu stignu podaci o prodaji, svaka skrivena želja postaje grijeh kada ugledamo NJEGA u onoj majici bez obzira da li se radilo o Extra ili redovnom izdanju.

Za sve potencijalne napade pozivam se na umjetnicku slobodu i na onu narodnu "ne znam šta je pesnik hteo da kaže"
Živi bili, živi bili...(ma, da, baš sam mislio na taj stih)

AAAAHHHYYYAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKK!!!

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/04/2005 : 07:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

ZAGOR, ZAGOR, ZAGOR, ZAGOR, MISTER NO, MODESTI BLEJZ, TEX, TARZAN....

http://alexdkh.blog.hr/

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/04/2005 : 07:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

ZAGOR, ZAGOR, ZAGOR, ZAGOR, MISTER NO, MODESTI BLEJZ, TEX, TARZAN....

http://alexdkh.blog.hr/

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/04/2005 : 07:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
Martin Mistery, ahhh ne mogu ga smilsiti

Only God will judge me!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 24/04/2005 : 08:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Treba ga i razumeti, tako mu svih bubnjeva Darkvuda!:)

My God, it's full of stars!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/04/2005 : 08:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
komadant mark,corto,svi americki superpapani,asterix...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 24/04/2005 : 11:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ne znam zašto neki ne vole M. Mystera!? Pa covjek bar ne leti po zraku kao neki drugi, obican je arheolog.
Jedino što tu i tamo koji put spasi svijet, ali bože moj, kad se mora mora se!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/04/2005 : 12:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
mudro zbori wahoomi

Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/04/2005 : 13:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message
Jako mudro.
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/04/2005 : 13:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Ne znam zašto neki ne vole M. Mystera!? Pa covjek bar ne leti po zraku kao neki drugi, obican je arheolog.
Jedino što tu i tamo koji put spasi svijet, ali bože moj, kad se mora mora se!

Meni je taj lik fakat nekako cudan,malo se glupo ponaša i to...
P.S. Ni Zagor ne leti po zraku,a ljudi ga vole.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000