Author |
Topic  |
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
dveki11
Average Member

945 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 28/04/2005 : 02:20:50
|
quote: Originally posted by I like girlz
jel stvarno ima? pojma nemam o tome :)
ima ima ja sam nedavno bas trazio po netu da se sjetim tih likova iz djetinjstva pa sam se zacudio kad sam vidio da postoji i novi crtic...i likovi su odlicno dizajnirani ...TEELA recimo a sta ces kad ovdje pustaju samo idiotarije tipa pokemon i yu gi oh kojima me terorizira mladji brat... |
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 28/04/2005 : 11:35:45
|
quote: Originally posted by comic boy
ima li koji marvel ili dc strip da su antiheroji!
T O R C I D A
PUNISHER JE NJIHOV NAJVECI ANTIHEROJ!
GUMIFLEX!!
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADINGBUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 28/04/2005 : 11:56:26
|
kad si vec spomenuo Gumiflexa,ima u AF ogromna plejada anti-junaka koje smo voljeli... Gumiflex Wurdalak Tromb Grbavac Katodik Margot Maestro i 12 umjetnika Arsen Lupiga Aseptik Konspirator Trio fantastikus i mnogi,mnogi drugi------ |
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Posted - 28/04/2005 : 12:03:44
|
VELIKI CEZAR-MRAK LIK
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
Brandy Jim
Average Member

Croatia
545 Posts
Member since 04/10/2004 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 29/04/2005 : 16:05:36
|
quote: Originally posted by dveki11
ima ima ja sam nedavno bas trazio po netu da se sjetim tih likova iz djetinjstva pa sam se zacudio kad sam vidio da postoji i novi crtic...i likovi su odlicno dizajnirani ...TEELA recimo a sta ces kad ovdje pustaju samo idiotarije tipa pokemon i yu gi oh kojima me terorizira mladji brat...
haj mi daj link da pogledam i to |
 |
|
dveki11
Average Member

945 Posts
Posted - 29/04/2005 : 18:06:12
|
ima ima ja sam nedavno bas trazio po netu da se sjetim tih likova iz djetinjstva pa sam se zacudio kad sam vidio da postoji i novi crtic...i likovi su odlicno dizajnirani ...TEELA recimo a sta ces kad ovdje pustaju samo idiotarije tipa pokemon i yu gi oh kojima me terorizira mladji brat...
haj mi daj link da pogledam i to
uuu...neznam link..upisi masters of the universe gallery pa ces brzo naic na pravu...cini mi se masters of the universe org ili tako nesto..javi jesi uspio |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8253 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 30/04/2005 : 00:32:45
|
Da i meni je Smrt nevidjena pojava.
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
http://alexdkh.blog.hr/ |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 30/04/2005 : 00:33:30
|
U stvari meni su zlikovci u globalu mnogo drazi od pozitivaca 
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
http://alexdkh.blog.hr/ |
 |
|
dveki11
Average Member

945 Posts
Posted - 30/04/2005 : 01:49:16
|
[quote]Originally posted by Duh_koji_hoda
________________________________________________ pa da nema njih (negativaca koji su zanimljivi i zivopisni) sve bi u stripovima bilo idilicno i bez akcije...oni su tu da naprave radnju..iako bi chico i zagor i bez njih nasli "zanimaciju"  |
Edited by - dveki11 on 30/04/2005 01:49:56 |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Posted - 01/05/2005 : 02:46:31
|
uuu...neznam link..upisi masters of the universe gallery pa ces brzo naic na pravu...cini mi se masters of the universe org ili tako nesto..javi jesi uspio
[/quote]
evo našao sam jedan zanimljiv link na temu "masters of the universe", pa pogledaj i sam:
www.he-man.org
usput, vidio sam i one nove figurice, pravo su ih dobro redizajnirali, mnogo realnije i "ljudskije" izgledaju sada. |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 01/05/2005 : 03:16:55
|
[quote]Originally posted by Duh_koji_hoda
________________________________________________ pa da nema njih (negativaca koji su zanimljivi i zivopisni) sve bi u stripovima bilo idilicno i bez akcije...oni su tu da naprave radnju..iako bi chico i zagor i bez njih nasli "zanimaciju" 
Eto konacno da se slozimo u necemu  
Smrt Zagoru, sloboda narodu!!! |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/05/2005 : 00:46:19
|
Princ Artas iz Warcrafta III je baš opak, svida mi se dvoboj sa onim zlim elfom(zaboravih ime) na kraju Frozen throne-a. Za film je olicenje negativca onaj sa Njemackim šlemom iz drugog rata, znate onaj sa astmom, svidja mi se i šminka Darth Maula. Sauron fino izgleda na pocetku dok se ne pretvori u oko.
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 00:54:49
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Princ Artas iz Warcrafta III je baš opak, svida mi se dvoboj sa onim zlim elfom(zaboravih ime) na kraju Frozen throne-a. Za film je olicenje negativca onaj sa Njemackim šlemom iz drugog rata, znate onaj sa astmom, svidja mi se i šminka Darth Maula. Sauron fino izgleda na pocetku dok se ne pretvori u oko.
Hm, oni su bas iz stripova
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 02/05/2005 : 01:07:38
|
ok kad vec imamo najantipaticnije junake koji su vam najdrazi negativci u stripu i filmu?quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Hm, oni su bas iz stripova
Smrt Zagoru, sloboda narodu!!!
|
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 01:25:58
|
Uh prevideh, ali Warcraft = film ili strip ???
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 02/05/2005 : 10:18:25
|
Ima tamo na prvoj stranici komentar darkwoodskog kralja u kome on spominje Sephirota iz FF7. Njega si zaboravio ukoriti.quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 14:35:56
|
Ima tamo na prvoj stranici komentar darkwoodskog kralja u kome on spominje Sephirota iz FF7. Njega si zaboravio ukoriti.quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Ma zajebancija, sinoc mi bilo dosadno pa reko aj da smaram ljude po forumu
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 14:39:54
|
Evo jos jednog koji mi je definitivno prirasta k srcu:

|
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
|
Watashi
Senior Member

Croatia