daklem svake sride u 20,00h u klubu Libertas na Rivi na katu poviše splitske banke tamo di su konzulati i ne šljivim više ovo oko hajduka za ubuduce ima tamo televizija pa se može i tamo gledat eto
tako je nema više odgadanja "You have robbed our homes and fortunes ,even drove us from our land, you tried to break our spirit .But you'll never understand the love for dear old Ireland that will forge an iron will ;as long as there are gallant men like young Ned of the hill
columbo, u vezi onog mejla šta si mi posla reci cu mu da te nazove i još nešto u vezi onih ken parkera(libelusovo izdanje) je li moram uzet svih 6 ili mogu npr.samo 3
"You have robbed our homes and fortunes ,even drove us from our land, you tried to break our spirit .But you'll never understand the love for dear old Ireland that will forge an iron will ;as long as there are gallant men like young Ned of the hill
columbo, u vezi onog mejla šta si mi posla reci cu mu da te nazove i još nešto u vezi onih ken parkera(libelusovo izdanje) je li moram uzet svih 6 ili mogu npr.samo 3
"You have robbed our homes and fortunes ,even drove us from our land, you tried to break our spirit .But you'll never understand the love for dear old Ireland that will forge an iron will ;as long as there are gallant men like young Ned of the hill
globinjo,dodi pa da oborimo sadašnji rekord od nas 6
chemako oceš dolazit u utorak na sastanak?Trebaju mi neki stripovi iz tvoje ponude.
A nadam se da hocu.Makar bi volija da je to ranije.Žena,dica,dizanje u 6 uri sutradan. A šta se tice stripova možemo se mi naci i u neki drugi termin.
ako budeš moga doci javi na ovaj topic,molim te...u pitanju su samo dva stripa,pa da se ne zezam sa prijenosom.Inace,ja nisam iz Splita,al sam redovit na sastancima...
Originally posted by chemako A nadam se da hocu.Makar bi volija da je to ranije.Žena,dica,dizanje u 6 uri sutradan.
slazem se,lako je vama bez obitelji i djece odnosno djeteta pogotovo ako su jos dica presitna a puno zajebavaju...dajte neku raniju uru,recimo oko 18 sati...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
oce ko danas ic gledat epizodu 3 ,ako oce nek mi se što ranije javi na mobitel (091 7840582) znam da sam triba ranije pitat ali šta ceš
naravno,ali bi mogli bez njega on donese svoje vino
Originally posted by chemako A nadam se da hocu.Makar bi volija da je to ranije.Žena,dica,dizanje u 6 uri sutradan.
slazem se,lako je vama bez obitelji i djece odnosno djeteta pogotovo ako su jos dica presitna a puno zajebavaju...dajte neku raniju uru,recimo oko 18 sati...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!