Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/05/2005 : 21:55:06
|
quote: Originally posted by stripoznalac
hej, a ja mislio, da ste vas dvoje jedna te ista osoba zbog quota na kraju
Ah eto, al ja sam ipak bio prvi... Ja imam americku verziju, a on srpsku verziju. Tak se fura na americke stripove, a quote mu je prilagoden na domaci jezik...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 01/05/2005 : 22:55:38
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by stripoznalac
hej, a ja mislio, da ste vas dvoje jedna te ista osoba zbog quota na kraju
Ah eto, al ja sam ipak bio prvi... Ja imam americku verziju, a on srpsku verziju. Tak se fura na americke stripove, a quote mu je prilagoden na domaci jezik...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Pa to je zbog ovih americkih stripova koji se ovih dana stampaju na srpskom
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Smrt Zagoru, sloboda narodu!!! |
|
|
BO
Junior Member
Croatia
351 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 01/05/2005 : 23:14:37
|
quote: Originally posted by BO
Jesu krenula u prodaju izdanja Belog Puta? Ako ne,imate li informacije kada ce biti dostupna sirokim masama?
Uh, pa jel citas ti topice??? Skoru u svakom imas tu informaciju, zahvaljujici tome sto sam ja dosadan. Dobro evo i ovde. Trebalo bi za nekih 15-ak dana ako sve bude u redu (bice valjda inace ima da poludim)
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 02/05/2005 : 00:14:01
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
ovakva kolichina pozajmljenih impresija te osnovnog neznanja o autorima zastupljenim jasno govori da chika dushman veliki grandzer te darker(u daljem tekstu vertigovac)nije ni primirisao unutrashnjost ovoga izdanja:)P dutja druze pozajmitju ti ja skenirano taj EN a ako hotjesh da BASH budesh kul - 1602 u 8 sveski nestrpljivo cheka na novog vlasnika:)PppPP
Priznajem da nisam citao EN. Cekam srpsku verziju. :)
Zagor je najveci gej! |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 00:16:01
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by BlekenDekara
ovakva kolichina pozajmljenih impresija te osnovnog neznanja o autorima zastupljenim jasno govori da chika dushman veliki grandzer te darker(u daljem tekstu vertigovac)nije ni primirisao unutrashnjost ovoga izdanja:)P dutja druze pozajmitju ti ja skenirano taj EN a ako hotjesh da BASH budesh kul - 1602 u 8 sveski nestrpljivo cheka na novog vlasnika:)PppPP
Priznajem da nisam citao EN. Cekam srpsku verziju. :)
Zagor je najveci gej!
Sta je bilo sa onom hrvatskom??? Pitanje za sve.
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 02/05/2005 : 01:19:41
|
quote: Originally posted by DusMan
Pa, ocigledno je da nije izasla. :) Sad ce to Beli put... :))
Zagor je najveci gej!
cista logika
|
|
stripoznalac
New Member
128 Posts
Member since 06/01/2005 |
Posted - 02/05/2005 : 14:21:52
|
evo, konacno mi je sinulo, zašto mi se gaimanovo ime mota po glavi u vezi Sandman Mystery Theatre
1996 bio je koautor specijalke SANDMAN MIDNIGHT THEATRE, koji je bio krosover izmedju oba sandmana. sad mi je definitivno laknulo. |
|
|
stripoznalac
New Member
128 Posts
Member since 06/01/2005 |
Posted - 02/05/2005 : 20:06:21
|
što se mene tice ja sam uvek smatrao offshote poput Dreaming kao deo sandmanovog univerzuma. Pa to je recimo prica o Kajnu i Abelu, koja sta protagonista u izvornoj seriji od deset trejda. I baš ta prica nije ni loša. No, slažem se, da su htjeli izkoristiti popularitet glavnog serijala i pokupiti i citaoce i pare. Primjeri takvih offshota ili kvazi nastavaka, koji nisu uspjeli su recimo Black Orchid, fenomenalna serija od tre sveske, skupljena u jedan trejd, ali kasnijih dvajset sveski nije za citat ili The Books of Magic, izvorna Gaimanova knjiga je fenomenalna, ostalihskoro deset knjiga je bitnije loših. No, samo da kažem, Beli put, ce izdati samo prvu knjigu. I mislim, da je tako pravilno. |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 15/05/2005 : 13:06:52
|
nisam bas u zadnje vrijeme u toku, da li je vec izasao sandman u srbiji? i ostali amerikanci za koje sam citao u nekom od topica da ce uskoro izaci?
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!' |
|
|
Topic |
|