Author |
Topic |
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/05/2005 : 15:19:38
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Jedino sto se meni kod Zagora svidja je crtez onog lika koji je crtao one dve epizode u Maxi br.1, zove se nekako na "C", mrzi me da sad proveravam
pretpostavljam da misliš na chiarollu. meni osobno, a znam da se i vecina ostalih ovdje na forumu slaže, on je jedno od razocarenja medu "novom gardom" zagorovih crtaca. nakon solidnih prvih epizoda koje je crtao, u ovim zadnjih je prava katastrofa. |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 04/05/2005 : 20:52:29
|
quote: Originally posted by I like girlz
Jedino sto se meni kod Zagora svidja je crtez onog lika koji je crtao one dve epizode u Maxi br.1, zove se nekako na "C", mrzi me da sad proveravam
pretpostavljam da misliš na chiarollu. meni osobno, a znam da se i vecina ostalih ovdje na forumu slaže, on je jedno od razocarenja medu "novom gardom" zagorovih crtaca. nakon solidnih prvih epizoda koje je crtao, u ovim zadnjih je prava katastrofa.
Bolji je od Ferrija 5 puta
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Dole Bonelli, ziveli ameri!!! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 05/05/2005 : 03:05:22
|
cccccc......no comment! :)))
Meni najvise na zivce ide sto nece da se okane crtanja naslovnica. Mislim naslovnice su mu ocajne...
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 05/05/2005 : 09:15:48
|
Meni najvise na zivce ide sto nece da se okane crtanja naslovnica. Mislim naslovnice su mu ocajne...
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Dushe koji hoda, ti si zanimljiv lik. Prezires Zagora a toliko si zabrinut kvalitetom naslovnica. Za one stripove koje ja ne volim puca mi ... kakve su im naslovnice i bilo sto drugo u vezi s njima. |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 05/05/2005 : 09:33:45
|
quote: Originally posted by alen
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Dushe koji hoda, ti si zanimljiv lik. Prezires Zagora a toliko si zabrinut kvalitetom naslovnica. Za one stripove koje ja ne volim puca mi ... kakve su im naslovnice i bilo sto drugo u vezi s njima.
Neke frustracije su ocito prejake |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 06/05/2005 : 15:44:16
|
quote: Originally posted by nenno
1. 2. Hermann 3. Gaston, Spirou 4. Alan Ford 5. Bonelli...
Vau imas strip u kome je Hermann glavni junak
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
zVIR
Junior Member
Croatia
324 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 07/05/2005 : 12:46:26
|
quote: Originally posted by alen
Zagor Tex Mister No Ken Parker Druzina od Vjesala Alan Ford Albumi
jeli imaš svih 20 epizoda druzine od vješala
"You have robbed our homes and fortunes ,even drove us from our land, you tried to break our spirit .But you'll never understand the love for dear old Ireland that will forge an iron will ;as long as there are gallant men like young Ned of the hill A curse upon you Oliver Cromwell..."
|
|
|
Topic |
|