forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 malo respekta,molim
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 19:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
btw, imam neogrnicen pristu netup pa sam na njemu i kad nisam za kompom, a forum mi je uvek otvoren. Eto razjasnismo i to!

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 19:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda
slazem se! Nikad nisam vredjao nekog ko cita Zagora, a i ne nameravam, ali po zagoru sam pljuvao, a i nastavicu jer imam argumente

A zašto druže pljuješ po Zagoru? Ne voliš homice? Latentni homic ili homofob? Gdje su argumenti, Duše?

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 19:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

zelim ti puno uspjeha na ispitima. lijep pozdrav.

Hvala, mad se mnogo ne nadam

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 19:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Reakcije su kao sto sam i ocekivao.Kao sto sam rekao,respektujem svacije misljenje,i o ukusima ne vredi raspravljati,samo mislim da vecina forumasa nikada nije eksplicitno pljuvala po nekom junaku,a samim time i po onima koji to istog citaju.Nisam pravi fan od Zagora,bio sam nekada,a i sada mi je medju prvih pet junaka,ali svejedno ne mogu a da ne odreagujem,pogotovo ne kada neko misli da sam debilan kada citam tako nesto i nisam cool ukoliko ne citam kvaziintelektualne stripove.Inace,citam i njih,a citao sam ih puno pre nego neki od forumasa koji se kunu u njih,a misle da je sve ostalo smece.I svejedno ne mislim da sam ja sada neki intelektualac koji razume smisao zivota,a da su ostali samo zaglupljeni,infantilni i trebaju posetiti psihijatra.?!?!?
Nisam ni hteo da uvedem zabranu kritike,niti to mogu,niti bih zelim.Samo:postoji konstruktivna i destruktivna kritika,a jedna od te dve mi malo smeta.
A nikoga nisam prozvao po imenu,niti bih da se sa nekim svadjam,jos uvek mislim da je ovo sjajno mesto za diskusiju medju ljudima koji se razumeju.
A oni koji se osecaju prozvanima:ja ne znam zasto je to tako...

"le roi est mort,vive le roi"
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 19:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Reakcije su kao sto sam i ocekivao.Kao sto sam rekao,respektujem svacije misljenje,i o ukusima ne vredi raspravljati,samo mislim da vecina forumasa nikada nije eksplicitno pljuvala po nekom junaku,a samim time i po onima koji to istog citaju.Nisam pravi fan od Zagora,bio sam nekada,a i sada mi je medju prvih pet junaka,ali svejedno ne mogu a da ne odreagujem,pogotovo ne kada neko misli da sam debilan kada citam tako nesto i nisam cool ukoliko ne citam kvaziintelektualne stripove.Inace,citam i njih,a citao sam ih puno pre nego neki od forumasa koji se kunu u njih,a misle da je sve ostalo smece.I svejedno ne mislim da sam ja sada neki intelektualac koji razume smisao zivota,a da su ostali samo zaglupljeni,infantilni i trebaju posetiti psihijatra.?!?!?
Nisam ni hteo da uvedem zabranu kritike,niti to mogu,niti bih zelim.Samo:postoji konstruktivna i destruktivna kritika,a jedna od te dve mi malo smeta.
A nikoga nisam prozvao po imenu,niti bih da se sa nekim svadjam,jos uvek mislim da je ovo sjajno mesto za diskusiju medju ljudima koji se razumeju.

Molim te citira nekoga ko je to rekao, tj. nadji dokaz o tomem. Drugo je sto to pogresno rezonujes stvari

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda
slazem se! Nikad nisam vredjao nekog ko cita Zagora, a i ne nameravam, ali po zagoru sam pljuvao, a i nastavicu jer imam argumente

A zašto druže pljuješ po Zagoru? Ne voliš homice? Latentni homic ili homofob? Gdje su argumenti, Duše?

That was his power...

dosadno i ne zanimljivo stivo, bez ikakvog zapleta i raspleta.... protiv gay populacije nemam nista pa mu to ni ne zameram, a da je set, jeste

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Duse sta se uzbudjujes,NISAM tebe mislio,mada sada po tvojoj rekciji,pocecu.Nemoj da padnes na ispitima zbog mene;)
Niko to nije eksplicitno rekao,to se jednostavno oseti(i jos uvek ne mislim na tebe).Dobro,mozda malo...
Napisao si da je ovome mesto u svastari,dok sam ja vec na pocetku napisao ,da ukoliko Marko,Dado ili bilo ko misle da temi ovde nije mesto(NA FORUMU UOPSTE) da je izbrisu.
I ovom prilikom ih to jos jednom molim,ne pada mi na pamet da palim vatru i izazivam svadje ovde na forumu.
Mislio sam da mozemo da prodiskutujemo bez podizanja glasa.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

naravno da nisi prozvao po imenu, ali si prozvao sve one sa kojima se ne slazes da je Zagor los strip, sto nije u redu!!!

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
i to ti ne oprastam posto sam demokrata u dusi

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 20:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
@manhunter
Citaj i pusti druge neka citaju... Zagor je uvijek bio meta sprdnje velikog kruga ljudi, a isto tako imao je i veliki fonda obožavatelja (plus oni fanatici). Dakle, Zagora ce uvijek biti za kupovati (tu ceš ti moci doci na svoje), a oni zagorofobi naci ce zadovoljstvo u pljuvaju po tebi i Zagoru. Eto, svi zadovoljni!

That was his power...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Prozvao sam one koji ne respektuju tudje misljenje,ili to cine sa odredjenom dozom dostojanstva.A to da li ti volis Zagora,bullets,hellboy,paju patka ili strumpfove,me stvarno ne dotice.Svako ima drugaciji ukus i tacka.
I ja ne mislimda je Zagor vrhunac strip umetnosti,ali mozda ima ljudi koji to misle i to se mora respektovati.
Barem u civilizovanom svetu.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 20:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
duše, tebi se vidi da pretjerano negiraš i omalovažavaš Zagora po kolicini antizagorovskih postova na sajtu, a i po proamerickoj propagandi!

That was his power...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

@manhunter
Citaj i pusti druge neka citaju... Zagor je uvijek bio meta sprdnje velikog kruga ljudi, a isto tako imao je i veliki fonda obožavatelja (plus oni fanatici). Dakle, Zagora ce uvijek biti za kupovati (tu ceš ti moci doci na svoje), a oni zagorofobi naci ce zadovoljstvo u pljuvaju po tebi i Zagoru. Eto, svi zadovoljni!

That was his power...

ja se zadovoljavam samo pljuvanjem po Zagoru, manhuntera cu da preskocim, a ovo sto si gore rekao, je tacno, ali bez obzira Zagor=ocaj. Super rec "Zagorofob"

P.S. evo obecavam da narednih dana necu prozivati Zagora, smorilo me malo. Eto sad su svi srecni i zadovoljni.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ah da PROAMERICKA PROPAGANDA,to sam zaboravio....
;)

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

duše, tebi se vidi da pretjerano negiraš i omalovažavaš Zagora po kolicini antizagorovskih postova na sajtu, a i po proamerickoj propagandi!

That was his power...

pa moram nekako da nabijam postove, kako bih te prestigao po broju istih i onda poce da tvrdim da sam ja prvi stavi signature, a ti posle mene

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

Ah da PROAMERICKA PROPAGANDA,to sam zaboravio....
;)

Bus me placa

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
eto ipak me nisi toliko iznerirao, sad sam opet happy

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Zagor je dosta naivan strip za nekoga iznad 16 godina. Cast izuzetnim pricama kao što su zadnja o Helingenu ili ona o Zimskoj Zmiji gdje Zagor ima i malu romanticnu epizodu.Ima tih dobrih(manje naivnih prica još, ali oko 60-70 % su ipak prilicno naivne). Nekako mi za citanje više leže Dylan ili Nathan.
Ipak Zagora najviše sakupljam, ostade to ljubav još iz mladih dana kada i nije bilo ništa bolje od Zagora. Nekako kada vidim onaj šareni kostim i lijepe naslovnice, nije mi ni važno šta je unutra(cijenim knjigu po koricama).Zagor je bio i ostati ce broj 1 na ovim prostorima i moj broj 1 još jako dugo vremena. To su cinjenice.
Što se tice respekta i meduljudskih odnosa, treba shvatiti da nas je 2-3 tisuce razlicitih stvorova na ovom forumu. Svi smo sebi najglavniji u životu, svi imamo svoje mišljenje i svi smo savršeni.
Skoro savršeni,jer nas ima nadmenih,iskompleksiranih,naglih,surovih,lajavih,razmaženih,preosjetljivih,zlobnih,arogantnih,zavidnih,lažova,željnih vlasti,onih koji "nikada ne griješe" i cija rijec vrijedi više nego rijeci svih ostalih.
Ima i sanjara,nježnih,povucenih,flegmaticnih i svakakvih drugih osoba u raznih bojama i nijansama.
Kada staviš dva covjeka u sobu, nece se slagati u svemu, možda se nece uopšte slagati. Kada se uzme u obzir kojiko nas ima u ovoj"sobi" , mislim da se slažemo puno bolje nego što bi to vjerovatnoca rekla.
Svako mišljenje pa tako i ovo moje i tvoje naici ce na svoje pobornike,one koji se ne slažu i one koje baš briga.
Zato, ne uzimaj to sve zajedno previše ozbiljno i raspali po forumu vodeci se svojom filozofijom i nazorima.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
I mislim da bi ovaj topic ipak trebalo zakljucati, ali to je samo moje misljene.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Zagor je dosta naivan strip za nekoga iznad 16 godina. Cast izuzetnim pricama kao što su zadnja o Helingenu ili ona o Zimskoj Zmiji gdje Zagor ima i malu romanticnu epizodu.Ima tih dobrih(manje naivnih prica još, ali oko 60-70 % su ipak prilicno naivne). Nekako mi za citanje više leže Dylan ili Nathan.
Ipak Zagora najviše sakupljam, ostade to ljubav još iz mladih dana kada i nije bilo ništa bolje od Zagora. Nekako kada vidim onaj šareni kostim i lijepe naslovnice, nije mi ni važno šta je unutra(cijenim knjigu po koricama).Zagor je bio i ostati ce broj 1 na ovim prostorima i moj broj 1 još jako dugo vremena. To su cinjenice.
Što se tice respekta i meduljudskih odnosa, treba shvatiti da nas je 2-3 tisuce razlicitih stvorova na ovom forumu. Svi smo sebi najglavniji u životu, svi imamo svoje mišljenje i svi smo savršeni.
Skoro savršeni,jer nas ima nadmenih,iskompleksiranih,naglih,surovih,lajavih,razmaženih,preosjetljivih,zlobnih,arogantnih,zavidnih,lažova,željnih vlasti,onih koji "nikada ne griješe" i cija rijec vrijedi više nego rijeci svih ostalih.
Ima i sanjara,nježnih,povucenih,flegmaticnih i svakakvih drugih osoba u raznih bojama i nijansama.
Kada staviš dva covjeka u sobu, nece se slagati u svemu, možda se nece uopšte slagati. Kada se uzme u obzir kojiko nas ima u ovoj"sobi" , mislim da se slažemo puno bolje nego što bi to vjerovatnoca rekla.
Svako mišljenje pa tako i ovo moje i tvoje naici ce na svoje pobornike,one koji se ne slažu i one koje baš briga.
Zato, ne uzimaj to sve zajedno previše ozbiljno i raspali po forumu vodeci se svojom filozofijom i nazorima.

moj covek, i ja upravo to stalno pokusavam da kazem, ali ti si ga srocio fenomenalno

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/05/2005 : 20:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ja sam dipl.ing.brodogradnje, pache vrlo nacitan covjek, suprug i otac, vlasnik cca 2000 stripova a Zagor mi je i dalje No.1 junak ikad.

Primjetio sam da na ovom forumu ima ekipe koja je netolerantna, pogotovo prema Zagoru, koji je kod nekih vrlo omrazen. Njihov problem i mogu me slobodno gledati s viskoka. Ja se barem ne preseravam sa kvazi-intelektualnim glupostima. Citam Zagora, volim ga citati i to me cini sretnim. Tocka.

Najzad prave reci na ovm forumu,bravo!!!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Obi-wan, sta se kome pravdas. Ti imas svoje misljenje, ja svoje, drugi svoja... Cela ova rasprava je potpuno bespotrebna.

My God, it's full of stars!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Shvatam ja da postoji odredjeno doba u zivotu kada ti neke stvari postanu "detinjaste",i meni su cela ZS i LMS postali bezveze sa nekih 15-16.Otkrio sam Dylana koji se strasno dobro citao dok je u pozadini picila "Nirvana",pa sam malo kasnije,naprasno,zavoleo Batmana(uz njega je bolje isla "Metallica"),a onda je doslo doba kada sam stripove uopste gledao kao nesto nezanimljivo(izuzev Druune i Thorgala),a sada, poslednjih godinu-dve im se ponovo vracam.I celo to vreme nisam pljuvao po nikome,pa to zelim od ostalih.
Pa barem se u ovom virtuelnom svetu mozemo dobro slagati

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by alen

Ja sam dipl.ing.brodogradnje, pache vrlo nacitan covjek, suprug i otac, vlasnik cca 2000 stripova a Zagor mi je i dalje No.1 junak ikad.

Primjetio sam da na ovom forumu ima ekipe koja je netolerantna, pogotovo prema Zagoru, koji je kod nekih vrlo omrazen. Njihov problem i mogu me slobodno gledati s viskoka. Ja se barem ne preseravam sa kvazi-intelektualnim glupostima. Citam Zagora, volim ga citati i to me cini sretnim. Tocka.

Najzad prave reci na ovm forumu,bravo!!!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 20:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dobro si primjetio, manhunter
a vec je i bilo "par rijeci" o ovom simptomu
ima tu (na forumu) nekih gikova koji su ufurani - krug uzdizatelja umjetnosti i intelektualizma - sve vrlo nacitani ljudi, znalci, jednostavno poznavatelji. Pa kako onda ne bi smjeli reci da je zagor za svinje, pa oni se znaju poistovjetiti sa tragicnim koje autor izrice poigravajuci se sa strukturom price!!! Sve vrlo VAŽNI tipovi! Naravno da trebaju gledati s visine, štoviše, veliki meštar 12. stupnja, svjetski autor, macan, stavlja se na vrh!!! i to po vlastitom nahodenju! A ako macan kaže da takva ekipa pripada vrhu... onda ce smjerni sljedbenici to prihvatiti i znati gdje je ko u prostoru u kojem vrijedi gravitacija - gore i dole su važece kategorije.

Najviše se gnušam takvih individua. Poltroni i robovi, sputani, ograniceni i nekompletni. Za takve baš dobro dode šumski covjek u crvenoj majici sa crnim orlom u žutom krugu, taj covjek zna kako naguziti macka (mistera) :))

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000