forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 malo respekta,molim
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ne moramo. Zasto be se slagali?
Tamo gde nema sukoba misljenja nista ne moze ni ispasti.

My God, it's full of stars!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

I mislim da bi ovaj topic ipak trebalo zakljucati, ali to je samo moje misljene.

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!

ZASTO??Neka to odluce nadezni,kako se kod nas to lepo kaze..

"le roi est mort,vive le roi"
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Obi-wan

Zagor je dosta naivan strip za nekoga iznad 16 godina. Cast izuzetnim pricama kao što su zadnja o Helingenu ili ona o Zimskoj Zmiji gdje Zagor ima i malu romanticnu epizodu.Ima tih dobrih(manje naivnih prica još, ali oko 60-70 % su ipak prilicno naivne). Nekako mi za citanje više leže Dylan ili Nathan.
Ipak Zagora najviše sakupljam, ostade to ljubav još iz mladih dana kada i nije bilo ništa bolje od Zagora. Nekako kada vidim onaj šareni kostim i lijepe naslovnice, nije mi ni važno šta je unutra(cijenim knjigu po koricama).Zagor je bio i ostati ce broj 1 na ovim prostorima i moj broj 1 još jako dugo vremena. To su cinjenice.
Što se tice respekta i meduljudskih odnosa, treba shvatiti da nas je 2-3 tisuce razlicitih stvorova na ovom forumu. Svi smo sebi najglavniji u životu, svi imamo svoje mišljenje i svi smo savršeni.
Skoro savršeni,jer nas ima nadmenih,iskompleksiranih,naglih,surovih,lajavih,razmaženih,preosjetljivih,zlobnih,arogantnih,zavidnih,lažova,željnih vlasti,onih koji "nikada ne griješe" i cija rijec vrijedi više nego rijeci svih ostalih.
Ima i sanjara,nježnih,povucenih,flegmaticnih i svakakvih drugih osoba u raznih bojama i nijansama.
Kada staviš dva covjeka u sobu, nece se slagati u svemu, možda se nece uopšte slagati. Kada se uzme u obzir kojiko nas ima u ovoj"sobi" , mislim da se slažemo puno bolje nego što bi to vjerovatnoca rekla.
Svako mišljenje pa tako i ovo moje i tvoje naici ce na svoje pobornike,one koji se ne slažu i one koje baš briga.
Zato, ne uzimaj to sve zajedno previše ozbiljno i raspali po forumu vodeci se svojom filozofijom i nazorima.

Shvatam ja da postoji odredjeno doba u zivotu kada ti neke stvari postanu "detinjaste",i meni su cela ZS i LMS postali bezveze sa nekih 15-16.Otkrio sam Dylana koji se strasno dobro citao dok je u pozadini picila "Nirvana",pa sam malo kasnije,naprasno,zavoleo Batmana(uz njega je bolje isla "Metallica"),a onda je doslo doba kada sam stripove uopste gledao kao nesto nezanimljivo(izuzev Druune i Thorgala),a sada, poslednjih godinu-dve im se ponovo vracam.I celo to vreme nisam pljuvao po nikome,pa to zelim od ostalih.
Pa barem se u ovom virtuelnom svetu mozemo dobro slagati

E ne ne mozemo, sad ga jos vise pretera, ti jedan trazis od nas dve hiljade da ne iznosimo svoje misljenje i jos posto si rekao da su ti stripovi zadnji period bili ne zanimljivi i de se sad vracas. E ovo stvarno nema smisla!

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Pa kako bi izgledo forum na kom bi sev bilo super i ljudi ne bi imali o cemu da raspravljaju????

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Duse,mi izgleda pricamo razlicitim jezicima? Razmena misljenja je uvek vazna i potrebna,i ne pada mi na pamet da je zabranim(niti zelim,niti mogu).Radi se o nacinu na koji to neko radi.Ja nemam toliko veliko misljenje o sebi,niti sam toliko uobrazen da trazim od 2000 ljudi da ne kritikuju ono sto ja volim,to mi ne bi palo na pamet.Moze se nesto kritikovati,a moze se i pljuvati po necemu,a u tome je velika razlika.Razmena misljenja,po meni,nije svadja,pjuvanje po nekome(ne mislim na strip-junake) i gledanje odozgo na nekoga koji ima drugaciji ukus.
Samo sam na to hteo da ukazem...COMPRENDE?

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/05/2005 : 20:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

dobro si primjetio, manhunter
a vec je i bilo "par rijeci" o ovom simptomu
ima tu (na forumu) nekih gikova koji su ufurani - krug uzdizatelja umjetnosti i intelektualizma - sve vrlo nacitani ljudi, znalci, jednostavno poznavatelji. Pa kako onda ne bi smjeli reci da je zagor za svinje, pa oni se znaju poistovjetiti sa tragicnim koje autor izrice poigravajuci se sa strukturom price!!! Sve vrlo VAŽNI tipovi! Naravno da trebaju gledati s visine, štoviše, veliki meštar 12. stupnja, svjetski autor, macan, stavlja se na vrh!!! i to po vlastitom nahodenju! A ako macan kaže da takva ekipa pripada vrhu... onda ce smjerni sljedbenici to prihvatiti i znati gdje je ko u prostoru u kojem vrijedi gravitacija - gore i dole su važece kategorije.

Najviše se gnušam takvih individua. Poltroni i robovi, sputani, ograniceni i nekompletni. Za takve baš dobro dode šumski covjek u crvenoj majici sa crnim orlom u žutom krugu, taj covjek zna kako naguziti macka (mistera) :))

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

Oduvek sam se pitao sta ti znaci ovo sa ludacima-sad mi je malo jasnije
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:

I mislim da bi ovaj topic ipak trebalo zakljucati, ali to je samo moje misljene.

zato sto ne vodi nikuda!!!

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

Duse,mi izgleda pricamo razlicitim jezicima? Razmena misljenja je uvek vazna i potrebna,i ne pada mi na pamet da je zabranim(niti zelim,niti mogu).Radi se o nacinu na koji to neko radi.Ja nemam toliko veliko misljenje o sebi,niti sam toliko uobrazen da trazim od 2000 ljudi da ne kritikuju ono sto ja volim,to mi ne bi palo na pamet.Moze se nesto kritikovati,a moze se i pljuvati po necemu,a u tome je velika razlika.Razmena misljenja,po meni,nije svadja,pjuvanje po nekome(ne mislim na strip-junake) i gledanje odozgo na nekoga koji ima drugaciji ukus.
Samo sam na to hteo da ukazem...COMPRENDE?

pljuvati po necemu je svacije ljudsko pravo uz odgovarajuce argumente.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 20:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
odlicno, sdragane, onda smo i to razjasnili ;)

manhunter, daj duhu jasnu parabolu da bolje shvati: naime, prica se o napuhanim balonima.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 20:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
sad odoh, svraticu za jedno dva sata da vidim sta ste sve ispisali. Nadam se da ce do tada ovaaj topic biti zakljucan

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Imam to drsko mišljenje da nikada ne treba zakljucavati topic, brisati ili cenzurirati. Znam da nisam u pravu, ali moja je priroda takva da podržavam slobodu uvijek - cak i kada je cijena slobode velika.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
ZASTO BI BIO ZAKLJUCAN??
Ja sam mislio da mi ovde razmenjujemo misljenja i cooliramo,sto je i smisao foruma.
Vec drugi ili treci put trazis da se tema zakljuca.Zasto?

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
"Dado,ukoliko misliš da temi nije mesto vde,BRIŠI je ;"

Cije su ovo reci? Tvoje. I sam si trazio isto na samom pocetku.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 20:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
DA i mislio sam da Dado ili Marko zakljucaju temu,ukoliko misle da je neprikladna,a ne znam zasto je sad Duhu zapelo da se tema zakljuca.Koliko vidim on se oseca najvise pogodjenim u citavoj prici,a meni to nije bila namera.
I ukliko sam nekoga bilo kako uvredio,ovom prilikom se izvinjavam.

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 21:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
nema potrebe da se izvinjavas; rekao si samo ono sto 99% forumasa misli.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/05/2005 : 21:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ma tema je suvisna sama po sebi, bespotrebna. Ne veujem da si Duha ili bilo kog grugog licno uvredio, znam da mene nisi.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 21:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

nema potrebe da se izvinjavas; rekao si samo ono sto 99% forumasa misli.

Da,ali vidis,meni nije tesko da se nekome izvinim,a nisam hteo ni sa kim da se svadjam,pa zato..
Kao sto neko rece: read and let read
A bilo bi lepo kada bi to svima bila parola...

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

DA i mislio sam da Dado ili Marko zakljucaju temu,ukoliko misle da je neprikladna,a ne znam zasto je sad Duhu zapelo da se tema zakljuca.Koliko vidim on se oseca najvise pogodjenim u citavoj prici,a meni to nije bila namera.
I ukliko sam nekoga bilo kako uvredio,ovom prilikom se izvinjavam.
....................................................................

Najzad prave reci na ovom forumu(deluje poznato?)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 21:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Ma tema je suvisna sama po sebi, bespotrebna. Ne veujem da si Duha ili bilo kog grugog licno uvredio, znam da mene nisi.

Da sam ja poceo da pljujem po tebi i tvom ukusu,i da si ti onda otvorio temu o tome,da li bi mislio da je tema bespotrebna???

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 05/05/2005 : 21:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
A neko je pljuvao po tebi i tvom ukusu??? Tebi licno? Pa taj je budala. I naravno da ne bih otvarao topik o tome, ignorisao bih tog konja. Ne bi taj zasluzivao ovu kikyjevu naricaljku - part 2, zasigurno;)

Edited by - prozirna senka on 05/05/2005 21:10:57
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 05/05/2005 : 21:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
nisam zavrsio misao sa prve stranice jer mi je uletio pijanac u stan. vidim da je ovdi sve poslo neobicnim tokom

quote:

ima tu (na forumu) nekih gikova koji su ufurani - krug uzdizatelja umjetnosti i intelektualizma - sve vrlo nacitani ljudi, znalci, jednostavno poznavatelji. Pa kako onda ne bi smjeli reci da je zagor za svinje, pa oni se znaju poistovjetiti sa tragicnim koje autor izrice poigravajuci se sa strukturom price!!! Sve vrlo VAŽNI tipovi! Naravno da trebaju gledati s visine, štoviše, veliki meštar 12. stupnja, svjetski autor, macan, stavlja se na vrh!!! i to po vlastitom nahodenju! A ako macan kaže da takva ekipa pripada vrhu... onda ce smjerni sljedbenici to prihvatiti i znati gdje je ko u prostoru u kojem vrijedi gravitacija - gore i dole su važece kategorije.

Najviše se gnušam takvih individua. Poltroni i robovi, sputani, ograniceni i nekompletni. Za takve baš dobro dode šumski covjek u crvenoj majici sa crnim orlom u žutom krugu, taj covjek zna kako naguziti macka (mistera) :))

a sto da tebi covjek kaze na ovo

namjerno podjebavas i ocekujes za tim svojim monitorom da se ljudi navuku na tvoju spiku

a sto jedan dip.ing. cita zagora nije nipocemu neobicno ;) pa citam i ja mikija i gledam crtice pa nisam retarda zaostala. vuce me nostalgija i navika. nema to veze sa objektivnom kvalitetom sadrzaja
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ovaj forum mi se dopada sto se na kraju uvek sve srecno
zavrsi i svi se jedni drugima izvine.
to je pravi duh i dokaz da se na ovom forumu ipak skupe
ljudi slicnih razmisljanja pa ma kako ona razlicita bila
na prvi pogled
pozdrav svima
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/05/2005 : 21:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Senko, ne bi ja ovo usporedio sa kikyevom naricaljkom! :)
Tamo se baš kritiziralo i pljuvalo po meni, a ne po nekom strip-junaku. Kritiziralo se moje stajalište i moji stavovi koji se nekome nisu svidjeli, a na koje sam ja imao demokratsko pravo da ih iznesem. Zato sam osjetio potrebu da reagujem i kontrareagujem ljudima koji su me napali.
Znaci, situacija je ovdje ipak donekle drugacija. ;)

you candy perfume girl
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 21:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by degman

nisam zavrsio misao sa prve stranice jer mi je uletio pijanac u stan. vidim da je ovdi sve poslo neobicnim tokom

quote:

namjerno podjebavas i ocekujes za tim svojim monitorom da se ljudi navuku na tvoju spiku

pa covjek se po definiciji slaže sa svime navedenim hehe
a rob nema što reci

naravno, sve je postano namjerno i s višim ciljem

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 05/05/2005 : 21:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by degman

quote:

pa covjek se po definiciji slaže sa svime navedenim hehe
a rob nema što reci

naravno, sve je postano namjerno i s višim ciljem

tolko si izlizan da se vise ni prisilno ne mogu nanervirat na tvoje postove
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page