Author |
Topic  |
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:34:31
|
Meni se ova tema svida,možemo razjasniti , makar mislim da je za svaštaru , ali možda je bolje ovako jer onako je ovaj dio najposjeceniji.
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 05/05/2005 : 21:36:40
|
quote: Originally posted by manhunter ali covek mora respektovati i tudje mišljenje
zasto ti onda ne respektiras misljenja pojedinih clanova o zagoru znam da je djiru i fora pljucati zagora, pisat zagor gay i slicno ali vjerovao ti ili ne ima ljudi kojima se zagor ne svidja (ma je!?)
|
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:40:22
|
Koji glupi topic,cemu uopce? Svatko ce i dalje pisat što misli bez obzira tebi to smetalo ili ne! Ali Zagor je sranje,Idiot koji okolo skace po drvecu,Tarzan je boji lik! Moje osobno mišljenje,a na to svatko ima pravo!
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:40:42
|
Duše ohladi se :) Koliko sam ja shvatio nismo rekli ništa protiv tebe??? Što se tice svatko ima svoje mišljenje (po koji put to govorim ?????????!?!?!?!? ) i svatko ima na to pravo. Kada bi svijet funkcionirao na nacin da nitko nema pravo na svoje mišljenje : onda bi Markos izbacio prvog clana koji bi rekao da je Ken Parker loš   .(ja naravno ne mislim tako, naprotiv dobar je). Ali ova je rasprava postala više o Zagoru...
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 05/05/2005 21:42:00 |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/05/2005 : 21:44:01
|
za degmana
pa ko ti je kriv:)) ocito da si pred kapitulacijom, što je i uobicajeni tijek stvari, jer slabiji na kraju prihvaca ono što mu je upuceno
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:46:28
|
[quote]Originally posted by TORQUE
Koji glupi topic,cemu uopce? Svatko ce i dalje pisat što misli bez obzira tebi to smetalo ili ne! Ali Zagor je sranje,Idiot koji okolo skace po drvecu,Tarzan je boji lik! Moje osobno mišljenje,a na to svatko ima pravo!
Tarzan je sam samcijat(ne racunajuci majmune)a zagor pored sebe ima hrabrog Cika! |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 05/05/2005 : 21:48:00
|
ne radi se ovdje o tome da je netko kritizirao argumentovano strip "zagor" kao los, vec o cinjenici da se implicira da su citaoci istog pomalo retardirani. sve sa velikom dozom usmjeravanja na americki strip koji uskoro treba izaci.
jasno je da je trziste prezasiceno i da skoro ni najveci kolekcionari vise ne kupuju sve. tako nije cudo da se sada povodom pojave tih novih izdanja pojavljuju "neki", koji impliciraju sta je sund, a sta treba kupovati. sve u nadi da ce privuci par kupaca, t.j. osloboditi kupovnu moc za svoja izdanja. jadno i bijedno. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/05/2005 : 21:49:57
|
fasbinderov virus je nadjacao schlonderfov i wendersov akutni poremecaj kod introvertiranih osoba
 |
|
TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 21:52:01
|
quote: Originally posted by sdragan@
[quote]Originally posted by TORQUE
Tarzan je sam samcijat(ne racunajuci majmune)a zagor pored sebe ima hrabrog Cika!
Da hrabrog  
I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!! AND JACK LEFT TOWN! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/05/2005 : 21:53:41
|
quote: Originally posted by zosko
ne radi se ovdje o tome da je netko kritizirao argumentovano strip "zagor" kao los, vec o cinjenici da se implicira da su citaoci istog pomalo retardirani. sve sa velikom dozom usmjeravanja na americki strip koji uskoro treba izaci.
jasno je da je trziste prezasiceno i da skoro ni najveci kolekcionari vise ne kupuju sve. tako nije cudo da se sada povodom pojave tih novih izdanja pojavljuju "neki", koji impliciraju sta je sund, a sta treba kupovati. sve u nadi da ce privuci par kupaca, t.j. osloboditi kupovnu moc za svoja izdanja. jadno i bijedno.
kakv briljantan kratki presjek marketinga sve navedeno je vrlo tocno, doktore zosko dužnost je ovakvih poznavaoca tržišta da na vrijeme upozore drage forumaše da ne padaju na jeftine štosove kako bi priskrbili profit profiterima
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:00:22
|
da, moguce je boldati, no najvažnije je - kontinuirano ponavljanje u pravilnim i nepravilnim intervalima. Iteracija je najpouzdanija metoda za mase.
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 05/05/2005 : 22:01:29
|
vi ste se svi zapravo usrali pitanje je koliko ce se novih mulaca navlacit na zagora pored vala novih stripova koji dolaze. kolko jos ce proc prije nego li zagor ne zavrsi na par zadrtih kolekcionara i izgubi svoju isplativost? 5 godina? mozda vise???
zagor je mrtav ;) a da toga jos niste ni svjesni |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/05/2005 : 22:03:55
|
quote: Originally posted by kiky
Senko, ne bi ja ovo usporedio sa kikyevom naricaljkom! :) Tamo se baš kritiziralo i pljuvalo po meni, a ne po nekom strip-junaku. Kritiziralo se moje stajalište i moji stavovi koji se nekome nisu svidjeli, a na koje sam ja imao demokratsko pravo da ih iznesem. Zato sam osjetio potrebu da reagujem i kontrareagujem ljudima koji su me napali. Znaci, situacija je ovdje ipak donekle drugacija. ;)
Kiky, nemoj stvarno da te ovo podsjeti na te nesretne dane i rastuži... Kako je tebi bilo tvoje mišljenje sve, tako je i manhunteru narušena njegova vjerodostojnost. U pitanju je rušenje konkretnog idola mladosti, brine se da je uludo protraceno njegovo vrijeme nevinosti na citanje Zagora. 
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:04:31
|
quote: Originally posted by stinky
da, moguce je boldati, no najvažnije je - kontinuirano ponavljanje u pravilnim i nepravilnim intervalima. Iteracija je najpouzdanija metoda za mase.
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
bestraga, za to sam lijen. inace ideja brilijantna. (ima li ko da za neku sicu ponavlja da su ameri sund? moze i neki bot.) |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:06:43
|
a koja je po tebi alternativa za zagora? mister macak? ili superherojstvo?
ti jednostavno neceš prihvatiti cinjenicu da su to sve kilavci koji se razbijaju o cvrstu postojanu stijenu iz darkwooda
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 05/05/2005 : 22:22:58
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Duše ohladi se :) Koliko sam ja shvatio nismo rekli ništa protiv tebe??? Što se tice svatko ima svoje mišljenje (po koji put to govorim ?????????!?!?!?!? ) i svatko ima na to pravo. Kada bi svijet funkcionirao na nacin da nitko nema pravo na svoje mišljenje : onda bi Markos izbacio prvog clana koji bi rekao da je Ken Parker loš   .(ja naravno ne mislim tako, naprotiv dobar je). Ali ova je rasprava postala više o Zagoru...
"Velikodušnost bez premca"
e aj mi nadji i jednog koji to misli molim te???
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!! |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 05/05/2005 : 22:31:19
|
Ma ljudi riješenje je vrlo jednostavno: Ne javljajte se u Topice gdje vam tema nije po volji. Dosta clanova se javi na neki Topic s cijom temom se ne slažu i onda tamo ostave hrpu negativnih postova. Najbolje je da kada vidite na primjer rijec Zagor ili Batman ili Torgal ili neku drugu rijec koja vas iritira, da jednostavno preskocite tu temu! Hvala bogu, na forumu ima tema za sve!!!
>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<< |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:32:26
|
jasno je da je trziste prezasiceno i da skoro ni najveci kolekcionari vise ne kupuju sve. tako nije cudo da se sada povodom pojave tih novih izdanja pojavljuju "neki", koji impliciraju sta je sund, a sta treba kupovati. sve u nadi da ce privuci par kupaca, t.j. osloboditi kupovnu moc za svoja izdanja. jadno i bijedno.
ma covece ti stvarno tripujes gluposti, ja sa tim Belim putom nemam nikakve veze, cak nemam pojma ni kad ce da izadje nego nagadjam. A o Zagoru sam imamo isto misljenje i pre ikakve price o Belom putu
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 05/05/2005 : 22:36:23
|
gdje tebe netko spominje? 
Hm, a ko bi drugi mogao da bude u pitanju???
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/05/2005 : 22:37:06
|
quote: Originally posted by stinky
kakv briljantan kratki presjek marketinga sve navedeno je vrlo tocno, doktore zosko dužnost je ovakvih poznavaoca tržišta da na vrijeme upozore drage forumaše da ne padaju na jeftine štosove kako bi priskrbili profit profiterima ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
ovo je vrhunac! genijalno. momci, samo napred, odusevljavate me. nikada nemojte napustiti zagorelog, s njim ce nestati i ovakvi uzleti.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
|
Topic  |
|