forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 malo respekta,molim
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Meni se ova tema svida,možemo razjasniti , makar mislim da je za svaštaru , ali možda je bolje ovako jer onako je ovaj dio najposjeceniji.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 05/05/2005 : 21:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
ali covek mora respektovati i tudje mišljenje

zasto ti onda ne respektiras misljenja pojedinih clanova o zagoru
znam da je djiru i fora pljucati zagora, pisat zagor gay i slicno ali vjerovao ti ili ne ima ljudi kojima se zagor ne svidja (ma je!?)

Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
Koji glupi topic,cemu uopce?
Svatko ce i dalje pisat što misli bez obzira tebi to smetalo ili ne!
Ali Zagor je sranje,Idiot koji okolo skace po drvecu,Tarzan je boji lik!
Moje osobno mišljenje,a na to svatko ima pravo!

I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!!
AND JACK LEFT TOWN!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Duše ohladi se :) Koliko sam ja shvatio nismo rekli ništa protiv tebe??? Što se tice svatko ima svoje mišljenje (po koji put to govorim ?????????!?!?!?!? ) i svatko ima na to pravo.
Kada bi svijet funkcionirao na nacin da nitko nema pravo na svoje mišljenje : onda bi Markos izbacio prvog clana koji bi rekao da je Ken Parker loš .(ja naravno ne mislim tako, naprotiv dobar je).
Ali ova je rasprava postala više o Zagoru...

Edited by - makikatalinic on 05/05/2005 21:42:00
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 21:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
bas ste navalili. da sad vidimo tko ima sporu vezu.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
za degmana

pa ko ti je kriv:))
ocito da si pred kapitulacijom, što je i uobicajeni tijek stvari, jer slabiji na kraju prihvaca ono što mu je upuceno

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
[quote]Originally posted by TORQUE

Tarzan je sam samcijat(ne racunajuci majmune)a zagor pored sebe ima
hrabrog Cika!
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 21:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
ne radi se ovdje o tome da je netko kritizirao argumentovano strip "zagor" kao los, vec o cinjenici da se implicira da su citaoci istog pomalo retardirani. sve sa velikom dozom usmjeravanja na americki strip koji uskoro treba izaci.

jasno je da je trziste prezasiceno i da skoro ni najveci kolekcionari vise ne kupuju sve. tako nije cudo da se sada povodom pojave tih novih izdanja pojavljuju "neki", koji impliciraju sta je sund, a sta treba kupovati. sve u nadi da ce privuci par kupaca, t.j. osloboditi kupovnu moc za svoja izdanja. jadno i bijedno.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 21:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
fasbinderov virus je nadjacao schlonderfov i wendersov akutni poremecaj kod introvertiranih osoba

Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 05/05/2005 : 21:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

[quote]Originally posted by TORQUE

Tarzan je sam samcijat(ne racunajuci majmune)a zagor pored sebe ima
hrabrog Cika!

Da hrabrog

I GOT NEWS FOR YOU PAL,YOU AINT LEADING BUT TWO THINGS RIGHT NOW:JACK AND SHIT!!
AND JACK LEFT TOWN!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 21:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

ne radi se ovdje o tome da je netko kritizirao argumentovano strip "zagor" kao los, vec o cinjenici da se implicira da su citaoci istog pomalo retardirani. sve sa velikom dozom usmjeravanja na americki strip koji uskoro treba izaci.

jasno je da je trziste prezasiceno i da skoro ni najveci kolekcionari vise ne kupuju sve. tako nije cudo da se sada povodom pojave tih novih izdanja pojavljuju "neki", koji impliciraju sta je sund, a sta treba kupovati. sve u nadi da ce privuci par kupaca, t.j. osloboditi kupovnu moc za svoja izdanja. jadno i bijedno.

kakv briljantan kratki presjek marketinga
sve navedeno je vrlo tocno, doktore zosko
dužnost je ovakvih poznavaoca tržišta da na vrijeme upozore drage forumaše da ne padaju na jeftine štosove kako bi priskrbili profit profiterima

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 21:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
doktore stinky, imate li kakav dobar prijedlog za operaciju upozorenja? mozda boldati?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 22:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
da, moguce je boldati, no najvažnije je - kontinuirano ponavljanje u pravilnim i nepravilnim intervalima. Iteracija je najpouzdanija metoda za mase.

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 05/05/2005 : 22:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
vi ste se svi zapravo usrali
pitanje je koliko ce se novih mulaca navlacit na zagora pored vala novih stripova koji dolaze. kolko jos ce proc prije nego li zagor ne zavrsi na par zadrtih kolekcionara i izgubi svoju isplativost? 5 godina? mozda vise???

zagor je mrtav ;) a da toga jos niste ni svjesni
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Senko, ne bi ja ovo usporedio sa kikyevom naricaljkom! :)
Tamo se baš kritiziralo i pljuvalo po meni, a ne po nekom strip-junaku. Kritiziralo se moje stajalište i moji stavovi koji se nekome nisu svidjeli, a na koje sam ja imao demokratsko pravo da ih iznesem. Zato sam osjetio potrebu da reagujem i kontrareagujem ljudima koji su me napali.
Znaci, situacija je ovdje ipak donekle drugacija. ;)

Kiky, nemoj stvarno da te ovo podsjeti na te nesretne dane i rastuži... Kako je tebi bilo tvoje mišljenje sve, tako je i manhunteru narušena njegova vjerodostojnost. U pitanju je rušenje konkretnog idola mladosti, brine se da je uludo protraceno njegovo vrijeme nevinosti na citanje Zagora.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

da, moguce je boldati, no najvažnije je - kontinuirano ponavljanje u pravilnim i nepravilnim intervalima. Iteracija je najpouzdanija metoda za mase.

bestraga, za to sam lijen. inace ideja brilijantna.
(ima li ko da za neku sicu ponavlja da su ameri sund? moze i neki bot.)
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 22:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
a koja je po tebi alternativa za zagora?
mister macak? ili superherojstvo?

ti jednostavno neceš prihvatiti cinjenicu da su to sve kilavci koji se razbijaju o cvrstu postojanu stijenu iz darkwooda

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
zbrka potpuna?
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 22:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

Duše ohladi se :) Koliko sam ja shvatio nismo rekli ništa protiv tebe??? Što se tice svatko ima svoje mišljenje (po koji put to govorim ?????????!?!?!?!? ) i svatko ima na to pravo.
Kada bi svijet funkcionirao na nacin da nitko nema pravo na svoje mišljenje : onda bi Markos izbacio prvog clana koji bi rekao da je Ken Parker loš .(ja naravno ne mislim tako, naprotiv dobar je).
Ali ova je rasprava postala više o Zagoru...

e aj mi nadji i jednog koji to misli molim te???

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/05/2005 : 22:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ma ljudi riješenje je vrlo jednostavno:
Ne javljajte se u Topice gdje vam tema nije po volji.
Dosta clanova se javi na neki Topic s cijom temom se ne slažu i onda tamo ostave hrpu negativnih postova.
Najbolje je da kada vidite na primjer rijec Zagor ili Batman ili Torgal ili neku drugu rijec koja vas iritira, da jednostavno preskocite tu temu!
Hvala bogu, na forumu ima tema za sve!!!

>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<<
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 22:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

ma covece ti stvarno tripujes gluposti, ja sa tim Belim putom nemam nikakve veze, cak nemam pojma ni kad ce da izadje nego nagadjam. A o Zagoru sam imamo isto misljenje i pre ikakve price o Belom putu

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
gdje tebe netko spominje?
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 22:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

gdje tebe netko spominje?

Hm, a ko bi drugi mogao da bude u pitanju???

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:

kakv briljantan kratki presjek marketinga
sve navedeno je vrlo tocno, doktore zosko
dužnost je ovakvih poznavaoca tržišta da na vrijeme upozore drage forumaše da ne padaju na jeftine štosove kako bi priskrbili profit profiterima

ovo je vrhunac! genijalno. momci, samo napred, odusevljavate me. nikada nemojte napustiti zagorelog, s njim ce nestati i ovakvi uzleti.

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
dr. stinky?
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000