forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 malo respekta,molim
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 22:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Tomek

quote:
Originally posted by manhunter
ali covek mora respektovati i tudje mišljenje

zasto ti onda ne respektiras misljenja pojedinih clanova o zagoru
znam da je djiru i fora pljucati zagora, pisat zagor gay i slicno ali vjerovao ti ili ne ima ljudi kojima se zagor ne svidja (ma je!?)

Ne znam da li ja komplikovano pisem ili vi namerno necete da me shavatite:bas mene briga da li se nekome svidja Zagor ili ne,tudji UKUS cu uvek respektovati,ali ukoliko neko misli da dam ja retardirani moron koji cita takvo sranje,to vec ne mogu akceptirati. A mislim da i bi i ti isto tako reagovao.
Po 100-ti put:moze neko da kudi Zagora,Mikija,Bleka i sta ti ja znam koga vec ali po pitanju scenarija,crteza i uopste kvaliteta.Samo ne volim da se neko postavlja iznad mene,i da misli da je bolji.Moje skromno misljenje je da smo svi isti.

"le roi est mort,vive le roi"
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 22:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ocete vi dr. zosko ili ja?

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
jao, evo spaceballsa, ode sad planeta majmuna u qurac.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 22:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dr. zosko, da li se cujemo?

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
kasnim malo sa postovima, ovo iznad je za marlowa
dr. stinky, prepustam inicijativu vama.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 22:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Tomek

quote:
ali covek mora respektovati i tudje mišljenje

zasto ti onda ne respektiras misljenja pojedinih clanova o zagoru
znam da je djiru i fora pljucati zagora, pisat zagor gay i slicno ali vjerovao ti ili ne ima ljudi kojima se zagor ne svidja (ma je!?)

Ne znam da li ja komplikovano pisem ili vi namerno necete da me shavatite:bas mene briga da li se nekome svidja Zagor ili ne,tudji UKUS cu uvek respektovati,ali ukoliko neko misli da dam ja retardirani moron koji cita takvo sranje,to vec ne mogu akceptirati. A mislim da i bi i ti isto tako reagovao.
Po 100-ti put:moze neko da kudi Zagora,Mikija,Bleka i sta ti ja znam koga vec ali po pitanju scenarija,crteza i uopste kvaliteta.Samo ne volim da se neko postavlja iznad mene,i da misli da je bolji.Moje skromno misljenje je da smo svi isti.

aj vise reci ko se to postavio iznad tebe i rekao ti da si moron, posto ja bas pratim topice u zadnje vreme, a to nisam nigde primetio?

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

kasnim malo sa postovima, ovo iznad je za marlowa
dr. stinky, prepustam inicijativu vama.

'ajde, 'ajde, sta se snebivate? ko sme da uhvati bika za rogove?!

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
mesar?
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
pre ce biti koljach.

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Oke, manhunter, ma svi su shvatili. odje ima par podjebanata i par provokatora koje te nece pustiti na miru pa bilo što ti rekao. Uskoro ce neko reci par grubljih rijeci, topic locked!, a rasprava ce se nastaviti uskoro na nekom srodnom "Ja mrzim/volim Zagora" topicu.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 22:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by degman

vi ste se svi zapravo usrali
pitanje je koliko ce se novih mulaca navlacit na zagora pored vala novih stripova koji dolaze. kolko jos ce proc prije nego li zagor ne zavrsi na par zadrtih kolekcionara i izgubi svoju isplativost? 5 godina? mozda vise???

zagor je mrtav ;) a da toga jos niste ni svjesni

Ukoliko ima NOVIH MULACA,verovatno postoje i stari koji su uz to jos i zadrti .Ja ne volim da mi neko kaze da sam mulac.Pogotovu ako coveka ne poznajem,i nista mu lose ne mislim.Evo ti primer.
Bas me briga da li ce se Zagor sutra prodavati ili bilo koji drugi strip,imam puno vaznijih problema u zivotu,strip vidim kao zabavu i ne volim da me neko blati.Pogotovo ukoliko sam ja fer prema svima.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 22:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Ma ja odustajem...

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

pre ce biti koljach.

marlowe, opet se osjecas napadnut.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 05/05/2005 : 22:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

quote:
Originally posted by makikatalinic

Duše ohladi se :) Koliko sam ja shvatio nismo rekli ništa protiv tebe??? Što se tice svatko ima svoje mišljenje (po koji put to govorim ?????????!?!?!?!? ) i svatko ima na to pravo.
Kada bi svijet funkcionirao na nacin da nitko nema pravo na svoje mišljenje : onda bi Markos izbacio prvog clana koji bi rekao da je Ken Parker loš .(ja naravno ne mislim tako, naprotiv dobar je).
Ali ova je rasprava postala više o Zagoru...

"Velikodušnost bez premca"

e aj mi nadji i jednog koji to misli molim te???

Kod foruma bih ja rekao nitko , no imam ja frendove koji mrze njega i AF-a pa šutim...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 22:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
aha, onda cu ja pokrenuti inicijalno stanje
vrlo dobro što se marlowe odazvao, štoviše i jedan takav pobornik umjetnosti radi umjetnosti se našao oduševljen britkom i jezgrovitom analizom naturanja "nekih" stripova
stoga, držim da smo nas dva doktora (dr. zosko i dr. ja) postavili tocnu dijagnozu, a prema potrebi, pocet cemo i sa tretmanom

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 05/05/2005 : 22:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Oke, manhunter, ma svi su shvatili. odje ima par podjebanata i par provokatora koje te nece pustiti na miru pa bilo što ti rekao. Uskoro ce neko reci par grubljih rijeci, topic locked!, a rasprava ce se nastaviti uskoro na nekom srodnom "Ja mrzim/volim Zagora" topicu.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...

Svete rijeci...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 22:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

ovo je vrhunac! genijalno. momci, samo napred, odusevljavate me. nikada nemojte napustiti zagorelog, s njim ce nestati i ovakvi uzleti.

Marlowe,hoces reci da je Princ Valijant puno bolji od Zagora??Vidim da si se tamo negde raspitivao o nekoj kupovini..
A tamo si takodje napisao da ti je najbolji strip u 2004 MAUS I i II
E pa vidis,to sam ja procitao malo pre tebe,da ne bude da ljudi koji citaju Zagora ne umeju da procitaju strip sa malo filozofije u sebi.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 22:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:

quote:

pre ce biti koljach.

uopste ne. i ne vidim zasto bi se bilo ko svadjao i raspravljao oko toga sta cita. opet, sve treba da je podvrgnuto kritici, nikakve svete krave nisu potrebne ni u stripu niti u bilo cemu drugom.
ja sam za otvorenu kritiku svega, uz neka opsta pravila lepog ponasanja i komuniciranja.

manhunter
Moderator

Switzerland
25820 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/05/2005 : 22:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by marlowe

pre ce biti koljach.

uopste ne. i ne vidim zasto bi se bilo ko svadjao i raspravljao oko toga sta cita. opet, sve treba da je podvrgnuto kritici, nikakve svete krave nisu potrebne ni u stripu niti u bilo cemu drugom.
ja sam za otvorenu kritiku svega, uz neka opsta pravila lepog ponasanja i komuniciranja.

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/05/2005 : 23:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:

ta pravila bi bila impliciranje da su ljubitelji zagora retardirani, 24/7, u tisucama postova? naravno, nudi se i alternativa
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Marlowe,hoces reci da je Princ Valijant puno bolji od Zagora??Vidim da si se tamo negde raspitivao o nekoj kupovini..
E pa vidis,to sam ja procitao malo pre tebe,da ne bude da ljudi koji citaju Zagora ne umeju da procitaju strip sa malo filozofije u sebi.

[/quote]

meni je PV neuporedivo bolji od zagora, a maus mi jeste najbolji strip te godine. ali ljudi, ja zaista nemam nikakve predrasude zasnovane na tome da li neko cita zagora ili ne. znam puno ljudi koji to cine, kao sto znam i ljude koji vole nindju, luna, ljubavne romane ili bilo sta drugo. ja se povremeno zajebavam sa zagorelim jer sam uveren da je on siguran na ovim prostorima. vise bih voleo da neki drugi strip ima takav status, ali to je irelevantno. prema tome, sve se moze kritikovati, ali samo ce ljudi kompleksasi uskih shvatanja na osnovu recenog suditi i napadati nekog iskljucivo zato sto voli z.

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 05/05/2005 : 23:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
manhunter, jednu stvar brkas tj. zaboravljas
ti se ovdje obracas ljudima koji ne vole zagora, oni se "obracaju" zagoru
ako duh kaze da mu je zagor debilan ne znaci niti je rekao da si ti debil jer to citas, a ti umjesto da odgovoris kako je tebi zagor zakon ti prozivas neistomisljenike
i cisto za tvoju informaciju, i ja citam zagora
ali branit cu pravo da ljudi kazu kako im je njesra
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/05/2005 : 23:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

quote:

ta pravila bi bila impliciranje da su ljubitelji zagora retardirani, 24/7, u tisucama postova? naravno, nudi se i alternativa

zanimljivo kako ljudi otvorenih nazora primjecuju stvari ;)

vidiš, marlowe, stice se dojam da nisi baš tako otvoren prema nekim stvarima kao što se prezentiraš

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/05/2005 : 23:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:

quote:

zanimljivo kako ljudi otvorenih nazora primjecuju stvari ;)

vidiš, marlowe, stice se dojam da nisi baš tako otvoren prema nekim stvarima kao što se prezentiraš

pogresno. mada, ti si stekao dojam da meni u svakom postu izvire CCCC, tako da me nista ne cudi. ili si samo provocirao? ili to i sada cinis?

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 05/05/2005 : 23:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

meni je PV neuporedivo bolji od zagora, a maus mi jeste najbolji strip te godine. ali ljudi, ja zaista nemam nikakve predrasude zasnovane na tome da li neko cita zagora ili ne. znam puno ljudi koji to cine, kao sto znam i ljude koji vole nindju, luna, ljubavne romane ili bilo sta drugo. ja se povremeno zajebavam sa zagorelim jer sam uveren da je on siguran na ovim prostorima. vise bih voleo da neki drugi strip ima takav status, ali to je irelevantno. prema tome, sve se moze kritikovati, ali samo ce ljudi kompleksasi uskih shvatanja na osnovu recenog suditi i napadati nekog iskljucivo zato sto voli z.

pa naravno da je Princ Valijant bolji o dZagora

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000