forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 QONACCNO ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 06/05/2005 : 19:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
stinky, mislim da ti je ipak ovaj zadnji razlog najvazniji;-(
i meni je smijesno citati neke komentare odusevljenja ali ne mozes reci da se ne moze naci (barem) pokoji zanimljiv strip
neka Q-a
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 06/05/2005 : 19:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
i sto sad, stinky? zbog svih ovih razloga koje si naveo, mislim da bi najbolje bilo da se q odmah ugasi i prestane izlaziti. to sto se drugima dopada, nije vazno. vazno je jedino da si ti u pravu? glupost. stvarno nemas pametnijeg posla!

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/05/2005 : 19:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

- i još jedan maleni razlog - macan je napuhani balon, a to mi je odbojno

Stinky, meni se opet cini da Macan nije ništa više napuhaniji od npr. tebe u zadnje vrijeme, a i u tvom slucaju je to nekako odbojno.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 06/05/2005 : 19:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message
Meni je Q savrsena kolekcija. Al to je valjda zato kaj ja u stripu prevec ne drkam na superjebache neg vise ocekujem hrpe opaljenih crteza koji ce me nasmijat :P

Oke, volim i ja pokoj "kul" stripe ko sto su preacer ili dylan dog, al ak ocu citat kompilaciju hrpe kratkih stripova onda po meni neozbiljni Q pere frajersku stripoteku za 3-4 kruga oko igralishta :)

A i to je jedino kaj imam za citat sa kioska otkad garfield idu reizdanja, garfield magazine opce ne vidim vishe (il krivo gledam?), snoopya vec odavno nema a w.i.t.c.h. mi se neda citat :/

--
"It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice."
--Terry Pratchett
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/05/2005 : 19:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
zveles, ništa sad
ja sam naveo razloge zašto JA ne kupujem Q
naravno, ti (i još neki) to krivo povezuju sa "mojom izmišljenom željom" za gašenje Q
ljudi, zbilja loše povezujete stvari
svejedno mi je da li izlazi Q ili ne, neka izlazi, meni ne smeta

kiky, pa nek ti se cini onako kako vidiš

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 06/05/2005 : 19:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Sad sam tek vidio - fora !!

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 06/05/2005 : 20:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

duhkojihoda
ti ocito ne možeš prodorno sagledati stvari
zaboli mene za zagora ili nika rajdera ili jugurtu ili korto maltezea
sve to mogu citati ali ništa od toga ne shvacam preozbiljno u smislu da uzdižem na tron i kunem se životom
bonelli je bolji od ostalog, ali ako moram, popišat cu se i zapaliti i sve bonellije
rasprava se (na onom topicu) vodila oko preseratora koji se smatraju vrijednijim zato jer su "prerasli" zagora i ti si pomalo upecan u taj krug snobova, jer neprestano isticeš floskule tipa "podizanje strip kulture", "pravi ljubitelji stripa", "stripovi za odraslu publiku" itd
za mene je to plitko, zato jer:
- ne postoje neke dobne granice i kategorije kad se prelazi sa jednog stripa na drugi
- tako nešto ne može se ni odrediti
- što znaci podici strip kulturu - jel to znaci da ljudi moraju citati sandmana (i onda ce oficijelno strip kultura biti podignuta)?

dalje, ni ja ne podržavam da ljudi citaju stripove zbog nostalgije
ali, to je cinjenica i masa ih voli stripove upravo zbog toga, nekakvog podsjecanja na djetinjstvo
pa ok, nek ljudi uživaju - PRI TOME IM JE NAJMANJE STALO DA IH NEKI NAPUHANI POLTRONI SMATRAJU DEBILIMA JER VOLE ONO ŠTO VOLE (a još više jer preferiranje odredenih stripova i stupanj razvijenosti osobe u svim pogledima, pa tako i intelektualnom, nisu ni u kakvoj vezi)

ovo je ujedno i djelomicno odgovor markosu
mnogo ljudi odbija a priori nove stripove jer nisu opsjednuti stripom vec im je on najviše karta za putovanje natrag. kužiš, nisu im stripovi sve u životu i nemaju vremena da bi se posvetili svemu
i to treba prihvatiti tako

što se tice Q
- ne volim takavu formu, puno kratkih stripova, puno karikaturalnih stripova, geg stripova
- preskup je
- imam boljih izvora zabave
- imam jeftinijih izvora zabave
- i još jedan maleni razlog - macan je napuhani balon, a to mi je odbojno

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

E Stinky ti mene uopse ne shvatas, ja taj pojam "strip kultura" gledam iz svog ugla i meni je to sasvim dovoljno. Nikom nista ne prebacujem, niti se izdizem iznad ikog. Zagora nikad mnogo citao, tako da ne mogu da kazem da sam ga prerastao. Od Zagora posedujem mozzda nekih 50-ak stripova i samo sam to citao. I dobro priznajem da malo provociram za tog Zagora, ali sam sinoc rekao da necu vise i prestao sam. Eto mislim da bi sad trebalo da se slozimo. Nisu ni meni stripovi sve u zivotu, ali ja uzivam u njima i pogotovo u otkrivanju novih do sad meni nepoznatih stripova i to je jedina stvar zbog koje ja zameram velikom broju ljudi, koji odbijaju da prihvate nesto novo, ali ne u smislu "procitao si i ne svidja ti se", nego u smislu "nisi procitao, a znas da ne valja nicemu". Sto se tice Q-a on je super, a sto se tice Darka, ja ga ne poznajem licno, ali na netu je super, prijatan i spreman da pomogne. Eto to bi bilo to.

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem!!!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000