forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 zavist?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/05/2005 : 21:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Da ih imam, bih rado, ali takvi sakati stripovi me ne zanimaju. Imam neke koji su mi odlicni i koje se MORA imat i te ti posaljem isti cas kad izadju ponovo bez izbacenih stranica.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/05/2005 : 23:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@
Zato sto su u to doba i narod a bome i citaoci bili zadovoljni sa tadasnjim izdanjima stripova!

Ali bili su zavedeni lažnim obecanjima, a mozak ima je bio ispran cenzuriranim Velikim Blekovima i Ken Parkerima! Naravno da su bili zadovoljni jer su imali samo Dnevnik i nisu mogli usporedivat. Npr. imaš jednu jabuku i veliš, ja imam najbolju jabuku (a tvoj susjed tamo u Italiji zoba 3 i pol kilne jabucine). No bila je i jedna prednost Dnevnikovih izdanja, tj. ta njegova multifunkcionalnost, poboljšavao je kvalitetu sjedenja na Wc-u, citaš, a posle lijepo otareš guzicu.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/05/2005 : 23:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
quote:
Zato sto su u to doba i narod a bome i citaoci bili zadovoljni sa tadasnjim izdanjima stripova!

ne, vec se to nama cini sa sadasnjeg gledista (uz zivotne probleme odraslih) posto vise nismo djeca. naravno da kroz oci djeteta sve izgleda lijepo. djeteta koje ne zna nista o bonovima za benzin, kavu; nepravdama pri zaposljavanju...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/05/2005 : 23:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Neko je pre pomenuo primer BMW-a i Trabanta.Zamislimo dvoje ljudi-jedan kupi novog BMW-a(i jako je zadovoljan) a za isto to vreme samo par stotina kilometara dalje, drugi covek kupi novog Trabanta(i jako je zadovoljan.
Zakljucak je da su tog trenutka obojica zadovoljna.A sta ce neko misliti nakon 25 godina o tom slucaju to je istorija(koju pisu pobednici)
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/05/2005 : 23:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

Da ih imam, bih rado, ali takvi sakati stripovi me ne zanimaju. Imam neke koji su mi odlicni i koje se MORA imat i te ti posaljem isti cas kad izadju ponovo bez izbacenih stranica.

Koj se moj onda mesas u citavu pricu,!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/05/2005 : 23:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Ali bili su zavedeni lažnim obecanjima, a mozak ima je bio ispran cenzuriranim Velikim Blekovima i Ken Parkerima! Naravno da su bili zadovoljni jer su imali samo Dnevnik i nisu mogli usporedivat. Npr. imaš jednu jabuku i veliš, ja imam najbolju jabuku (a tvoj susjed tamo u Italiji zoba 3 i pol kilne jabucine). No bila je i jedna prednost Dnevnikovih izdanja, tj. ta njegova multifunkcionalnost, poboljšavao je kvalitetu sjedenja na Wc-u, citaš, a posle lijepo otareš guzicu.

That was his power...

Ljudi,ja sam ocigledo pogresio adresu,jer sko na istom forumu pisem ja koji posedujem oko 1000 kom stripova i ponosim se sa tim a replicira mi tip koji tare guzicu sa sa tim istim stripovima onda tu nesto zaista nije u redu.
Primecujem da ovde i nema pravih ljubitelja stripa vec samo nabedjenih preprodavaca koji bi samo da sole pamet drugima.
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 13/05/2005 : 23:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
Primecujem da ovde i nema pravih ljubitelja stripa vec samo nabedjenih preprodavaca koji bi samo da sole pamet drugima.
[/quote]

Ima,ima ali smo u manjini!

GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/05/2005 : 23:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Tracak nade u daljini.........
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/05/2005 : 00:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
tema topika je zavist
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/05/2005 : 00:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Ljudi,ja sam ocigledo pogresio adresu,jer sko na istom forumu pisem ja koji posedujem oko 1000 kom stripova i ponosim se sa tim a replicira mi tip koji tare guzicu sa sa tim istim stripovima onda tu nesto zaista nije u redu.

Ma daj covece, pa šalijo sam se! Šale nikad naodmet. U životu nisam bacio strip, a kamoli da ga citam na WC-u, mada poznam mnoge koji su to ucinili s mojim stripovima... Dnevnikovih niti nemam previše doma, osim MM

Mada se iz mog posta mogao izvuci sljedeci zakljucak: stripovi su bili jeftiniji, lošije kvalitete, kupovat ga je mogao seljak, radnik, pijanac (poznam ih dosta koji su citali stripove), pa i freneticni obožavatelj stripa. Toliko ga je bilo u izobilju da si ga mogao naci na svakakvim mjestima, ukljucujuci i ** (vidio sam to više puta, a kod djeda sam posebno volio ic na ** jer se tu znalo pronaci Rip Kirby koji je izlazi u nekom tjedniku). Mlada sam generacija tako da ne mogu reci da sam baš odrastao na Dnevniku, ali jednako tako bi mi smetalo sad da Ludens ubacuje cenzure ili reže stripove da bi stali u jednu epizodu. Znam da su tu prisutni i mnogi cimbenici koji su utjecali da je Dnevnikovo izdanje bilo onakovo, a današnja su jopet drugacija

That was his power...

Edited by - DeeCay on 14/05/2005 09:54:13
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/05/2005 : 11:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:

quote:

Alo debilu! koje ti kratke spojeve imas?

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 14/05/2005 : 15:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
quote:

Neko je pre pomenuo primer BMW-a i Trabanta.Zamislimo dvoje ljudi-jedan kupi novog BMW-a(i jako je zadovoljan) a za isto to vreme samo par stotina kilometara dalje, drugi covek kupi novog Trabanta(i jako je zadovoljan.
Zakljucak je da su tog trenutka obojica zadovoljna.A sta ce neko misliti nakon 25 godina o tom slucaju to je istorija(koju pisu pobednici)

93-ece u berlinu ,na semaforu moj bratic i ja u novom bmw a kraj nas svabo u trabantu i turira gledajuci nas s smjeskom.na znak zelenog jurne moj braco iz sve snage i narasvno okrene se na kamenjaru dok trabant prodje kraj nas i zasvira

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 14/05/2005 : 15:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
ipak su dnevnikova izdanja najvrednija

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/05/2005 : 15:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
tema topika je zavist
za ostale teme molim posjetiti http://forum.stripovi.com
Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 14/05/2005 : 15:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message
Kako kome i kako gdje!

GOOD...BAD...IM THE GUY WITH THE GUN!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/05/2005 : 00:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nemam ja nikakve spojeve ja sam se dohvatio teme za koju mogu da kazem da dovoljno znam a ti Maxsimusse sam priznajes da te takvi stripovi ne zanimaju,e pa onda te lepo pitam-STA SE MESAS U NESTO AKO TE TO NE ZANIMA!
Mozes otici na neki poljoprivredni sajt pa tamo raspravljaj o uzgoju goveda.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/05/2005 : 00:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Ma daj covece, pa šalijo sam se! Šale nikad naodmet. U životu nisam bacio strip, a kamoli da ga citam na WC-u, mada poznam mnoge koji su to ucinili s mojim stripovima... Dnevnikovih niti nemam previše doma, osim MM

Mada se iz mog posta mogao izvuci sljedeci zakljucak: stripovi su bili jeftiniji, lošije kvalitete, kupovat ga je mogao seljak, radnik, pijanac (poznam ih dosta koji su citali stripove), pa i freneticni obožavatelj stripa. Toliko ga je bilo u izobilju da si ga mogao naci na svakakvim mjestima, ukljucujuci i ** (vidio sam to više puta, a kod djeda sam posebno volio ic na ** jer se tu znalo pronaci Rip Kirby koji je izlazi u nekom tjedniku). Mlada sam generacija tako da ne mogu reci da sam baš odrastao na Dnevniku, ali jednako tako bi mi smetalo sad da Ludens ubacuje cenzure ili reže stripove da bi stali u jednu epizodu. Znam da su tu prisutni i mnogi cimbenici koji su utjecali da je Dnevnikovo izdanje bilo onakovo, a današnja su jopet drugacija

That was his power...

Ovakav odgovor vec mogu da ispostujem,iskreno,cisto i bez vredjanja,da svako ceni misljenje onog drugog-bravo!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/05/2005 : 00:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:

93-ece u berlinu ,na semaforu moj bratic i ja u novom bmw a kraj nas svabo u trabantu i turira gledajuci nas s smjeskom.na znak zelenog jurne moj braco iz sve snage i narasvno okrene se na kamenjaru dok trabant prodje kraj nas i zasvira

A zamisli ovo:za jedno 50 god.jedan takav trabant,lep i restauriran moze vredeti vise od novog BMW-a.
Nije nemoguce ha?
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/05/2005 : 10:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
tema topika je zavist. topik sam otvorio da bih saznao zasto neki spisatelj hvali stara, naocigled ispodprosjecna izdanja, a trazi dlaku u jajetu novom kenu. za vasa izdrkavanja molim otvoriti nove topike. ta opcija je svima dostupna.
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2005 : 13:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

tema topika je zavist. topik sam otvorio da bih saznao zasto neki spisatelj hvali stara, naocigled ispodprosjecna izdanja, a trazi dlaku u jajetu novom kenu. za vasa izdrkavanja molim otvoriti nove topike. ta opcija je svima dostupna.

dobro, zosko, kako ti ne dosadi? vec peti put teras ljude da pricaju o nekoj zavisti, i naravno da ti ne uspeva jer osim tebe niko tu ne vidi nikakvu zavist, a ljudi normalno raspravljaju o kvalitetu izdanja u kontekstu vremena i o inherentnim vrednostima prvih izdanja jasnim svakom kolekcionaru (od salveta i markica do starih sutomobila).

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/05/2005 : 13:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Dragane, ja kupim BMW-a od ovlaštenog distributera.

Onda ga skršim, polupam prozore, razbijem retrovizore, iskrivim lim raznoraznim metodama (slijetanje sa ceste sam vec isprobao ) no auto je još uvijek u voznom stanju.

Dode onda lik, kupi taj BMW od mene i popravi ga da bude identican kakav je bio kad sam ga ja kupio od ovlaštenog distributera.

Jel to što je autu porasla vrijednost moja zasluga ili zasluga lika koji ga je kupio od mene?

Markose, mal' da ne uradim ono za što sam tebe kritikovao na topicu o srpskom Vertigu.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/05/2005 : 13:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Zasluge su verovatno obostrane,al na stranu to,fazon je u necem drugom:BMW se i dalje proizvodi i verovatno ce se praviti jos dugo dugo ali onaj mali i bezvredni trabant se vise ne pravi i zbog toga moze doci do situacije da jednog dana kosta vise od BMW-a.Na stranu kvalitet auta(o kojoj ne treba raspravljati)
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/05/2005 : 16:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
a da malo probate sici sa drveta?
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/05/2005 : 16:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Nemam ja nikakve spojeve ja sam se dohvatio teme za koju mogu da kazem da dovoljno znam a ti Maxsimusse sam priznajes da te takvi stripovi ne zanimaju,e pa onda te lepo pitam-STA SE MESAS U NESTO AKO TE TO NE ZANIMA!
Mozes otici na neki poljoprivredni sajt pa tamo raspravljaj o uzgoju goveda.

Gledaj krelac, ako me nesto ne zanima to ne znaci da o tome ne znam. Da o to me ne znam, ne bih se na temu ni javljao. Veliku hrpu starih Zagora sam odavno poklonio, a bilo ih je mozda i vise nego sto ih ti trenutno imas, vjerovao ti to ili ne.
A po cemu si zakljucio da me goveda zanimaju? Mozda po tome sto pricam s tobom?

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/05/2005 : 16:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
U principu znam zasto je sdragan ljut. Zato jer nemam niti jedan strip za poslat. Hehe! Ajde naci cu nesto sdragane, smiri se.

A i ti zosko, jeba ga led, veliki sef ovog topica. Pa sta te briga o cemu pricamo?! Ne mozes natjeravat ljude da pricaju o cemu ti hoces.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000