Author |
Topic |
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 28/05/2005 : 22:12:29
|
Treba da budete brzi jer nakon 25 download-a odeeeeeeeeeeeee ili nakon 7 dana...
Izgleda dobro sada sam ovo prelistao !
A sada spektakl ... COMICS 'N STUFF
|
Edited by - seinfeld on 28/05/2005 22:16:58 |
|
|
XIII
Senior Member
Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
Posted - 29/05/2005 : 02:23:53
|
quote: Originally posted by seinfeld
Treba da budete brzi jer nakon 25 download-a odeeeeeeeeeeeee ili nakon 7 dana...
Izgleda dobro sada sam ovo prelistao !
a da se to ne bi desilo i kod nas, mogli bi ste tih 30mb prebaciti na neki od gmailova, |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 29/05/2005 : 09:22:16
|
treba to nekako omoguciti ljudima da skinu Pet puta sam pokusao da skinem i pukne skidanje na 1-2 MB, cak mi ni ftp deamond kod mog provajdera nije uspeo skinuti. Ustvari javio je da je skidanje obavljeno uspesno, ali nije. Tako mi i Go!Zila javlja da je skidanje zavrseno, a ono...nista
_________ STRIP VESTI svakog petka na www.zmcomics.co.yu |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 29/05/2005 : 10:10:53
|
znao sam da tjesh ti proplakati za ovim zlajo:)))] chak sam i ja hteo to da ti skinem ali mi je pukao daunload posle 11 mega tako da sam mirno nastavio sa angelom i zaboravio da probam ponovo:)) jbga...postatje to drug sajnfeld na neki gmejl uskoro:)
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 29/05/2005 : 12:05:27
|
Damn ja sam ga skinuo za minutu i po, pici ko luda nikakvih prekida. Btw da li ste vi culi za download acceleratore "pecinari" , ako ti pukne download nema frke samo se od sebe nastavi. Najbolji, sve sam probao i ovaj je NAJBOLJI bez ikakve sumnje, je IDA=internet download accelerator,bolji je download accelerator plus i flashget i ostalih...
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Posted - 29/05/2005 : 12:16:25
|
Damn ja sam ga skinuo za minutu i po, pici ko luda nikakvih prekida. Btw da li ste vi culi za download acceleratore "pecinari" , ako ti pukne download nema frke samo se od sebe nastavi. Najbolji, sve sam probao i ovaj je NAJBOLJI bez ikakve sumnje, je IDA=internet download accelerator,bolji je download accelerator plus i flashget i ostalih...
Eh, da nije tuzno bilo bi smesno
tebi treba minutu ipo, meni izmedju 2-4 sata, pa sada racunaj u cemu je problem
Posalji link za Pecinare, ako ne za ovo, moze pomoci za neko drugo skidanje,mozda...
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 29/05/2005 : 13:21:07
|
Ima jedan problem, ovo je u pdf formatu , ne znam kako da ga podjelim u 4 manja file-a , ako zna neko neki programcic :-))... Cak ni s pdf ripperom ne ide, jer je file valjda zasticen, dakle jedino ga mogu opet negdje uploadovati na rapidshare ili yousendit ili mozda streamload ...
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Posted - 29/05/2005 : 13:22:42
|
Idem da trazim pdf splitter ... Zaboravite pdf splitter, file se mora skinuti u jednom dijelu, ne ide ni sa splitterom zbog secrity koji je postavljen, ne da mi se sada da se zezam s tim. To znaci da ga ne mogu postaviti na google account jer je 10 MB/file limit. Ako bude ovo otislo s yousendit, postavicu ga opet, ili mozda idem da ga stavim na website.
|
Edited by - seinfeld on 29/05/2005 13:48:28 |
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Posted - 29/05/2005 : 14:06:08
|
Ima jedan problem, ovo je u pdf formatu , ne znam kako da ga podjelim u 4 manja file-a , ako zna neko neki programcic :-))... Cak ni s pdf ripperom ne ide, jer je file valjda zasticen, dakle jedino ga mogu opet negdje uploadovati na rapidshare ili yousendit ili mozda streamload ...
A da probas da ga upakujes, zip ili rar, sa opcijom multiple disc archive... pa cak mozes birati i velicinu fajlova, ili jos bolje da bude rasparcani na 1,44 MB fajlove, kao za diskete...:) Moze, provereno. Pogotovo je to jednostavno ako pakujes preko Total (win) Comandera... Nove sarene verzije pakera ne volim pa zato preporucujem preko comandera...:)
Proverio, zip moze da trazi da se pakuje na diskete, dok rar prihvata da fajlove upakujes, podeljene na velicinu diskete, na racunaru pa da posle, radis sa njima sta hoces.
Edited by - zmcomics on 29/05/2005 14:15:57 |
|
|
hubba_hubba
Starting Member
63 Posts
Member since 25/03/2004 |
Posted - 29/05/2005 : 14:21:06
|
Da, to sam i ja hteo da predlozim, u winrar-u ima opcija za to. U add files to archive prozoru sa donje strane ima opcija "split to volumes, bytes" i tu upises recimo 9.000.000 posto je velicina u bajtovima.
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
MALA SIRENA
Advanced Member
Croatia
3843 Posts
Member since 02/03/2003 |
Posted - 30/05/2005 : 15:21:57
|
seinfeld: skinula sam svih 5 ali ih nikako spojiti u jedan :) može li masli savjet kako to tocno ide :) radila sam pa mi stalno javlja neke greške :(
npr. : ! CRC nedostatak u Kopie van drawing cutting edge comics.pdf. Datoteka je oštecena ! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\dawnload comic\Kopie van drawing cutting edge comics[1].part3.rar: Neocekivan završetak arhive ! CRC nedostatak u Kopie van drawing cutting edge comics.pdf. Datoteka je oštecena ! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\dawnload comic\Kopie van drawing cutting edge comics[1].part4.rar: Neocekivan završetak arhive ! CRC nedostatak u Kopie van drawing cutting edge comics.pdf. Datoteka je oštecena
www.stripovi.org http://free-st.htnet.hr/business/Galerija1.htm |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 30/05/2005 : 16:20:07
|
Ja sam skinuo bez problema, ali za otvaranje treba novija verzija Acrobat Readera. Skinuo sam i ovu drugu knjigu FUN WITH A PENCIL i postavio na sve gmail naloge iz topica o skeniranim stripovima.
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Posted - 30/05/2005 : 17:57:29
|
Skini ga onda s onog prvog linka, shit nije valjda ostecen :-(((. Uradio sam ga s onom rar metodom, ali izgleda da je najbolje da se postavi u jednom dijelu...
Sve je OK, lepo se skida i raspakuje. Naravno, otvori se prvi fajl, ostalo ide samo od sebe. Ponavljam da TComander to radi bez problema, a sigurno i drugi pakeri. Mozda Mala sirena nije uspela dobro da skine fajlove, to znaci da moze greska nastati i u toku skidanja i pamcenja na racunaru.
Inace imam dva puna CD-a skola za crtanje, ali ne mogu to postavljati zbog spore linije (skidao sam sa net-a dva meseca), ako se neko javi da to uradi smislicemo nacin da nekako do njega dodju kopije tih CD-a. A nema problema ni da narezem da kod nekog, ko se srece sa vise ljudi, stoji pa da se tako deli, siri...:) Mozda da striparnice dobiju te CD-e, pa da pozajmljuju za prerezivanje, ili sami prerezuju, besplatno u reklamne svrhe da bi ih ljudi cesce posecivali
Ima tu: Burne Hogartha (sve) How to draw Manga (sve+ najbolja knjiga za crtanje zenskih figura) Andrew Loomis (sve-manje jedna koja se nemoze skinuti ispravna) Cartoon animation - Preston Blair ...+gomila sitnarija, gde ima i zanimljivih stvari...:)
Ima tu i dosta tonskih intervjua (mp3) Komplet Borderline, Artic Zone,... i Strip vesti...:)
Ako neko ima nesto slicno, da uporedimo i napravimo ultimate kolekciju i isto tako ostavimo negde da se besplatno narezuje...:)
Nije ovo piraterija vec pomoc gladnim mladim crtacima!!!...
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 30/05/2005 : 18:05:38
|
alodovatju ja to...mozda...ako nadjem vremena...i volje....i ako ne budem BASH nishta smislio shta dalje da skidam...itditd...a da poshaljesh ti to lepo poshtom sajnfeldu zlajo?:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Posted - 30/05/2005 : 18:12:21
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
alodovatju ja to...mozda...ako nadjem vremena...i volje....i ako ne budem BASH nishta smislio shta dalje da skidam...itditd...a da poshaljesh ti to lepo poshtom sajnfeldu zlajo?:)))
A da ti diskove delis uz NEOM Dobro de, salio sam se. Mogu poslati, ali bi bilo dobro prvo da se vidi ima li jos neko nesto zanimljivo pa da se kolekcija dopuni.
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 30/05/2005 : 18:23:53
|
quote: Originally posted by zmcomics
Skini ga onda s onog prvog linka, shit nije valjda ostecen :-(((. Uradio sam ga s onom rar metodom, ali izgleda da je najbolje da se postavi u jednom dijelu...
Sve je OK, lepo se skida i raspakuje. Naravno, otvori se prvi fajl, ostalo ide samo od sebe. Ponavljam da TComander to radi bez problema, a sigurno i drugi pakeri. Mozda Mala sirena nije uspela dobro da skine fajlove, to znaci da moze greska nastati i u toku skidanja i pamcenja na racunaru.
Inace imam dva puna CD-a skola za crtanje, ali ne mogu to postavljati zbog spore linije (skidao sam sa net-a dva meseca), ako se neko javi da to uradi smislicemo nacin da nekako do njega dodju kopije tih CD-a. A nema problema ni da narezem da kod nekog, ko se srece sa vise ljudi, stoji pa da se tako deli, siri...:) Mozda da striparnice dobiju te CD-e, pa da pozajmljuju za prerezivanje, ili sami prerezuju, besplatno u reklamne svrhe da bi ih ljudi cesce posecivali
Ima tu: Burne Hogartha (sve) How to draw Manga (sve+ najbolja knjiga za crtanje zenskih figura) Andrew Loomis (sve-manje jedna koja se nemoze skinuti ispravna) Cartoon animation - Preston Blair ...+gomila sitnarija, gde ima i zanimljivih stvari...:)
Ima tu i dosta tonskih intervjua (mp3) Komplet Borderline, Artic Zone,... i Strip vesti...:)
Ako neko ima nesto slicno, da uporedimo i napravimo ultimate kolekciju i isto tako ostavimo negde da se besplatno narezuje...:)
Nije ovo piraterija vec pomoc gladnim mladim crtacima!!!...
_________ STRIP VESTI svakog petka na www.zmcomics.co.yu
Ja sam voljan sve da uploadujem(znass gdje radim), samo mi dostavi tih CDova, ako ti nije frka. Posstom, a ja to blagovremeno stavljam na net. Mozze?
http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk |
|
|
MALA SIRENA
Advanced Member
Croatia
3843 Posts
Member since 02/03/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 31/05/2005 : 00:27:57
|
zmcommics, ja to mogu uploadovati sve bez nekih vecih problema, ali mislim da cu tesko moci da stavljam vise od oko 60 Mb dnevno. |
|
|
Topic |
|