forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 KP HC 7 - 12 U PRODAJI, OD DANAS I U SPLITU!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/07/2005 : 21:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
procitao sam danas svoje brojeve, i naletio samo na jednu (ili su dvije) stamparske greske, pa ne znam jel trebam i to navoditi??? (pitanje u smislu da se cak ne sjecam ni u kojoj svesci su bile pa bih morao opet sve procitati da nadjem :) a meni mrsko :P
eh da,i ja se slazem da se ubrza tempo, no ko mene pita ...

Nepobedivi / Okružen mrtvima, srpsko izdanje by BlekenDekara i Lavirint. U orginalu: Invincible & The Walking Dead. Orginalni izdavac (USA): Image Comics, web site: http://www.imagecomics.com/ 'Distributer' za podrucje Sarajeva i šire, po potrebi. ///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 26/07/2005 : 09:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

Evo i ja danas kupio Parkere 7 i 8. Nažalost moram uputiti primjedbu jerbo mi se na 7-mici odljepila zadnja korica od ostatka stripa. Jel još možda netko imao kakovih problema sa stripom?

I meni se to desilo, nazvao sam Slobu u Darkwoodu, reklamirao, bice zamenjeno, resena stvar.

Idemo dalje, za kad se planiraju sledecih 6?
Oko CRSa?
Odmah pocinjem skupljati pare. :)))
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/07/2005 : 08:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Slovenac

U odnosu na prvih 6 kena ima i razlike (bar kod mojih primjeraka), da je na zadnjom listu gde su navedeni urednik, redaktor, izdavac, prevoditelj..... taj tekst pomaknit skroz u desno, dok je prije bio ljepo centriran. Dali je kod svih primjeraka ista fora? Nije da me smeta ali je zanimljivo, šta sve se može promjeniti.

Tako je trebalo i u prvih sest, ali je netko u tiskari bio prerevan pa misleci da je to greska prebacio sve na sredinu:-( Sad je kako treba!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

najvažnije je da, za primjerke u knjižnicama, stane signatura, a da ne prekrije tekst, mislim da se ovdje na to pazilo i to je još jedan plus za libellus, ha, rima
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/07/2005 : 08:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
nisam skužio o cemu je slovenac pisao, ovaj moj komentar gore odnosi se na zadnju koricu, gdje je fino ostavljeno slobodno mjesto u gornjem desnom uglu, gdje po knjižnicarskim pravilima dolazi signatura, ako mislite da to svi rade, samo pogledajte nove knjige u knjižnicama, rijetke su u kojima tekst nije prekriven, a sve dicni izdavaci, okrenuti prema otkupu u knjižnicama
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/08/2005 : 19:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
da ubacim neke informacije jer mi predugo ovaj topic stoji usamljen: gramaticke greske u KP#8:
- str. 44 >>> "...tu odijelo..."
- str. 54 >>> "...ne svijetu ne..."
- str. 85 >>> "Pustiti helij!"

Nepobedivi / Okružen mrtvima, srpsko izdanje by BlekenDekara i Lavirint. U orginalu: Invincible & The Walking Dead. Orginalni izdavac (USA): Image Comics, web site: http://www.imagecomics.com/ 'Distributer' za podrucje Sarajeva i šire, po potrebi. ///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2005 : 21:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Hm, da, tipfeleri. Nemam pojma kako nam je to promaklo...

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 07/08/2005 : 23:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
NA LOMACHU!
NA LOMACHU!

:)PpPPPp

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/08/2005 : 00:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:

Hm, da, tipfeleri. Nemam pojma kako nam je to promaklo...

Zato jer ne citate slovo po slovo .

"There goes neighbourhood..."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2005 : 10:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobio sam danas ovaj mail. Sto kazete?

Zdravo!

Prvo da pohvalim odlicno izdanje Kena Parkera a onda i jedna zamerka!
Cini mi se da je papir na kome se štampaju sveske suviše beo i da bi tamniji papir
više odgovarao crtežu i bio prijatniji za citanje.
Pogledajte novo izdanje Alana Forda.
Ovo nije samo moje mišljenje!

Sve najbolje!
Nenad, Beograd

Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5955 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 08/08/2005 : 11:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
Tesko se naviknut na kavijar kad si cijeli zivot jeo neka druga jaja. :)

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/08/2005 : 11:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

Dobio sam danas ovaj mail. Sto kazete?

Zdravo!

Prvo da pohvalim odlicno izdanje Kena Parkera a onda i jedna zamerka!
Cini mi se da je papir na kome se štampaju sveske suviše beo i da bi tamniji papir
više odgovarao crtežu i bio prijatniji za citanje.
Pogledajte novo izdanje Alana Forda.
Ovo nije samo moje mišljenje!

Sve najbolje!
Nenad, Beograd

Trebao si u Dnevnikovoj tiskari odstampati jednu seriju, izbaciti iz svakog stripa 2 strane i malo prekrojiti tekst i crteze.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2005 : 11:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma ne, ozbiljno pitam da li i vama smeta "prebijeli" papir?

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/08/2005 : 11:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Papir je savrsen. Ne mjenjaj nista u naradnim brojevima.

Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 08/08/2005 : 11:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
quote:

Ne smeta, baš mi odgovara.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2005 : 11:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ma nema sanse da cu mijenjati ista, ali pitam, cisto me zanima.

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4014 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 08/08/2005 : 11:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

ne smeta. papir je vrhunski, bas za crno bijele stripove.
jedino sto bi smetalo kod ovakvih stripova bi bilo da je papir potpuno gladak. onda bi se svijetlo na njemu presijavalo i bljeskalo. ovako je zakon. kavijar, kao sto kaze vj.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/08/2005 : 13:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Meni ne smeta.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2005 : 13:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
meni je najbolji papir za c/b stampu 150 gramski koristen za forumovog princa valijanta. moguce da postoji jos neko izdanje na istom papiru.
to svakako ne znaci da je to jedino dobro resenje, ali za mene je to vrhunac.

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 08/08/2005 : 19:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
a ionako ce ovaj papir kadtad pozutit :)
jel trebam traziti jos tipfelera ili ce to sadneko drugi preuzeti? znam da je Verter za prvih 6 brojeva iznio nekoliko zapazanja :P

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2005 : 21:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
trazi i dalje.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/08/2005 : 21:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Papir se uklapa u kompletno izdanje,sve je luksuzno uradjeno tako da i bijelina papira stima u svemu tome.
p.s. Ove epizode o Kitolovcima su me odusevile,za 10-ku su....

Porter
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/08/2005 : 21:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by alen

Ma nema sanse da cu mijenjati ista, ali pitam, cisto me zanima.

Ma ja cu ipak promjeniti nesto...ali bijela boja ostaje, zna se i zasto!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/08/2005 : 02:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Dado
...ali bijela boja ostaje, zna se i zasto!

ali bez obzira na to,ta boja me najvise privukla,jer kao klinji kp mi je bio ocajan bas zbog te boje...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
HAJDUK SUPERPRVAK 2005!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 10/08/2005 : 12:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ja sam svojih 6 brojeva procitao u subotu i mislim da je perverzno ovako dugo cekati na iducih 6 brojeva. Ja sam za to da svaka tri mjeseca izadje 6 brojeva.

Perverzno ili ne, za dobrobit Markovog braka (sitno brojiš, a?! ) bolje je da se zadrži 6-mjesecni ritam!

Evo jucer sam ih procitao 5 komada, još mi je ostala "Balada"... Što reci, predivne price, prelijepo izdanje...
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 17/08/2005 : 09:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:

trazi i dalje.

Evo, i ja cu jednu. U broju 8, ne sjecam se na kojoj stranici, pise "newyorkške" (ili "newyorkški", nije bitno). U hrvatskom jeziku ta se rijec pise ili "njujorške" ili "newyorške", "k" u "york" se gubi. Ne znam je li tipfeler ili je lektoru promaklo

Ich habe ihn getragen auf meinen Armen; ich habe ihm gezeigt die Blumen des Feldes, die Bäume des Waldes, die Fische des Wassers und die Sterne des Himmels; ich habe ihn gelehrt, den Pfeil vom Bogen zu schießen und das wilde Roß zu besteigen; ich habe ihm geschenkt die Sprachen der roten Männer und ihm zuletzt gegeben das Feuergewehr, dessen Kugel getötet hat Ribanna, die Tochter der Assineboins.
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000