forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi maxi Zagor užas jedan
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/08/2005 : 18:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Kazaro (Cassaro) je svakako losiji crtac od Kjarole (Chiarolla), i to dosta losiji. Ono sto je vec mnogo puta receno ovde je to da Kjaroli "ne lezi" Zagor, to jest bar ga ja u njegovim crtezima ne dozivljavam kao Zagora onakvog kakvog sam zavoleo cim sam procitao prvi strip o njemu. Sigurno zbog toga manje napadamo Kazara nego Kjarolu.

Slicno mi je i sa odnosom kvaliteta izmedju Kazara i Laurentija. Laurenti je takodje dosta bolji crtac od Kazara, ali mi je njegov Zagor vise Tarzan ili, jos gore, divljak, pa mi je u tom pogledu Laurenti mnogo gori i od samog Kjarole.

Tako na lestvici najgorih Zagorovih crtaca Kazaro po mom ukusu dolazi tek na trece mesto (ne racunajuci Kolombija (Colombi) koji je crtao pretposlednji Alamanah i to je jedina Zagorova epizoda koju je nacrtao pa ga nisam ni rangirao, inace on bi na toj lestvici bio ubedljivo prvi). Kad smo vec kod Kazara, on mi je medju omiljenim crtacima kad je u pitanju Marti Misterija.

Na kojeg Cassara misliš pošto su dva brata i ako se ne varam jedan je puno bolji od drugog?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/08/2005 : 18:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mislim da je Gaetano, a mislim takodje da oni ponekad zajedno rade...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 02/08/2005 : 19:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Gaetano i Gasparo Cassaro i meni se cini rade zajedno.Kod Smrtonosnog bljeska je mislin samo Gaetano.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 03/08/2005 : 08:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Gaetano-Gasparo, Irak-Iran...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 05/08/2005 : 22:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
meni se prica svidjela. bas sam htio saznati kako je razrijesio pitanje Cherokeeja (sasvim zadovoljavajuce, mada je po mom trebao ukokati i pukovnika i onu skvo) i hvala Berniju sto je ovo izdao.

Nepobedivi / Okružen mrtvima, srpsko izdanje by BlekenDekara i Lavirint. U orginalu: Invincible & The Walking Dead. Orginalni izdavac (USA): Image Comics, web site: http://www.imagecomics.com/ 'Distributer' za podrucje Sarajeva i šire, po potrebi. ///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000