Author |
Topic  |
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 02/08/2005 : 18:23:43
|
quote: Originally posted by ---dp---
Kazaro (Cassaro) je svakako losiji crtac od Kjarole (Chiarolla), i to dosta losiji. Ono sto je vec mnogo puta receno ovde je to da Kjaroli "ne lezi" Zagor, to jest bar ga ja u njegovim crtezima ne dozivljavam kao Zagora onakvog kakvog sam zavoleo cim sam procitao prvi strip o njemu. Sigurno zbog toga manje napadamo Kazara nego Kjarolu.
Slicno mi je i sa odnosom kvaliteta izmedju Kazara i Laurentija. Laurenti je takodje dosta bolji crtac od Kazara, ali mi je njegov Zagor vise Tarzan ili, jos gore, divljak, pa mi je u tom pogledu Laurenti mnogo gori i od samog Kjarole.
Tako na lestvici najgorih Zagorovih crtaca Kazaro po mom ukusu dolazi tek na trece mesto (ne racunajuci Kolombija (Colombi) koji je crtao pretposlednji Alamanah i to je jedina Zagorova epizoda koju je nacrtao pa ga nisam ni rangirao, inace on bi na toj lestvici bio ubedljivo prvi). Kad smo vec kod Kazara, on mi je medju omiljenim crtacima kad je u pitanju Marti Misterija.
Na kojeg Cassara misliš pošto su dva brata i ako se ne varam jedan je puno bolji od drugog? |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 05/08/2005 : 22:18:19
|
meni se prica svidjela. bas sam htio saznati kako je razrijesio pitanje Cherokeeja (sasvim zadovoljavajuce, mada je po mom trebao ukokati i pukovnika i onu skvo) i hvala Berniju sto je ovo izdao.
Nepobedivi / Okružen mrtvima, srpsko izdanje by BlekenDekara i Lavirint. U orginalu: Invincible & The Walking Dead. Orginalni izdavac (USA): Image Comics, web site: http://www.imagecomics.com/ 'Distributer' za podrucje Sarajeva i šire, po potrebi. ///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
Topic  |
|