forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nešto je stiglo u More Comics, a nešto ce stici...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/06/2005 : 08:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Larry izgleda malo metro. Je li on to promjenio klub? Nije li zlatno pravilo da strip-junaci ne mijenjaju dresove.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/06/2005 : 08:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ako je netko kupio Bleka, jesu li u igri one prve EsseGesse epizode ili francuske (Cedroni, Amouriq...)?

-------------------------------------------------------------------------------------------
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/06/2005 : 09:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Lici ti, a? Ovo je crtao Mastantuono.

E, jebiga, prvo sam pomisliona Mastantuona, a onda sam rekao koji bi kurac to Mastantuono radio, nisu valjda radili nova izdanja, to je sigurno Berni nafukao Gorana da u ime djetinje ljubavi crta kavere za Bleka...:)

Koji bi kurac to Mastantuono radio? Pa za novcani kurac, rekao bi A mozda i on voli Bleka i Mikija (dobro, malo je nategnuto ali...:-) ). A Goran bi to vjerojatno pristao raditi, ali bi ga Berni onda trebao cekati po 6 mjeseci za jednu naslovnicu, uz pretpostavku da ga svaki dan zove i pita jel gotovo:-)

quote:
Originally posted by mcn
Sad mi je krivo. I ssto sam krivo rekao i ssto nije Parlov...:(

A ko koga od njih dvojice skida?...:D
mcn

Pa ne bi rekao da netko nekoga skida, ali u ovom slucaju je to mst parlova, jer su mst ovo prvi radovi ovakvom tehnikom, cini mi se ( pogledaj topolino, klasican disney stil, pogledaj Nick Raider naslovnice u temperi, Magico Vento kompjuterski obojana olovka...)
Pogledaj, zanimljiv interview:
http://www.ubcfumetti.com/interview/0502.htm
ili
http://www.corrado-mastantuono.com/

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/06/2005 : 09:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ako je netko kupio Bleka, jesu li u igri one prve EsseGesse epizode ili francuske (Cedroni, Amouriq...)?

U blkeku je essegesse od pocetka, sudeci prema talijanskom izdanju.

Go to Top of Page

malkovic
Starting Member

38 Posts

Member since 14/10/2004

Posted - 30/06/2005 : 09:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send malkovic a Private Message
Vratio nam se Larry.Juuuuuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuuu!!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/06/2005 : 10:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Još jedno pitanje uz ovo sve novo što nas uskoro ocekuje...
Mark ide na 224 stranice,barem tako piše na stranici more comicsa,a na koliko ide Blek?
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/06/2005 : 11:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

Opa, pa zar ti nisi u "grupi 5" koja me "zeljno" ocekuje na Exitu? :)

Jesam, ali sam takode i veoma nestrpljiv po prirodi, pa sam se za drugi broj snašao.

Ali, naravno, uzecu još jedan, vec me jedan ortak zamolio za primerak ovog hit stripa!

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/06/2005 : 11:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

jeste, ali on je od onih sto sede na dve stolice.
politicar.

When will you people learn...

Na dve fotelje, kakve bre obicne stolice...

--
"Non c'e niente di piu triste di
un sogno che muore."
Go to Top of Page

chemako
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 22/02/2004

Posted - 30/06/2005 : 11:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send chemako a Private Message
Koliko je epizoda Bleka u prvom broju?
Odnosno da li su u pitanju epizode "Veliki Blek" i "Sinovi šume" iz LMS?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/06/2005 : 12:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
DOBRO, KAKO DA TO ITKO ZNA OSIM BERNARDA, ZENE KOJA JE RADILA PRIJEVOD, TIPA KOJI JE RADIO PRIJELOM I EKIPE U TISKARI!!!???? Kako vam nitko od njih nece odgovoriti ovdje, sto se ne mozete strpit 5 dana i pricekat to na kioscima i pogledati sami?!

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/06/2005 : 13:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Uh, sto si nervozan :). Da ti nije to pomalo vezano na sutrasnji dan D?

I zar nisu ta izdanja vec u More Comics-u? A da, nesto je stiglo, a nesto ce stici . Ali iskrsnuli neki Batmani, koliko vidim .

Jack the Black.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/06/2005 : 13:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Joj,pa sutra je veliki Dan D!
A još Mark,Zagor,Never i Larry......
Poslastica!
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 30/06/2005 : 13:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Kakav dan D?

manhunter
Moderator

Switzerland
26012 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/06/2005 : 13:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
ovakav...:-))))))))))

but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home...
Go to Top of Page

skot
Junior Member

Croatia
356 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 30/06/2005 : 14:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send skot a Private Message
Engleze u novom Marku nazivaju "Crvenim odorama":(((
Hocemo "Crvene mundire"...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/06/2005 : 14:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by skot

Ako smo se naviknuli na Chica, naviknut cemo se i na sve drugo.

Pretpostavljam da nije ni Blaf nego Mister Bluff. Stvar prijevoda i jezika. O tome su svakvi prigovori bespotrebni.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 30/06/2005 : 14:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Bluuff Blaf, za to me briga.

Iako nisam jedan od onih koji su 20 godina zivili sa Markom, ni ja ne bih htio citat nekakve Crvene odore i sl. Mundiri. :)

Tuzna/Zalosna sova me ne dira.

No Life Till Leather
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/06/2005 : 14:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Najbolja su bila imena Smuka i Salasa u izdanju Porina.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/06/2005 : 14:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
blekova naslovnica je užas, baš sam nešto razmišljao da nabavim kolekciju bleka, iskljucivo zbog prekrasnih naslovnica starih brojeva, npr. treci covjek, rodijev podvig, lavovi kamura..., onda stiže informacija o reprintima pa odustajem od toga...sada možda sacekam da lms bleku padne cijena, vidjet cu
btw, zna li netko ko je radio lms naslovnice i zašto se sada ne koriste, da ih nisu radili u dnevniku, ono uzmu slicicu iz stripa pa ju obojaju
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 30/06/2005 : 15:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Najbolja su bila imena Smuka i Salasa u izdanju Porina.

Hehehe, da, Pijandura i Suplja Vreca!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/06/2005 : 15:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Hehehe, da, Pijandura i Suplja Vreca!

Sto su ih tako preveli?

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/06/2005 : 15:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
pijandura i suplja vreca - upravo tako. Samo nisu dugo izdrzali cinimi se mikija samo 4-5 brojeva. Mark i Blek su dogurali negdje do desetke, po 4 velika, pa onda mali.
Nego moglu su stvarno ostati mundiri, barem zbog pjesmice boj se boj crveni mundiru moj :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 30/06/2005 : 15:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
boj se boj crvena odoro moja

No Life Till Leather
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/06/2005 : 15:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Originally posted by Markos

> A Goran bi to vjerojatno pristao raditi, ali bi ga Berni onda
>trebao cekati po 6 mjeseci za jednu naslovnicu, uz pretpostavku da
>ga svaki dan zove i pita jel gotovo:-)

Zar nije Goran najbrzza olovka zapadno od Precckoga?

http://www.ubcfumetti.com/interview/0502.htm
http://www.corrado-mastantuono.com/

Ma, che bravo...:)

mcn

Pogledajte http://mcn.blog.hr dok se www.darkomacan.com radi! *** Q STRIP 8 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 30/06/2005 : 15:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by alen

quote:
Originally posted by skot

Ako smo se naviknuli na Chica, naviknut cemo se i na sve drugo.

Pretpostavljam da nije ni Blaf nego Mister Bluff. Stvar prijevoda i jezika. O tome su svakvi prigovori bespotrebni.

ako cemo iskreno i ako su vec htijeli da se drže neke jezicke šeme, onda bi prijevod trebao biti "crveni kaputi", jer se doticni u orginalu na engleskom nazivaju "red coats". a svi znamo da je "coat"= kaput, a ne odora. odora je malo širi pojam od kaputa. eto ako cemo vec cjepidlacit oko naziva i prijevoda. mada je u par navrata zvanicni prijevod i na hrt bio "mundir". uglavnom, šta je, tu je, odora, kaput, mundir, neka ih samo ima ponovo.

Edited by - I like girlz on 30/06/2005 15:58:18
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000