Author |
Topic  |
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 30/06/2005 : 16:04:45
|
quote: Originally posted by ken2
blekova naslovnica je užas, baš sam nešto razmišljao da nabavim kolekciju bleka, iskljucivo zbog prekrasnih naslovnica starih brojeva, npr. treci covjek, rodijev podvig, lavovi kamura..., onda stiže informacija o reprintima pa odustajem od toga...sada možda sacekam da lms bleku padne cijena, vidjet cu btw, zna li netko ko je radio lms naslovnice i zašto se sada ne koriste, da ih nisu radili u dnevniku, ono uzmu slicicu iz stripa pa ju obojaju
Nema veze, necu moci izdrati a da ih nekupim. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 30/06/2005 : 20:35:49
|
quote: Originally posted by kico
Još jedno pitanje uz ovo sve novo što nas uskoro ocekuje... Mark ide na 224 stranice,barem tako piše na stranici more comicsa,a na koliko ide Blek?
255
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Lopov
New Member

Croatia
106 Posts
Member since 10/06/2004 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 30/06/2005 : 22:04:43
|
nekako imam osjecaj da ce se mark i blek bolje prodavati nego nathan i tex
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 30/06/2005 : 23:29:31
|
Samo neka. Zbog toga bice vise recimo Nathana. Novi junaci kod nas ne idu. Gledajte samo gde je sad Magico Vento.
No vidjecemo sta ce biti. Cini se da recimo dobra prodaja Alan Forda omogucava neke stvari, koje inace ne bi isle. Isto je kot Markosovog Parkera. Ne vjerujem bismo li ugledali Spirua i Love & Rockets ne bi li Parker isao.
Jack the Black. |
 |
|
Lopov
New Member

Croatia
106 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 30/06/2005 : 23:47:40
|
quote: Ne vjerujem bismo li ugledali Spirua i Love & Rockets ne bi li Parker isao.
Jack the Black.
Love & Rockets?! Gdje? Kad? Posto?
 |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 30/06/2005 : 23:48:03
|
Spiroua u jednom trenutku DA, L&R - nikad!
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 01/07/2005 : 00:01:56
|
MA IMA samo potvrdjujem da bez dobre prodaje kena ne bi ni bilo raketa. a da bi se spirou kakotako izgurao jer po meni isti ima vishe potencijala za dobru prodju od kena. mozda i greshim...ne bi bio prvi put, to je sigurno:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 01/07/2005 : 00:04:37
|
quote: Originally posted by Top
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
ne znam baš za to, ali ako ce mark i blek pomoci nathanu i texu, onda treba da su i više nego dobrodošli i da ih kupujemo. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/07/2005 : 00:09:29
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
MA IMA samo potvrdjujem da bez dobre prodaje kena ne bi ni bilo raketa. a da bi se spirou kakotako izgurao jer po meni isti ima vishe potencijala za dobru prodju od kena. mozda i greshim...ne bi bio prvi put, to je sigurno:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Bez Kena moralno mozda nebi bilo L&R, ali samo moralno. Ostalo tko zna. Spirou nema veze sa Kenom, ni u jednom pogledu, osim opet mozda u moralnom smislu, jer dobijes vecu motivaciju i zelju za radom ako se jedan strip koji izdas relativno dobro prodaje. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/07/2005 : 00:57:22
|
quote: Originally posted by mike
Isto je kot Markosovog Parkera. Ne vjerujem bismo li ugledali Spirua i Love & Rockets ne bi li Parker isao.
Jack the Black.
Varas se, da Ken i nije isao sigurno nebi bio jedini junak kojeg bi izdali. Ovako nas je samo jos vise motiviralo ali samo motiviralo sve ostalo nema veze sa izdanjima koji bi skoro trebali ugledati svjetlo dana. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 01/07/2005 : 02:31:15
|
covek jedino moze biti zgrozen kad vidi da se po 18736 put stampaju Mark i Blek, i da ce uskoro Vobak ponovo napasti, desiti se pobuna trapera, da ce Neko biti izdajnik a neko Streljan u zoru i sl... |
 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts
Member since 01/09/2003 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 01/07/2005 : 10:03:38
|
Nego sta, pogotovo Mark. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/07/2005 : 11:14:40
|
quote: Originally posted by Colt
covek jedino moze biti zgrozen kad vidi da se po 18736 put stampaju Mark i Blek, i da ce uskoro Vobak ponovo napasti, desiti se pobuna trapera, da ce Neko biti izdajnik a neko Streljan u zoru i sl...
Mark se ne stampa ovaj put, on se tiska, po drugi put, a mozda ovaj put uspjesnije...  Koliko znam stampan je do sada 3 puta, sve skupa 5, sto je to za tako popularne junake...   |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 01/07/2005 : 11:59:54
|
Sigurno ce se to super prodavati, ljudi kupuju ono sto sto znaju ili ono sto su znali kao djeca. Sjecam se kad sam nakon 6 godina ne citanja stripova ponovo poceo odmah sam pomislio na ZS i LMS i prvo sto sam kupio bio je komplet Zagora. 7 dana kasnije nisam mogao da vjerujem da sam to sranje citao/kupovao .
MV ili Dampyr, NN ili sta ti ja znam ne idu bas tako dobro ali Blek i ostale gluposti ce se prodavati, 100%. Ustvari i dobro je sto to ide, i mi kao klinci smo citali zagora,bleka i marka do 12 godina onda smo nasli nesto drugo. Ovo je prvenstveno za djecu i nostalgicare iako kao sto Colt rece ne mogu da zamislim da danasnje klince traperi bas puno interesuju...
"The silencer makes a whisper of the gunshot."
Y BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG
|
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 01/07/2005 : 13:16:07
|
quote: Originally posted by seinfeld
Sigurno ce se to super prodavati, ljudi kupuju ono sto sto znaju ili ono sto su znali kao djeca. Sjecam se kad sam nakon 6 godina ne citanja stripova ponovo poceo odmah sam pomislio na ZS i LMS i prvo sto sam kupio bio je komplet Zagora. 7 dana kasnije nisam mogao da vjerujem da sam to sranje citao/kupovao .
MV ili Dampyr, NN ili sta ti ja znam ne idu bas tako dobro ali Blek i ostale gluposti ce se prodavati, 100%. Ustvari i dobro je sto to ide, i mi kao klinci smo citali zagora,bleka i marka do 12 godina onda smo nasli nesto drugo. Ovo je prvenstveno za djecu i nostalgicare iako kao sto Colt rece ne mogu da zamislim da danasnje klince traperi bas puno interesuju...
Bravo! Konacno da je neko provalio da nije sve sto Ludens izda namjenjeno za nas "fosilne stripoholicare" i "kolekcionarske glancofobicare"! Mislim da Blek i Mark idu iskljucivo da privuku mladju populaciju,recimo od 7 - 12 pa kad se oni navuku postat ce ko mi i biti trziste za ozbiljnjije stripove! A mi,niko nas ne tjera da kupujemo ako necemo,al bojim se da hocemo makar je to reprint,ali druga edicija,a kolekcionarstvo je "bolest" kao sto vec jednom negdje rekoh i tu nema ljeka...
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 01/07/2005 : 13:33:08
|
quote: Originally posted by Dado Mark se ne stampa ovaj put, on se tiska, po drugi put, a mozda ovaj put uspjesnije...  Koliko znam stampan je do sada 3 puta, sve skupa 5, sto je to za tako popularne junake...  
Kakve su to jezicke zajebancije    
Nisam znao da si toliki nacionalista !!!   |
 |
|
Advanced Member

Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 01/07/2005 : 13:59:24
|
dobar je trenutak za pocetak, ljeto, tako da ce puno nostalgicara biti na moru, koji nisu vidjeli marka i bleka od djetinjstva, kad su bili opcinjeni sa ova dva junaka. dakle ovi prvi brojevi bi se dobro trebali prodati, narocito na primorju.
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/07/2005 : 14:12:17
|
No, toliko najava, a na kioscima nicega??? Vec sam pripremio povecu svotu za izlazak na kiosk, a kad tamo samo novi Zagor Maxi... Di je LL; NN; i sve ostale junacine?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 01/07/2005 : 14:39:19
|
quote: Originally posted by DeeCay
No, toliko najava, a na kioscima nicega??? Vec sam pripremio povecu svotu za izlazak na kiosk, a kad tamo samo novi Zagor Maxi... Di je LL; NN; i sve ostale junacine?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
-sutra ocekuj sve to.../prema informacijama dobivenim kod gospodice trafikantice..../ |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 01/07/2005 : 14:40:55
|
dobar je trenutak za pocetak, ljeto, tako da ce puno nostalgicara biti na moru, koji nisu vidjeli marka i bleka od djetinjstva, kad su bili opcinjeni sa ova dva junaka. dakle ovi prvi brojevi bi se dobro trebali prodati, narocito na primorju.
Kad ljudi stignu na more, mislice da su ponovo u 80tim, zagor,tex,mark,blek,dd i sta ti ja znam   !
|
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 01/07/2005 : 15:04:22
|
quote: Originally posted by Colt
covek jedino moze biti zgrozen kad vidi da se po 18736 put stampaju Mark i Blek, i da ce uskoro Vobak ponovo napasti, desiti se pobuna trapera, da ce Neko biti izdajnik a neko Streljan u zoru i sl...

E ovaj nick nisam vidio duuugo....
No Life Till Leather |
 |
|
Topic  |
|