Author |
Topic |
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 10/07/2005 : 21:50:20
|
quote: Originally posted by Markos
Ne znam, Berni ne govori o svojim planovima i tesko je predvidjeti njegove poteze. Ali nista me nece iznenaditi, cak i ako na jesen izbaci Dampyra na kioske. Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Pa, nakon glupavih izdanja Bleka i Marka, Bernie bi vec stvarno mogao da nas za promjenu ugodno iznenadi necim novim... evo, baš bi mogao poceti s Dampyrom, na jesen!
you candy perfume girl |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/07/2005 : 22:07:44
|
Ako je prava kupio Bookglobe koji izdaje iskljucivo HC albume, jasno je u kojem cemo obliku i po kojoj cijeni vidjeti Dampyra. Ako to moze biti samo tako, neka bude, ali jasno je da nas ima dosta koji necemo po forumu pisati "juuhuuuuu!!" kad izadje HC Dampyr po cijeni od pedesetak kuna. |
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 10/07/2005 : 22:55:30
|
quote: Originally posted by VALTER
Ako je prava kupio Bookglobe koji izdaje iskljucivo HC albume, jasno je u kojem cemo obliku i po kojoj cijeni vidjeti Dampyra. Ako to moze biti samo tako, neka bude, ali jasno je da nas ima dosta koji necemo po forumu pisati "juuhuuuuu!!" kad izadje HC Dampyr po cijeni od pedesetak kuna.
Istina! Slazem se, nije ipak bas sve za HC! |
|
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 10/07/2005 : 22:56:51
|
[quote]Originally posted by zveles americki stripovi su strasno zarazni, a sto je najgore - otrov su za novcanik!
Je, cijena im je najveca mana |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 11/07/2005 : 06:35:56
|
quote: Originally posted by VALTER
Ako je prava kupio Bookglobe koji izdaje iskljucivo HC albume, jasno je u kojem cemo obliku i po kojoj cijeni vidjeti Dampyra. Ako to moze biti samo tako, neka bude, ali jasno je da nas ima dosta koji necemo po forumu pisati "juuhuuuuu!!" kad izadje HC Dampyr po cijeni od pedesetak kuna.
Svi bi mi volili imati Dampyra u SC izdanju mada cisto sumnjam u to.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 11/07/2005 : 10:23:51
|
Ima jake crtace, kupovacu Rossija ma kakvu god glupost od price crtao - ali price se jezivo ponavljaju u prvo vreme.
-- "Non c'e niente di piu triste di un sogno che muore." |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 11/07/2005 : 11:08:05
|
>Toliko je los?
Ne, Jonathan Steele je gori, a Napoleone nerazumljiviji ... A da, I Brendon je gori. Ali je onako, za slijeganje ramenima. Prva je priliccno dobro nacrtana, a kasnije su onako: dodje Dampyr i sretne lokalno ccudovisste/magiju i onda se nessto natezzu i valjda Dampyr pobijedi. To kazzem, jer mi je uglavnom tako dosadno da zaboravim pet minuta nakon ssto sam proccitao.
No, ja sam rijetko kad dobro mjerilo za popularnost bonelijevaca...:)
mcn
Pogledajte http://mcn.blog.hr dok se www.darkomacan.com radi! *** Q STRIP 8 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
|
|
Topic |
|