Ne znam, Berni ne govori o svojim planovima i tesko je predvidjeti njegove poteze. Ali nista me nece iznenaditi, cak i ako na jesen izbaci Dampyra na kioske. Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Pa, nakon glupavih izdanja Bleka i Marka, Bernie bi vec stvarno mogao da nas za promjenu ugodno iznenadi necim novim... evo, baš bi mogao poceti s Dampyrom, na jesen!
Ako je prava kupio Bookglobe koji izdaje iskljucivo HC albume, jasno je u kojem cemo obliku i po kojoj cijeni vidjeti Dampyra. Ako to moze biti samo tako, neka bude, ali jasno je da nas ima dosta koji necemo po forumu pisati "juuhuuuuu!!" kad izadje HC Dampyr po cijeni od pedesetak kuna.
Ako je prava kupio Bookglobe koji izdaje iskljucivo HC albume, jasno je u kojem cemo obliku i po kojoj cijeni vidjeti Dampyra. Ako to moze biti samo tako, neka bude, ali jasno je da nas ima dosta koji necemo po forumu pisati "juuhuuuuu!!" kad izadje HC Dampyr po cijeni od pedesetak kuna.
Svi bi mi volili imati Dampyra u SC izdanju mada cisto sumnjam u to.
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
Ne, Jonathan Steele je gori, a Napoleone nerazumljiviji ... A da, I Brendon je gori. Ali je onako, za slijeganje ramenima. Prva je priliccno dobro nacrtana, a kasnije su onako: dodje Dampyr i sretne lokalno ccudovisste/magiju i onda se nessto natezzu i valjda Dampyr pobijedi. To kazzem, jer mi je uglavnom tako dosadno da zaboravim pet minuta nakon ssto sam proccitao.
No, ja sam rijetko kad dobro mjerilo za popularnost bonelijevaca...:)