forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 slanje u Sloveniju iz Hrvatske
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 11/07/2005 : 22:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message
iz Zagreba si pa sjedneš u auto i odeš u Brežice na poštu, to ti je 50 km u oba smjera i 45 minuta vremenski a usput popiješ kavu u Deželi...i to je to

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 12/07/2005 : 00:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by alanmaras

iz Zagreba si pa sjedneš u auto i odeš u Brežice na poštu, to ti je 50 km u oba smjera i 45 minuta vremenski a usput popiješ kavu u Deželi...i to je to

Kavu ili dvije a nemoj zaboraviti, jer moras imati i slovensku adresu napisano na tiskanici (onu ko salje - adresa posiljatelja)!

markolar
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/07/2005 : 00:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by darth-vader

ovo da ovisi od poste do poste sam vec odavno shvatio. Nebih htio slati kao tiskanicu, jer sam cuo svakakvih prica. Od mokrih do zguzvanih stripova. Zato sam ih zapakirao. Nesto cu valjda smisliti.

if you only knew the power of the dark side

Ovo od poste do poste ti znaci da svako toliko saljes nesto i da si dobar sa sluzbenicama (to ti u prijevodu znaci da sam svaki puta ostavio bar 5-10 kn. mance pa me nista ne pitaju i kada saljem lovu preporuceno:) Inace ti preporucam da doneses stripove i omotnicu sa zrakom te da pred njima zapakiras te odsijeces jedan kut (vrh) omotnice pred njima, a da su ti stripovi zamotani u najlon. Tada ti je vjerojatnost od ostecenja najmanja.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/07/2005 : 00:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by darth-vader

ovo da ovisi od poste do poste sam vec odavno shvatio. Nebih htio slati kao tiskanicu, jer sam cuo svakakvih prica. Od mokrih do zguzvanih stripova. Zato sam ih zapakirao. Nesto cu valjda smisliti.

if you only knew the power of the dark side

Nedavno sam poslao tiskanicu u USA. Nije bilo isplativo drugacije jer bi poštarina bila skuplja od stripova. Stripovi nikako da stignu, vec je prošlo dosta vremena. Ne znam šta da kažem kupcu, jako neugodna situacija. Toliko o pouzdanosti slanja nezašticenih tiskanica. Odavde do USA 1001 lopov, a ako hoceš paket plati više nego što stripovi vrijede. Bezveze...

>>> I hope the party in my head never stops <<<

Ma ne brini se jer se meni dogadjaju slicne situacije u zadnja tri mjeseca (saljem preko ebay-a) i tek mi je jutros stiglo pismo AVIONSKOM postom jer imaju nekakav blesavi zastoj, to isto se odnosi i na posiljke za Italiju (preko dva mjeseca im treba sa aviuonskom postom, grrrrrr., pa brze bi ja PJESKE odnio:))) Inace to za Avionsku postu je jako vazno jer im inace treba minimalno mjesec dana da stigne jer ide nekim parobrodom (u normalno vrijeme kada sam se zeznuo i nisam nadoplatio to glupost, a sada vjerojatno i duze vrijeme)!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/07/2005 : 00:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Inace nemoj brinuti zbog tih posiljki u Ameriku. Sve stignu, kad tad, ali im ponekad treba cijela vjecnost (preko par mjeseci), imam iskustva sa time:(((

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/07/2005 : 11:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Inace nemoj brinuti zbog tih posiljki u Ameriku. Sve stignu, kad tad, ali im ponekad treba cijela vjecnost (preko par mjeseci), imam iskustva sa time:(((

Mrzim mrznju!

Samo da jednom stigne. To mi je najvažnije. Cekanje se može istrpiti.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/07/2005 : 13:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>Nedavno sam poslao tiskanicu u USA.

Obiccnu ili avionsku? Ako je obiccna: 6-10 tjedana.

mcn

Pogledajte http://mcn.blog.hr dok se www.darkomacan.com radi! *** Q STRIP 8 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!

Bio si potpuno u pravu. Obicna tiskanica je putovala 66 dana, ali važno da je stiglo. Odmah mi je toplije oko srca...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000