Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/10/2006 : 12:41:02
|
Trebalo mi je samo godinu dana da ga opet pocnem citati
Nego, vjerojatno je to negdje vec bilo spomenuto, no zašto ima ovaj Beliputov TPB jednu epizodu manje od originala? Izbacivanje te epizode nije utjecalo na ništa, jer je #8 prva epizoda u bloku, Swampy dolazi tek nakon #9, a kolko vidim epizode nastavka ovog storyline-a u trejdu nikad nisu bile objavljene vani...
Kako se to planiralo izvesti, jel se netko sjeca?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 09/10/2006 : 18:06:07
|
istina da epizode koje dolaze iza ovih nisu nikad objavljivanje u tpb-u, ali beli put je tu zadnju epizodu izbacio vjerojatno zato što ove koje su objavljene cine zaokruženu cjelinu, dok ta zadnje je pocetak price koja završava kasnije, a s obzirom da te epizode ne mogu objaviti u formi tpb vjerojatno nisu htjeli završiti s cliffhangerom
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/10/2006 : 09:31:06
|
quote: Originally posted by Constantine33
istina da epizode koje dolaze iza ovih nisu nikad objavljivanje u tpb-u, ali beli put je tu zadnju epizodu izbacio vjerojatno zato što ove koje su objavljene cine zaokruženu cjelinu, dok ta zadnje je pocetak price koja završava kasnije, a s obzirom da te epizode ne mogu objaviti u formi tpb vjerojatno nisu htjeli završiti s cliffhangerom
Svašta, jer cliffhanger vec postoji, Nergal je sklopio sporazum sa Johnom, prorocanstvo se pocelo ostvarivati... A jel su mislili izdati neki trejd sa Swamp Thingom? Il su mislili izmisliti neki trejd sa nastavcima ovih epizoda koje nikad nisu bile objavljene u formi TPB-a vani?
Upravo sam stigao do kraja trejda i sad me zanima kako ide dalje prica.
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 12/10/2006 : 16:27:12
|
mislim da ne smiju izdavati u obliku tpb-a ono što nije tako izdato i u orginalu, ali možda griješim pa te iduci hellblazer ugodno iznenadi...ako ne bojim se da ceš se morati okrenuti skenovima, s obzirom da sve te sveske nisu baš lako nabavljive, a i malo su preskupe za moj ukus
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 12/10/2006 : 17:09:20
|
Nope sledeci HB nece biti nastavak, ali je builo reci da ce taj nastavak objaviti kad tad... Sto se tice sledeceg HB, mislim da je bilo reci o Dangerous Habits...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 12/10/2006 : 17:10:22
|
A i taj Swam Thing koji je izbacen iz prvog trejda ce biti objavljen...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
SSM
Average Member
Bosnia and Herzegovina
984 Posts
Member since 13/10/2002 |
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 13/10/2006 : 03:02:26
|
ako budu pratili redoslijed orginalnih tradeova onda svakako ide dangerous habits...što uopce nije loše jer je to jedna od najboljih (po mnogima i najbolja) hellblazer prica
|
|
torca
Average Member
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
Posted - 13/10/2006 : 03:21:08
|
po redoslijedu originalnih tpb-a vjerojatno bi prije trebali izdat "rare cuts" (eventualno i "hellblazer collection"). "dangerous habits" stvarno je najbolja prica, al svejedno iz moje perspektive ogromna je steta preskakanje tih brojeva jer su upravo oni jedino sta sam ima namjeru kupit. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 13/10/2006 : 09:47:12
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
A i taj Swam Thing koji je izbacen iz prvog trejda ce biti objavljen...
Sumnjam da mogu objavljivati trejdove kako im se prohtje...
Kakav Swamp Thing, trejdu fali Hellblazer epizoda #9, a na kraju se pojavljuje Swamp Thing. Nakon #9 ide pravi crossover sa Swampyijem. Bilo koji trade da objave nece objaviti kraj price/storylinea koja je zapocela u Original Sins. Kao što vec svi znate, #9 su izbacili iz ovog trejda radi moguceg crossovera sa Swampyjem, #10 i #12 nema objavljenih u postojecim trejdovima dok je #11 (prica o ekipi iz Newcastlea koja konstantno uhodi Johna) objavljena u Rare Cuts TPB-u, a tu je još i posljednja Delanova prica #24 "Family man". Dangerous Habits TPB zapocinje Enisovim epizodama #41-#46.
U biti Delanovo razdoblje je time uvelike preskoceno. Ne znam dal se propušta što tim razdobljem...
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Posted - 13/10/2006 : 12:14:47
|
naravno da se propušta, iako iskreno receno može se i bez toga... vecina tih delanovih stripova su prožeti politickim temama koje u ovom vremenskom razdoblju (a i na ovim prostorima) nisu toliko relevantne. to su dobre price, ali nemaju više tu dozu aktualnosti koja ih je svojevremeno cinila vrlo dobrim, a na momente i genijalnim... no, ako ti ikad negdje dodu pod ruku neceš požaliti ako ih procitaš, a dotle uživaj u ennisu
|
|
Topic |
|