panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 04/11/2005 : 10:17:16
|
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Priznajem,preterao sam kad sam rekao da su Burattini i Boselli malo dete za Hulka.To sam rekao u zanosu. Hocu da kazem,nisam"king"kao sto neki ljudi ovde kazu.Samo kazem da svi koji su videli crtez do sad (kompletne 94 table)su komentarisali da dosta lici na Ferrijev crtez i da je cak precizniji crtez.A meni je to dovoljno.Nista drugo ne trazim.Cak i ako me ne prime,uvek cu moci da se pohvalim crtezima Zagora koji je slican Ferrijevom stilu.Ako su neki ovde u forumu rekli da je moj crtez 100 puta bolji od nekih Bonellijevih crtaca,ja sam zadovoljan.Ali to su najgori Zagorovi crtaci.Ali sam za petama najboljim Zagorovim crtacima. Naravno,ne mislim da je "gotov posao,samo da se pojavimo tamo",kao mislim da je deal is set.Naprotiv.Ali imamo gomilu materijala,ja gomilu tabli solidnog crteza,a scenarista tonu strana scenarija na italijanskom jeziku i uveren sam da imamo neke sanse.
Zeljko Ferri
pa moraš priznati da i najbolji crtaci Zagora i baš nisu nešto posebno...kad koji koliko-toliko dobar slikar vidi, kako crtaju, mora da se nasmiju do suza...
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|