Author |
Topic  |
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 19/08/2005 : 21:09:08
|
quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
samo da javim da sam stigao ziv i zdrav :) i jos nisam naisao ni na jedno mjesto gdje se prodaju stripovi >:(
Javi kad nades mjesto gdje se prodaju cevapi :-)) !
"Somebody raped my tapeworm abortion Come on motherfuckers and deliver the cow"
jebesh tjevape nego kad nadjesh taj strip shop proshvrljaj po kvoter binu te javni sadrzinu
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 19/08/2005 : 22:22:54
|
quote: Originally posted by Blek Stena Evo o cemu se radi, odem kod nekih ljudi da im popravim racunar kad tamo fotke njihove kcerke i još pet-šest BiH studenata koji su dobili stipendije sa neke oproštajne fešte. Ona se zove Danijela i cini mi se otišla u Virdžiniju, a njeni roditelji mi rekoše da je jedan od putnika Emir. Ti li si?
u okviru ove stipendije su dosle samo tri cure: Ivona iz Banjaluke, Maja iz Sarajeva (koja je u Virdziniji, cudne li koincidencije) i Sabina iz Tuzle. Odakle je ta Danijela, jer bila je jedna Danijela na mom oprostajnom derneku pa su vjerovatno svi sebi pokupili slike a meni ni habera. Nista jos od stripova, prosvrljacu malo po ebayu... A seinf, nes vjerovat ali prvu noc kad smo prespavali u Washingtonu za dorucak su servirali nesto vrlo slicno cevapima. ipak, iz vrlo opravdanih razloga, nisam uzeo to meso pa da vidim i jel imaju ukus kao cevapi. a fakat, onako mljeveno meso, pa umalo srolano, bas ko cevapi... eh da Nedime, nisam rekao da sam to vidio, ali vidio jesam na jednoj/dvije trafike u opcini Centar, nekoliko dana prije nego cu krenuti. nesto je krenula prodaja po BiH ima da sada Berni pocne otvarati svoje trafike da distribucija ide bolje 
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 19/08/2005 : 23:12:48
|
Ovo u stvari i jeste Maja, a Danijela joj je mlada sestra, ja sam pobrkao. Prezime Cvoro, sa Pala je. Ma to je to, nema šta. Na slikama sam vidio tri djevojke i tri frajera. Jedan frajer ima malo dužu kosu Safet, cini mi se, ovaj jedan su mi rekli da nisi ti garant, e ostao je treci, onako malo svjetlija kosa, djeluje mi najmirnije u ovoj ekipi  Mislim da je to to, jer njeni roditelji rekoše da ima samo tih 6 studenata iz BiH kojima su odobrene te stipendije. Ja Maju ne poznajem, ali izgleda da je lijepa djevojcica...
http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 20/08/2005 : 00:15:03
|
Emire kakvi su Ameri? Jesu li onako blesavi kako mislimo????   
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 20/08/2005 : 16:34:20
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Ja Maju ne poznajem, ali izgleda da je lijepa djevojcica...
znaci emire upo si u fino društvance. sad ga fino zadaj laganini.   |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 20/08/2005 : 20:41:22
|
Emire, nek si ti stigao živ i zdrav, da tetu Ismetu ne sekiraš. Ima da te prebijemo svi skupa kad se vratiš!  
ILG, vidimo se na faxu onda. Ja cu tamo pred kraj mjeseca, aBd, pa cu navratiti na fax. Trenutno sam par ulica dalje, u Cazinu. 
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 21/08/2005 : 17:53:14
|
Znam da kasni sa:Sretan put! Pa cu samo reci sretan povratak.
So crucify the ego, before it's far too late To leave behind this place so negative and blind and cynical, And you will come to find that we are all one mind Capable of all that's imagined and all conceivable. Just let the light touch you And let the words spill through And let them pass right through Bringing out our hope and reason ...
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 21/08/2005 : 22:42:27
|
Sejo jos su gori --- nema blesavije drzave od Mississipija!!! zatvaraju sve do 1 ujutro, subota na nedjelju sve mora biti zatvoreno do 12 jer (and get this) nedjelja je "sveti dan" i svako se mora ustati ujutro na misu i tako to! covjece taman sam se zagrijo sa curicom u ovom lokalu kad bum!!! crnac duplo veci od Majkla Mura koji je imitirao DJa kaze 'noste se vanka, policija je pred lokalom'! i ne bi povjerovali koliko svi postuju saobracajna pravila! a policija na svakom koraku, za napovjerovat... Maja je OK, nekoliko puta smo izasli ali ovdje sam zbog amerikanki ;) hvala na pozdravima eh da, saznao sam da ima nekliko radnji u Memfisu koje su poprilicno snabdjevene stripovima. sljedeci vikend je Labour day i imam 4 dana slobodno :P
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 21/08/2005 : 23:01:32
|
quote: Originally posted by ---dp---
Mislim da su mnogo prijatniji od austrijanaca... Ali SIGURNO nisu bolji od bosanaca u Austriji  
Nisam ja Bosanac, nego Hercegovac. 
Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8241 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 22/08/2005 : 14:47:37
|
Sejo jos su gori --- nema blesavije drzave od Mississipija!!! zatvaraju sve do 1 ujutro, subota na nedjelju sve mora biti zatvoreno do 12 jer (and get this) nedjelja je "sveti dan" i svako se mora ustati ujutro na misu i tako to!covjece taman sam se zagrijo sa curicom u ovom lokalu kad bum!!! crnac duplo veci od Majkla Mura koji je imitirao DJa kaze 'noste se vanka, policija je pred lokalom'! i ne bi povjerovali koliko svi postuju saobracajna pravila! a policija na svakom koraku, za napovjerovat... Maja je OK, nekoliko puta smo izasli ali ovdje sam zbog amerikanki ;) hvala na pozdravima eh da, saznao sam da ima nekliko radnji u Memfisu koje su poprilicno snabdjevene stripovima. sljedeci vikend je Labour day i imam 4 dana slobodno :P
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Xexexe, ko ti je kriv kad si otisao medj' Juznjake. Jenkiz rulz, bre U Njujorku ne zatvaraju lokale do 4-5 ujutro
Why don't you write books people can read? (Nora Joyce)
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 23/08/2005 : 00:33:41
|
prozirna, sljedece sedmice grem za memfis da gledam onu premijeru Brace Grimm i posjetim ovaj jedan (akhm) striptiz bar za koji sam sasvim slucajno dobio besplatnu propusnicu, a tamo kazu da je takodje pravo ludilo... sto se kaze samo preko grane predji i zaboli te... btw. uskoro cu napraviti blog samo za ove gluposti iz amerike, vjerovatno ce se zvati afh.blogspot ko ne bude zauzeta domena... tu cu stavljati i recenzije stripova kad zavrsim da i ja uletim u trend :) inace sam na ovom starom blug samo updateao linkove i stavio QBlog
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/08/2005 : 00:53:25
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Mislim da su mnogo prijatniji od austrijanaca... Ali SIGURNO nisu bolji od bosanaca u Austriji  
Zbog ovakvih izjava treba ti oduzeti drzavljanstvo !
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 23/08/2005 : 00:54:57
|
prozirna, sljedece sedmice grem za memfis da gledam onu premijeru Brace Grimm i posjetim ovaj jedan (akhm) striptiz bar za koji sam sasvim slucajno dobio besplatnu propusnicu, a tamo kazu da je takodje pravo ludilo...
Nadamo se da ce cure koje rade tamo biti iznad prosjeka  .
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 23/08/2005 : 06:29:07
|
Pa ja sam državljanin Bosne i Hercegovine a ne samo Bosne. A ti???? 
|
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8241 Posts
Posted - 23/08/2005 : 14:21:47
|
"prozirna, sljedece sedmice grem za memfis da gledam onu premijeru Brace Grimm i posjetim ovaj jedan (akhm) striptiz bar za koji sam sasvim slucajno dobio besplatnu propusnicu, a tamo kazu da je takodje pravo ludilo..."
Tebi treba propusnica za striptiz bar??? Lele;) Sto rece seinf, nadam se da su ribe iznad proseka;) Ja se za ovdasnje ne zalim...:)
|
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 23/08/2005 : 17:08:11
|
Emire, našao sam dokaz da ne govoriš istinu oko one price sa gorostasnim crncem, a siguran sam da ce to i Kruger primijetiti!
Naime, otkad to na jugu Amerike crnci sprovode red, ha?! Otkad, pobogu, hodaju bez lanaca?!
Hehehe, znao sam da sam trebao biti detektiv!      
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 23/08/2005 : 18:09:00
|
Heyoka, propustio si malu stvar koja se zove crnacki pokret za prava od sredine proslog stoljeca btw. ovaj univerzitet je bio zadnji koji je sproveo odluke o ukidanju jednorasnih univerziteta. and on the side note (jer me se vec pola godine moderatori iz (meni) nepoznatih razloga petljaju u tematike mojih topica i cak ih zakljucavaju) danas sam krenuo na predavanja predmeta ugrubo prevedenog kao "Uvod u medjunarodne studije" koji se tematski bazira na izucavanju ljudskih prava i njihovom krsenju, i na kojem kao odlican izvor za proucavanje holokausta prof. Kevin Bales navodi Spieglmanov MAUS. I onda recite da stripovi nisu edukativni... eh da prozirna, reko BESPLATNA propusnica (misleci, ulaznica) za striptiz bar. imam vise od 21 godine i mogu to i dokazati 
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8241 Posts
Posted - 23/08/2005 : 18:30:52
|
"eh da prozirna, reko BESPLATNA propusnica (misleci, ulaznica) za striptiz bar. imam vise od 21 godine i mogu to i dokazati"
Ma ne trebas;) Ni meni ni onima ispred striptiz barova. Ko veli, ovde je ulaz slobodan. Ah ta zemlja juznjacka...;)
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 23/08/2005 : 22:13:12
|
Pa ja sam državljanin Bosne i Hercegovine a ne samo Bosne. A ti???? 
Ja sam drzavljanin Hrvatske, tako mi pise na pasosu   .
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 23/08/2005 : 22:14:27
|
quote: Originally posted by Dado
Bas zanimljivi dijalozi o stripovima.
Pa prebaci onda u svastaru, bas nas zanimaju dogadaji iz USA tako da cemo vjerovatno ne pricati o stripovima !
|
 |
|
Topic  |
|