Author |
Topic  |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 21/08/2005 : 00:07:30
|
Daklem, možda su vec neki videli, možda neki nisu, no - novi album Spiroua izlazi na jesen. Hoce li Morvan i Munuear uspeti da se izvuku od razocarenja koje je Pariz ispod Sene bio? Ja sumnjam, no, procitajte intervju na http://www.actuabd.com/article.php3?id_article=2469 , a za one sa slabijim francuskim, album ce se zvati Covek koji nije hteo da umre (valjda sam ubo vreme), indirektni je nastavak Spirou i naslednici, što je negde cetvrti album serije - i naravno, samim tim se pojavljuje i Zantafio.
Takode, tu je i najava za 49 album, gde ce se Spirou naci u Japanu (baš cudno što ga eto Morvan tamo šalje), kao i za jubilarni 50., koji bi trebao da ponovo okupi sve likove serijala.
Pitanje je - hoce li biti i marsupilamija. Sada kada je Dupuis, ako se ne varam, vlasnik Marsu proudctionsa, a Franquin je pokojni - verovatno da.
Ostaje da cekamo i da vidimo...
...osim ako vec nije serijalizovano u Spirou magazinu. Macane?
-- "Si tous les generaux et amiraux du monde, quelles que soient le couleurs et les etoiles, avaient chacun un chat sur les genoux, hebin moi, je me sentirais vachement mieux, moi!"
|
Edited by - Djole on 21/08/2005 00:17:06
|
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 21/08/2005 : 04:23:24
|
>...osim ako vec nije serijalizovano u Spirou magazinu. Macane?
Naravno da jest. Ima joss 2-3 nastavka do kraja. Ispostavi se da onaj njihov stric Tanzafio, nije umro vech pije napitak mladosti od kojeg mu nije ostalo joss puno i onda poccnu neke kvazi-realisticcne akcijske scene koje nisu spirou i ... Probao sam zamisliti kako bi bilo da nemam preduvjerenja i da ccitam kao neki normalan strip. Zakljuccio sam kako bi mi bio "ccitljiv, ali dosadan". Negdje kao Nathan Never.
In jokes mi pogotovo idu na kitu - Spirou ide psihijatru jer ga muce snovi u kojima se vidi kako ozzivljava s papira kad ga RobVel poprska "vodom zzivota" . Grrrrjoj!
Ali navikao sam se da ga Morvan i Munuera sada rade ... Ali ne zauvijek! Uskoro poccinje projekt u kojem razne ekipe rade Spiroua paralelno - kao Batmana, recimo - Yann/Tarrin, Yoann i zaboravio sam itd. Mozzda nessto od toga bude okej, mozzda ne, nema veze.
mcn
Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 21/08/2005 : 11:47:42
|
Dakle, same old, same old.
-- "Si tous les generaux et amiraux du monde, quelles que soient le couleurs et les etoiles, avaient chacun un chat sur les genoux, hebin moi, je me sentirais vachement mieux, moi!" |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 22/08/2005 : 23:52:54
|
Nego, Dado, s obzirom na interesovanje za ovaj topic, da ipak Libelus krene sa HC reizdanjima Tima i Dastija? ;)
-- "Si tous les generaux et amiraux du monde, quelles que soient le couleurs et les etoiles, avaient chacun un chat sur les genoux, hebin moi, je me sentirais vachement mieux, moi!" |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 23/08/2005 : 00:15:06
|
Ouch.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/08/2005 : 09:48:31
|
quote: Originally posted by Djole
Nego, Dado, s obzirom na interesovanje za ovaj topic, da ipak Libelus krene sa HC reizdanjima Tima i Dastija? ;)
Sto je najgore, vjerojatno bi bilo isplativije.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts
Member since 07/10/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 23/08/2005 : 12:43:01
|
Goody! That makes... let's see... four of us? ;)
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 23/08/2005 : 12:50:58
|
quote: Originally posted by Markos
Sto je najgore, vjerojatno bi bilo isplativije.
Heh, teško.
Bogu hvala pa nije samo forum ono što je ostalo od stripadžija. A Spirou je ipak Spirou (kad vec nije Gaston), imaš old school kolekcionare koji ce to kupovati.
Fakat da je francuski teži za nauciti od italijanskog, pa samim tim manje ljudi ima originale takode ne smeta.
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/08/2005 : 13:04:08
|
-- "Si tous les generaux et amiraux du monde, quelles que soient le couleurs et les etoiles, avaient chacun un chat sur les genoux, hebin moi, je me sentirais vachement mieux, moi!"
Ocito...kapetan Miki, Tajanstveni Alen i Roki Dzo, sve u tvrdom uvezu, mada bi i opcija sa kioscima bila isplativa, sigurno bi se bolje prodavalo od MM, neke druge bolje da ne spominjem.   |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 23/08/2005 : 14:44:35
|
ubr, jesi li dobio moj mail od pre nekih mesec dana?
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 23/08/2005 : 15:22:22
|
Goody! That makes... let's see... four of us? ;)
five of us...
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/08/2005 : 15:49:51
|
Ocito...kapetan Miki, Tajanstveni Alen i Roki Dzo, sve u tvrdom uvezu, mada bi i opcija sa kioscima bila isplativa, sigurno bi se bolje prodavalo od MM, neke druge bolje da ne spominjem.   [/quote]
ma, to ce barnard izdati. na sveopste odusevljenje...
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/08/2005 : 16:57:38
|
ubr, jesi li dobio moj mail od pre nekih mesec dana?
Jesam, no kako sam bio malo na odmoru, malo vise u pripremama za svadbu nisam se stigao javiti. Sad je to (konacno) iza mene i na redu su druge obveze kojih ima da poludis. Ono da si slobodan kad nisi ozenjen moze se shvatiti na vise nacina. Hvala na informacijama. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/10/2005 : 10:42:08
|
Macan me naplaši, ali nije toliko strašno - kao neki drugi strip.
Kao Spirou, ne valja ništa.
-- "Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?" |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 31/10/2005 : 22:57:38
|
Emire, ako imaš pristup DC++, možeš da ga skineš od mene. Samo - tek preksutra, upuštam se u reinstaliranje sistema. ;)
-- "Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?" |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 31/10/2005 : 23:11:49
|
samo 25 mega nije mi sada problem jer mi je konekcija svemirska. ali nije mi ni neka zurba, skinuo sam komplet Invisiblese, i iako se ne mogu mjeriti sa starim Spirouom ovaj novi moze sacekati  a usput citam onaj pvponline sto je mcn stavio od 1998 na ovamo i plus Dark victory, jer su ljudi kritikovali Loeba kako mu je to i Longest halloween bolje od Husha a ja se nameracio onu recenzijicu da napisem po svim kriterijima magazina ... 
Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/ |
 |
|
|
Topic  |
|