forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Spirou: L'homme qui ne voulait pas mourir!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/08/2005 : 00:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Daklem, možda su vec neki videli, možda neki nisu, no - novi album Spiroua izlazi na jesen. Hoce li Morvan i Munuear uspeti da se izvuku od razocarenja koje je Pariz ispod Sene bio? Ja sumnjam, no, procitajte intervju na http://www.actuabd.com/article.php3?id_article=2469 , a za one sa slabijim francuskim, album ce se zvati Covek koji nije hteo da umre (valjda sam ubo vreme), indirektni je nastavak Spirou i naslednici, što je negde cetvrti album serije - i naravno, samim tim se pojavljuje i Zantafio.

Takode, tu je i najava za 49 album, gde ce se Spirou naci u Japanu (baš cudno što ga eto Morvan tamo šalje), kao i za jubilarni 50., koji bi trebao da ponovo okupi sve likove serijala.

Pitanje je - hoce li biti i marsupilamija. Sada kada je Dupuis, ako se ne varam, vlasnik Marsu proudctionsa, a Franquin je pokojni - verovatno da.

Ostaje da cekamo i da vidimo...

...osim ako vec nije serijalizovano u Spirou magazinu. Macane?

--
"Si tous les generaux et amiraux du monde, quelles que soient le couleurs et les etoiles, avaient chacun un chat sur les genoux, hebin moi, je me sentirais vachement mieux, moi!"

Edited by - Djole on 21/08/2005 00:17:06

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/08/2005 : 04:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>...osim ako vec nije serijalizovano u Spirou magazinu. Macane?

Naravno da jest. Ima joss 2-3 nastavka do kraja. Ispostavi se da onaj njihov stric Tanzafio, nije umro vech pije napitak mladosti od kojeg mu nije ostalo joss puno i onda poccnu neke kvazi-realisticcne akcijske scene koje nisu spirou i ... Probao sam zamisliti kako bi bilo da nemam preduvjerenja i da ccitam kao neki normalan strip. Zakljuccio sam kako bi mi bio "ccitljiv, ali dosadan". Negdje kao Nathan Never.

In jokes mi pogotovo idu na kitu - Spirou ide psihijatru jer ga muce snovi u kojima se vidi kako ozzivljava s papira kad ga RobVel poprska "vodom zzivota" . Grrrrjoj!

Ali navikao sam se da ga Morvan i Munuera sada rade ... Ali ne zauvijek! Uskoro poccinje projekt u kojem razne ekipe rade Spiroua paralelno - kao Batmana, recimo - Yann/Tarrin, Yoann i zaboravio sam itd. Mozzda nessto od toga bude okej, mozzda ne, nema veze.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/08/2005 : 11:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Dakle, same old, same old.

--
"Si tous les generaux et amiraux du monde, quelles que soient le couleurs et les etoiles, avaient chacun un chat sur les genoux, hebin moi, je me sentirais vachement mieux, moi!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/08/2005 : 23:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Nego, Dado, s obzirom na interesovanje za ovaj topic, da ipak Libelus krene sa HC reizdanjima Tima i Dastija? ;)

--
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 23/08/2005 : 00:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Nego, Dado, s obzirom na interesovanje za ovaj topic, da ipak Libelus
>krene sa HC reizdanjima Tima i Dastija? ;)

Ili odmah s Morvanom. Em ima manje teksta za prevoditi, em smo ga usporedili s Nathanom Neverom pa che se prodati barem tri primjerka.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/08/2005 : 00:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ouch.

--
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/08/2005 : 09:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Nego, Dado, s obzirom na interesovanje za ovaj topic, da ipak Libelus krene sa HC reizdanjima Tima i Dastija? ;)

Sto je najgore, vjerojatno bi bilo isplativije.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 23/08/2005 : 10:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
Ja bih ipak prije kupio Spiroua.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/08/2005 : 12:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Goody! That makes... let's see... four of us? ;)

--
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/08/2005 : 12:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sto je najgore, vjerojatno bi bilo isplativije.

Heh, teško.

Bogu hvala pa nije samo forum ono što je ostalo od stripadžija. A Spirou je ipak Spirou (kad vec nije Gaston), imaš old school kolekcionare koji ce to kupovati.

Fakat da je francuski teži za nauciti od italijanskog, pa samim tim manje ljudi ima originale takode ne smeta.

--
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/08/2005 : 13:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

--

Ocito...kapetan Miki, Tajanstveni Alen i Roki Dzo, sve u tvrdom uvezu, mada bi i opcija sa kioscima bila isplativa,
sigurno bi se bolje prodavalo od MM, neke druge bolje da ne spominjem.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/08/2005 : 14:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
ubr, jesi li dobio moj mail od pre nekih mesec dana?

--
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 23/08/2005 : 15:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:

Goody! That makes... let's see... four of us? ;)

--

five of us...

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/08/2005 : 15:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Ocito...kapetan Miki, Tajanstveni Alen i Roki Dzo, sve u tvrdom uvezu, mada bi i opcija sa kioscima bila isplativa,
sigurno bi se bolje prodavalo od MM, neke druge bolje da ne spominjem.
[/quote]

ma, to ce barnard izdati. na sveopste odusevljenje...

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/08/2005 : 16:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

ubr, jesi li dobio moj mail od pre nekih mesec dana?

--

Jesam, no kako sam bio malo na odmoru, malo vise u pripremama za svadbu nisam se stigao javiti.
Sad je to (konacno) iza mene i na redu su druge obveze kojih ima da poludis.
Ono da si slobodan kad nisi ozenjen moze se shvatiti na vise nacina.
Hvala na informacijama.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 10:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Macan me naplaši, ali nije toliko strašno - kao neki drugi strip.

Kao Spirou, ne valja ništa.

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 31/10/2005 : 22:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Macan me naplaši, ali nije toliko strašno - kao neki drugi strip.
>Kao Spirou, ne valja ništa.

Tako sam nekako i ja rekao. Osh pisat priqaz?

mcn

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 22:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
'Ocu.

--
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/10/2005 : 22:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
jedva cekam prikaz kad je mcn vec odusto od skeniranja novih izdanja ... jel to cekamo da Gaston i kompanija sustignu

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 22:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Emire, ako imaš pristup DC++, možeš da ga skineš od mene. Samo - tek preksutra, upuštam se u reinstaliranje sistema. ;)

--
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/10/2005 : 23:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
bacio sam se na torrente jer izgleda jedino to i ovaj program Ares ferceraju kroz firewall univerziteta...
plus sto nisam nikad ni koristio DC++

Od 17.8.2005. do 31.7.2006. mjesto boravka Oxford, Mississipi///\\\http://round2create.blogspot.com/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/10/2005 : 23:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Onda da ti pustim 25 mega na mail? ;)

--
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/10/2005 : 23:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
samo 25 mega nije mi sada problem jer mi je konekcija svemirska. ali nije mi ni neka zurba, skinuo sam komplet Invisiblese, i iako se ne mogu mjeriti sa starim Spirouom ovaj novi moze sacekati
a usput citam onaj pvponline sto je mcn stavio od 1998 na ovamo i plus Dark victory, jer su ljudi kritikovali Loeba kako mu je to i Longest halloween bolje od Husha a ja se nameracio onu recenzijicu da napisem po svim kriterijima magazina ...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000