Author |
Topic |
|
Rache
New Member
Croatia
198 Posts
Member since 31/08/2005 |
Posted - 31/08/2005 : 22:00:32
|
Imam jednu zamolbu za bilo koga tko bi bio dovoljno dobar da mi pomogne. A to je da li bi mi mozda netko mogao posuditi ili prodati scanove martina iz lms-a (a naravno uvijek sam zainteresiran i za druge stripove) na cd-u?(znam,znam ima za skinuti na netu i posve podrzavam tu inicijativu ali nazalost zbog raznih problema tehnicke naravi (citaj losa veza i kompjuter)nisam u mogucnosti to iskoristiti). Unaprijed zahvaljujem
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
|
|
panzer
Advanced Member
12632 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 01/09/2005 : 08:40:38
|
quote: Originally posted by Rache
Imam jednu zamolbu za bilo koga tko bi bio dovoljno dobar da mi pomogne. A to je da li bi mi mozda netko mogao posuditi ili prodati scanove martina iz lms-a (a naravno uvijek sam zainteresiran i za druge stripove) na cd-u?(znam,znam ima za skinuti na netu i posve podrzavam tu inicijativu ali nazalost zbog raznih problema tehnicke naravi (citaj losa veza i kompjuter)nisam u mogucnosti to iskoristiti). Unaprijed zahvaljujem
Kontaktiraj Rajhera s foruma. On ti bu znal pomoci.
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Rajher
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 04/10/2004 |
Posted - 03/09/2005 : 19:06:09
|
quote: Originally posted by panzer
quote: Originally posted by Rache
Kontaktiraj Rajhera s foruma. On ti bu znal pomoci.
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Eto... još bum dobil ban na stranicama jer imam skenove... Javi se Ima svašta,i još nešto friško utrcalo...
- - - Owned by SaM - - - http://free-ck.t-com.hr/Rajher/ |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 03/09/2005 : 19:22:22
|
malo off topic, ali donekle vezano za temu;
Na kioscima medju gomilom raznih DVD-a primjetih jedan za klince, neka kolekcija raznih crtica. Medju ostalim piše da se na DVD-u nalazi i Martin Mystere crtic (ispod nacrtan neki mladjahni Martin (?), Java i neka crvenokosa (Diana?))
El zna netko nešto o tome?
you candy perfume girl |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
marti
Junior Member
Germany
321 Posts
Member since 22/03/2003 |
Posted - 04/09/2005 : 16:52:10
|
to je vec par puta bila tema ovog foruma ti martijevi crtaci su totalno smece mladjahni marti je jos student i vice "mama tata" cudno da je tada vec poznavao javu jer su se oni upoznali sasvim drugacije vidi MM LMS(mislim"robovi ruznog sna"nisam siguran) mada sam ja veliki ljubitelj martija ovo sam pokusao par puta gledati preko tv i prekinuo sam :-(
RGHRRR HRMRGRRRR |
|
|
|
Topic |
|