forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Otkrice stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/09/2005 : 14:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"oduvek sam zeleo da znam ima li nekog ko je npr kupio ZS 1 na trafici tamo '68. i onda nastavio da cita zs i lms (i da sakuplja). Znate li nekog takvog?"

ja sam upoznao kolekcionara koji je tako poceo i onda kad su izlazili glupi kit teleri iznervirao se i prodao kolekciju
zna ga i dosta ljudi s forumu,veliki kolekcionar iz splita(tj gradca),mladen viskic

"I believe comic book heroes walk the earth..."
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 18/09/2005 : 10:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
moj matori je citao i skupljao pisanog luna, a kad je krenula zs i lms vec je, nazalost, bio dovoljno mator da ne kupuje stripove
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 18/09/2005 : 12:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Pa ja sam s 5 godina naucio slova povezivati u rijeci uz Toma i Jerrya,a od pocetka osnovne krenuo sam sa ZS i LMS-om.Kako su isle godine polako sam im pridodao AF,eks-almanah,stripoteku,Nippera,Super,Denis,Asteriksov zabavnik i mozda jos ponesto sto je u datom trenutku izlazilo i imalo veze sa stripom.
S pubertetom sam se ostavio stripova(ne zbog zasicenja nego zbog drugacijih interesa),i to je potrajalo 15 i kusur godina.
Unazad 3 godine otkrio sam ovaj sajt i shvatio da su se stripovi vratili na mala vrata,i jednostavno poceo ponovno citati.I tako odlucih procitati ponovno sve vec procitano plus ovo novo jos nevidjeno,i eto me u tim nastojanjima pretvorih se u pravog kolekcionara reklo bi se!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 19/09/2005 : 10:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Nisi se valjda navukla na takve stripove?

Nisam se stigla navuci,stari se brzo rijesio ostatka,pa sam morala preci na Talicnog Toma

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 19/09/2005 : 11:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
samo jedna mala crtica iz prošlosti:
- sa nekih 9-10 godina sam završio u bolnici na par dana (ništa strašno) i kao klincu mi je bilo dosta veliki šok, al sjecam se da mi je stari donio u posjetu par stripova od kojih se sjecam da je jedan bio K. Mark "Džin Efraim"....meni su ti stripovi toliko olakšali boravak u bolnici da i dan-danas kad vidim tog Marka odmah se sjetim tih dana...vjerujem da današnji klinci na taj nacin ne doživljavaju stripove...ne postoji ta "sentimentalna vezanost"
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000