Author |
Topic |
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 17/09/2005 : 14:27:59
|
"oduvek sam zeleo da znam ima li nekog ko je npr kupio ZS 1 na trafici tamo '68. i onda nastavio da cita zs i lms (i da sakuplja). Znate li nekog takvog?"
ja sam upoznao kolekcionara koji je tako poceo i onda kad su izlazili glupi kit teleri iznervirao se i prodao kolekciju zna ga i dosta ljudi s forumu,veliki kolekcionar iz splita(tj gradca),mladen viskic
"I believe comic book heroes walk the earth..." |
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 18/09/2005 : 10:26:33
|
moj matori je citao i skupljao pisanog luna, a kad je krenula zs i lms vec je, nazalost, bio dovoljno mator da ne kupuje stripove |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 18/09/2005 : 12:58:27
|
Pa ja sam s 5 godina naucio slova povezivati u rijeci uz Toma i Jerrya,a od pocetka osnovne krenuo sam sa ZS i LMS-om.Kako su isle godine polako sam im pridodao AF,eks-almanah,stripoteku,Nippera,Super,Denis,Asteriksov zabavnik i mozda jos ponesto sto je u datom trenutku izlazilo i imalo veze sa stripom. S pubertetom sam se ostavio stripova(ne zbog zasicenja nego zbog drugacijih interesa),i to je potrajalo 15 i kusur godina. Unazad 3 godine otkrio sam ovaj sajt i shvatio da su se stripovi vratili na mala vrata,i jednostavno poceo ponovno citati.I tako odlucih procitati ponovno sve vec procitano plus ovo novo jos nevidjeno,i eto me u tim nastojanjima pretvorih se u pravog kolekcionara reklo bi se!
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
sonjecka
Senior Member
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 19/09/2005 : 10:52:38
|
quote: Originally posted by alen
Nisi se valjda navukla na takve stripove?
Nisam se stigla navuci,stari se brzo rijesio ostatka,pa sam morala preci na Talicnog Toma
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 19/09/2005 : 11:36:20
|
samo jedna mala crtica iz prošlosti: - sa nekih 9-10 godina sam završio u bolnici na par dana (ništa strašno) i kao klincu mi je bilo dosta veliki šok, al sjecam se da mi je stari donio u posjetu par stripova od kojih se sjecam da je jedan bio K. Mark "Džin Efraim"....meni su ti stripovi toliko olakšali boravak u bolnici da i dan-danas kad vidim tog Marka odmah se sjetim tih dana...vjerujem da današnji klinci na taj nacin ne doživljavaju stripove...ne postoji ta "sentimentalna vezanost"
|
|
|
Topic |
|