Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
piquet
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zag0138hn3.gif)
Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 17/09/2005 : 17:36:58
|
uz mnogobrojna luksuzna (iliti skupa) izdanja dobili smo i nešto sa druge strane skupoce. mark i blek na bezbroj strana za 25kn. pošto sam nekada uz zagora skupljao i kapetana mikija pa me valjda nešto sentimentalno pere zanima me da li u kazanom obliku možemo ocekivati i mikija???
one shot, one kill
|
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/09/2005 : 17:39:54
|
Ja bih rekao da su šanse za ponovno izlaženje Kapetana Mikija manje od 2%.
Grad Stripova, vješanje svakog sata. Strance dobrodošao... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 17/09/2005 : 18:38:27
|
Ne bi bas rekao da su 2% ako se mark i blek prodaju onda ce se miki 100% isto tako dobro prodavati !
"One bukkake cumming up "
|
|
zosko
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 17/09/2005 : 19:38:19
|
quote: Originally posted by seinfeld
Ne bi bas rekao da su 2% ako se mark i blek prodaju onda ce se miki 100% isto tako dobro prodavati !
"One bukkake cumming up "
Znam to i ne bih se cudio da tako završi, ali svejedno mislim da su šanse ispod 2%!![](icon_smile_big.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25767 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/09/2005 : 19:43:49
|
ja eto mislim da su šanse 9,57%![](icon_smile_big.gif) ma i to bi se kupovalo kao i Blek i Mark,t.j.isti ljudi bi i to kupovali,što znaci-ako se ova dva isplate,isplatio bi se i Miki...
Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep |
|
vice
stripovi.com suradnik
7324 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 17/09/2005 : 19:52:55
|
Ma nebi se uopce cudio da nakon Marka i Bleka krene i kapetan Miki, kojega bih svejedno izbjegavao jednako kao i dva gorespomenuta junaka.
you candy perfume girl |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Dr. Westax
Senior Member
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
sdragan@
Senior Member
![](AvatarUpload/76px-Stjepan_Filipovic.jpg)
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 18/09/2005 : 00:32:42
|
kako sad stvari stoje,nema ništa od mikija![](icon_smile_disapprove.gif)
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
|
ned_lynx
Senior Member
![](AvatarUpload/Tromavatar.gif)
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 18/09/2005 : 01:41:46
|
Ko bi od vas to kupio, ma kako da je dobro/jeftino?
Prah si bio i u prah ceš se pretvoriti, ali ce ti pokoja caša pica u meduvremenu dobro doci. |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 18/09/2005 : 09:46:09
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ko bi od vas to kupio, ma kako da je dobro/jeftino?
Prah si bio i u prah ceš se pretvoriti, ali ce ti pokoja caša pica u meduvremenu dobro doci.
ja bih kupovao. ne kao HC, ali sigurno ako bi bilo u formatu kao Ludensov Mark i Blek za 25kn ili pojedinacno za 16kn Važi isto i za Kita tellera, a i za ostale Bonellijeve junake. Stare ili nove |
|
osim
Senior Member
![](AvatarUpload/imagesCA66GYKL.jpg)
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Posted - 18/09/2005 : 10:18:21
|
ne vidim nista lose u tome da opet izlazi u nekom pristojnom izdanju, kupovao bih, samo kad bih imao gde, jer izgleda da se i ovi mark i blek mogu naci u celoj SCG samo na jednom mestu u beogradu, a ne da mi se (i ne isplati) da svaki cas idem u bg da bih kupio jedan strip, mozda da izdavaci malo porazmisle o distribuciji? |
|
Dalen
Senior Member
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2273 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 18/09/2005 : 12:21:28
|
Ja bih radije recimo Malog rendžera. Kapetana Mikija nikad nisam volio. Citao sam ga jedino ako bi mi slucajno pao pod ruke. Ali jedan tutto Tex (Extra Tex) bi legao savršeno![](icon_smile_approve.gif) . |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 18/09/2005 : 12:31:33
|
kupujem bleka i marka i ne virujem sam sebi k mikija nebih on je poceo izlazit kad sam ima više od 12 god pa me ne puca nostalgija ka za jednako djetinjastim markom i blekom kit telera bi sigurno al samo u ovakvom izdanju dvi tri epizode a teksa extra vec odavno navijam samo tu je previše epizoda pa da se napravi neki best off od prvih trista valjda ne bogohulim puno
opcenito, mark i blek ce trajat po jedno 30 -tak brojeva toliko triba da blek dode do raspada sistema a za marka da shvatimo da je svaka epizoda ista ![](icon_smile_big.gif) |
|
jetset
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
Posted - 18/09/2005 : 14:38:14
|
više vam se isplati mikija tražiti po striparnicama ili aukciji s obzirom da ima daleko manju cijenu nego da dode na kioske po 25 kn(kad niš ne vrijedi) |
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Posted - 18/09/2005 : 15:53:29
|
Pa i ja bih radije Malog rendzera...
quote: Originally posted by Dalen
Ja bih radije recimo Malog rendžera. Kapetana Mikija nikad nisam volio. Citao sam ga jedino ako bi mi slucajno pao pod ruke. Ali jedan tutto Tex (Extra Tex) bi legao savršeno![](icon_smile_approve.gif) .
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 18/09/2005 : 16:09:41
|
quote: Originally posted by piquet
uz mnogobrojna luksuzna (iliti skupa) izdanja dobili smo i nešto sa druge strane skupoce. mark i blek na bezbroj strana za 25kn. pošto sam nekada uz zagora skupljao i kapetana mikija pa me valjda nešto sentimentalno pere zanima me da li u kazanom obliku možemo ocekivati i mikija???
one shot, one kill
U Italiji, Miki izlazi u istom obliku kao ovaj Ludensov Blek & Mark. Ali pretpostavljam da ga je Bernard procijenio nedovoljno isplativim.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje |
|
SnotMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/1694066-madara_uchiha.jpg)
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 18/09/2005 : 21:20:29
|
Da ovdje izlazi ne bi ga kupovao,strip je smece.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|