forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zasto ne bi isla Julia?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/09/2005 : 23:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Zole

Ovo ljeto Burattini mi je dao jedan broj Julie da ga procitam, uvjeravajuci me da se radi o odlicnom stivu. Procitao sam i jako mi se svidjelo (Le tante vite di Delmer Barrows), tako da sam apsolutno za objavljivanje Julie kod nas.

tebi da burattini da atomsku fiziku,rekao bi da je odlicno štivo

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
:-) Hvalio je on meni i Dampyra, al nakon sto sam procitao prvih par epizoda nema sanse da mi to vise dodje pod ruke.

Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/09/2005 : 00:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

:-) Hvalio je on meni i Dampyra, al nakon sto sam procitao prvih par epizoda nema sanse da mi to vise dodje pod ruke.

pa dampyr nije loš,ali može puno bolje...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Meni je osobno Dampyr sranje. Jednostavno receno. :-)

Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor! Inter! Zagor!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2005 : 00:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:

Meni je osobno Dampyr sranje. Jednostavno receno. :-)

Kao i sve osim Zagora, Intera i Jon Bon Jovana, je li?

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Vrlo si blizu Univerzalnoj Istini, dragi kolega. :-)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2005 : 00:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Cudi me da ti ovaj zadnji nije zavrsio u potpisu.

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Evo, da ti bude srce na mjestu promijenio sam sig. :-)

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!
Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Ovo je prilicno nevjerojatno, dok si ti to pisao ja sam samoinicijativno mijenjao sig. Imas potencijala, momce. ;-)

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2005 : 00:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
To ti je moje 5 i pol culo. Eto sad je Zoletovo trojstvo tu, moje srce je na mjestu i sve je tip-top! A sto se tice potencijala, tu si u pravu! Hehe!

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
:-) To sam mijenjao u cast sutrasnjeg izlaska novog albuma. A japanska verzija s bonus trackovima je izasla prije 6 dana i ima 5 dana putuje prema mom postanskom sanducicu. ;-)

Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi! Zagor! Inter! Bon Jovi!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2005 : 00:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ih, sta ce ti sad biti napeto slijedecih 5 dana, a? inace, mrzim te japanske fore sa bonus trackovima, jer se osjecam prilicno glupo dok gledam svoje originale sa pjesmama manjka. Bah....

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
Trebalo bi to stic vec sutra. :-) Ja bih prije uvijek kupio EU verziju a onda bih skuzio da japanci imaju vise pa bih narucio i japansku. Al od prije par godina sam pametniji - odmah narucim japansku, makar trajalo i duze. Al ovaj put ce stic prije meni nego u nase 'superopremljene' CD shopove. ;-)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2005 : 00:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Onda mozes uzet svoj primjerak, pa im se otic rugat u ducane. ;) hehe!

Go to Top of Page

Zole
stripovi.com kum

Croatia
4286 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 19/09/2005 : 00:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zole a Private Message
A ne, to se ne iznosi iz kuce. ;-)

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/09/2005 : 07:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Sto se ne ispucavate negde drugdje deco, a ovaj topic prepustite nasoj Dzuli ?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/09/2005 : 12:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Malo je dosadan topic, pa ga je trebalo zacinit. ;)

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 19/09/2005 : 17:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by Maximuss

Koliko sam skontao, mala je razlika u cijeni izmedju SC i HC uvezivanja.

psssst...
nemoj to širiti dalje.

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/09/2005 : 20:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Eto, nema prvih 10 brojeva Julie ni jednom manje od 75%

http://www.ubcfumetti.com/ju/crono1.htm

Jack the Black.
Go to Top of Page

Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 20/09/2005 : 20:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ned Mace a Private Message
Ono što mi se trenutno nimalo ne svida kod Julije (nisam je naravno ustvari citao) je to što su doslovni svi stalni likovi modelirani prema hollywoodskim glumcima. Ide mi na živce kad samo glavnog junaka tako urede, a ovdje uz Juliju možemo vidjeti i Nicka Noltea, Johna Malkovicha, Johna Goodmana...

"Extremism in the defense of liberty is no vice. Moderation in the pursuit of justice is no virtue."
Republikanci su zakon! Go W! www.gop.com
Go to Top of Page

Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 20/09/2005 : 20:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ned Mace a Private Message
Da se razumijemo, ja sam bez obzira na gornji post za objavljivanje Julije kao i svih ostalih Bonellijevih junaka.

"Extremism in the defense of liberty is no vice. Moderation in the pursuit of justice is no virtue."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/09/2005 : 22:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Ned Mace

Ono što mi se trenutno nimalo ne svida kod Julije (nisam je naravno ustvari citao) je to što su doslovni svi stalni likovi modelirani prema hollywoodskim glumcima. Ide mi na živce kad samo glavnog junaka tako urede, a ovdje uz Juliju možemo vidjeti i Nicka Noltea, Johna Malkovicha, Johna Goodmana...

Da, to je i moja glavna zamjerka, plus "zamrznutost" serijala, nema kontinuiteta. Valjda se Berardi opametio na Kenu pa ne pokusava ponovo s tim.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/09/2005 : 22:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Dobro, naravno da smo svi za Juliu. Al mozemo mi kukat kol'ko ocemo od toga verovatno nece biti nista. I kad vec oce ionako nam niko nece nista reci .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 20/09/2005 : 23:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Dobro, naravno da smo svi za Juliu. Al mozemo mi kukat kol'ko ocemo od toga verovatno nece biti nista. I kad vec oce ionako nam niko nece nista reci .

Jack the Black.

Svi? Nemoj govoriti u mnozini :)
Ja sam za Legs!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/09/2005 : 23:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by Ned Mace

Jel'da? Ima recimo i Jessice Albe, Scarlett Johansson i slicnih trenutacnih macki? Nemam nista protiv.

Al jedino da ne crta Chiarolla, Cassaro i jos koji slican majstor olovke !

Jack the Black.

Edited by - mike on 21/09/2005 10:07:10
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000